Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Wat een heisa zeg hier..........Pagina's : [1] 2 3 4 5

Roy
27-03-2002, 16:47


Zit ik rustig op mijn werk kijk ik uit mijn raam..allemaal Marokkanen hier voor de deur met trommels, vlaggen en spandoeken: Roy, kom Alsjeblieft terug bij Yasmina, we missen je!!!!!!!!!!!! Mijn collega's dachten dat ze werden overvallen en ik rende ook maar naar buiten. Struikelde ik in alle spoed over een of andere behaarde aap genaamd Abdenour, begon ie mijn voeten te zoenen en te smeken of ik terug wilde komen. Ik zeg Abdenour, ik ben toch nooit weggeweest...Dan had ik toch wel afscheid genomen...Nou droog je tranen en neem een douche want je lijkt wel een GFT bak die al 3 weken in de regen staat. Nadia is me nog erger aan het stalken dan ooit te voren, ik heb gedreigd met een straatverbod, maar het maakt haar niets uit. In mijn tuin zit ze, in de boom, in de vuilnisbak. Brieven stuurt ze en de telefoon staat niet stil. Om over de avances van Leila maar te zwijgen, als een jonge hond rent ze me kwispelend achterna waar ik ook ga. En hier een beetje stoer doen he!!!!!!!!!!!! En Lila.....tja, woorden schieten te kort....... Anyway, als Yasmina spion heb ik even een kijkje genomen in de keuken van de concurrent, maar dat is een drama..Hier zitten heel wat vervelende mensen, maar dat spant echt de kroon hoor.. Wees niet bang, ik ben er, ben niet weggeweest en ga ook niet weg...Hoe spijtig ook voor sommigen, maar dat is natuurlijk ook waar ik het voor doe. Dus Appie Flappie, Peetvadertje en mijn andere vrienden....Jullie zijn echt niet van mij af..Als een gebochelde 's morgens iemand met een grotere bochel ontmoet is heel zijn dag goed en jullie hebben echt een grote bochel, het lijkt wel een wok die je onder je trui hebt. De windmolen wijkt nooit van zijn plaats om de wind te vangen net als dat ik dat niet doe...... Gezellig zeg, back home..... Bedankt voor jullie hartverwarmende ontvangst, wel jammer dat er nog niet eens wat te drinken en wat te eten is neergezet voor me... SLOEBERS!!!!! Noual.....thnx, maarre..beledigingen moeten in zand geschreven worden en complimenten in steen gegraveerd. Hou nou eens op met die zandkastelen en bak je beitel en houweel..

Lila
27-03-2002, 16:53
Joepie......Roy is BACK.... Ik heb je gemist, knul.... Je fan voor altijd, Lila

Roy
27-03-2002, 16:55
Origineel gepost door Lila Joepie......Roy is BACK.... Ik heb je gemist, knul.... Je fan voor altijd, Lila Jajajaja, schenk nou maar wat voor me in...en ik heb honger!!!!! Die praatjes vullen mijn maag niet hoor. ;)

Cina
27-03-2002, 16:55
WELCOME BACK van nooit weggeweest!! je verdient een http://home.wanadoo.nl/jessica.vanduijn/gifs/flowers/flowers2/bloom.gif

Nadia25
27-03-2002, 16:57


Haaaaaaaa Royyyyy.....Kom hier in mijn armen ;) .....Heb je gemist buddie..Je fan for always... ;)

Roy
27-03-2002, 17:00
Origineel gepost door nadia25 Haaaaaaaa Royyyyy.....Kom hier in mijn armen ;) .....Heb je gemist buddie..Je fan for always... ;) jajajaja, ik heb jou wel in de gaten gehouden, bent met Jan en alleman vreemd gegaan hier Of ga je het ontkennen????????? Lila is mij al die tijd netjes trouw gebleven, maar jouw avances zijn echt niet onopgemerkt gebleven.... Maar goed,,, kom maar in mijn armen!!

Lila
27-03-2002, 17:00
Roy, je hebt dorst....ik schenk wel wat voor je in....komt ervan...moet je maar niet de hele tijd naar een witte plafond staren...;)

Abdenour
27-03-2002, 17:01
Roy ben je boos omdat ik tegen je stemde Ik wou gewon minder lelijke mensen op de forum maar ik heb toch je toch gemist ow uwe lelijkheid ik ga loesoe laterzzz boraas

Lila
27-03-2002, 17:01
Origineel gepost door Roy jajajaja, ik heb jou wel in de gaten gehouden, bent met Jan en alleman vreemd gegaan hier Of ga je het ontkennen????????? Lila is mij al die tijd netjes trouw gebleven, maar jouw avances zijn echt niet onopgemerkt gebleven.... Maar goed,,, kom maar in mijn armen!! Moet ik jaloers worden......ach nee....ik gun Nadia alles...

Cina
27-03-2002, 17:03
alsjeblieft Roy, http://home.wanadoo.nl/jessica.vanduijn/gifs/food/coffeecup.gif

Roy
27-03-2002, 17:03
Origineel gepost door Abdenour Roy ben je boos omdat ik tegen je stemde Ik wou gewon minder lelijke mensen op de forum maar ik heb toch je toch gemist ow uwe lelijkheid ik ga loesoe laterzzz boraas Loesoe??? Jij zwarte Naffer.......Jij hebt tegen gestemd..Je zal je straf niet ontlopen..Ingraven tot het middel en steniging. Lila....en een pizzaatje gaat er ook wel in (of vraag ik dan te veel??)

Roy
27-03-2002, 17:04
Origineel gepost door cina alsjeblieft Roy, http://home.wanadoo.nl/jessica.vanduijn/gifs/food/coffeecup.gif Thanks...smaakt goed.. aaahhhh

Abdenour
27-03-2002, 17:05


Respect voor black people begrepen wannebe kaasboy

Nadia25
27-03-2002, 17:07
Origineel gepost door Roy jajajaja, ik heb jou wel in de gaten gehouden, bent met Jan en alleman vreemd gegaan hier Of ga je het ontkennen????????? Lila is mij al die tijd netjes trouw gebleven, maar jouw avances zijn echt niet onopgemerkt gebleven.... Maar goed,,, kom maar in mijn armen!! Eigen schuld Roy...Ik voelde me zo eenzaam :( Ben zelfs met Abdenour geweest....Ik kon niet anders..ik schaam me diep....Stout van me he...Dus laat die stokslagen maar komen..heb ze wel verdiend.. Maar for now :Iluvu:

remii
27-03-2002, 17:08
HEEEEE ROY WELKOM TERUG MAN ...in de wandelgangen hoorde ik dat je ons hebt verlaten , gelukkig waren dat maar geruchten want een knaapje zoals jij hebben we hier gewooon nodig en besides ......ik heb nog een rijmverhaal van jou tegoed he :) :)


Pagina's : [1] 2 3 4 5