Bekijk volle/desktop versie : Journalist van Televaag/Privé bedenkt media strategie voor Badr en Estelle.



10-11-2012, 11:49
Sjongejonge, het moet niet gekker worden. Terwijl de advocate van Badr Hari er in de rechtzaal alles aan doet om de Televaag af te branden voor alle publiciteit over Badr Hari en zijn misdragingen, nemen Badr en Estelle de heer EDvert Santegoeds in de arm om hun mediastrategie op te zetten. Evert Santegoeds nota bene, de riool en roddeljournalist van de Televaag en Privé.

Nou ja, die twee moeten dus nooit meer zeiken over teveel media belangstelling. Ze vragen er letterlijk zelf om.


Citaat:
'Santegoeds werkt mee aan mediastrategie voor Badr'

Evert Santegoeds zou een dubieuze rol hebben gespeeld in de zaak Badr Hari. De showbizz-journalist en tevens goede vriend van Estelle zou een marketingstrateeg in de arm hebben genomen om een mediastrategie te bedenken die de schade voor het stel zou beperken. Dat blijkt uit documenten in handen van het zakenblad Quote.
De bevriende strateeg van Santegoeds, Adrianus Theeuwes, schetst in zijn mediastrategie twee scenario's: Onvoorwaardelijke Liefde en Tegenaanval.

Scenario's
In deze versie wordt besproken hoe Estelle haar nieuwe lover kan presenteren als de man die zij zo lang miste, een echte familieman, die leuk is met kinderen en hoe Estelle een heel andere kant van Badr heeft leren kennen.

Het andere scenario moet vooral slachtoffer Everink in een kwaad daglicht stellen, waarbij wordt aangehaald dat de zakenmiljonair op Sensation dronken en doorgesnoven mensen in de skybox zou hebben beledigd en gestompt, waarbij Badr Hari zou hebben gezegd: 'Denk je echt dat ik de liefde op het spel zou zetten door een man invalide te slaan? En dan waar zij bij is?'

Theeuwes adviseert Badr, volgens het document dat Santegoeds aan de kickbokser doorstuurde, voor het scenario van Onvoorwaardelijke Liefde te gaan. En journalist Santegoeds zou hier dus vrolijk aan meewerken, want volgens Quote blijkt dit uit artikelen die Santegoeds voor De Telegraaf schrijft en gaat schrijven. Zo schreef hij vandaag hoe Estelle alle zorgen van haar afschuift door heerlijk te gaan paardrijden. Evert Santegoeds zelf ontkent alle aantijgingen in RTL Boulevard.

Ontkenning
De showbizzdeskundige erkent dat hij Estelle heeft willen helpen, maar ontkent dat hiermee zijn onafhankelijkheid als journalist in het geding is. 'Zij is een vriendin van mij, ik heb haar in de paniek die er in die week was op een paar punten adviezen gegeven en geprobeerd te helpen de schade te beperken', aldus Evert Santegoeds aan RTL Boulevard. 'Die stukken zijn al ter sprake gekomen tijdens de rechtszaak.'

Vrijdag beslist de rechter of Badr Hari langer in voorarrest moet blijven. Volgens Quote heeft Mister Miljonair Fair Yves Gijrath advocatenkantoor Van Diepen en Van der Kroef laten berekenen dat de financiële schade voor Badr Hari tussen de 1,6 en 2,6 miljoen dollar zal uitvallen als zijn voorarrest wordt verlengd. De kickbokser kon ook al niet bij een gevecht zijn op 14 oktober in Japan, waardoor hij de wedstrijdpremie van 300.000 dollar niet krijgt uitgekeerd. Op 26 december is het Wereldkampioenschap in New York. Of Badr dat wel haalt, is nog maar de vraag.

BRON: http://www.ad.nl/ad/nl/1002/Showbizz/article/detail/3344104/2012/11/07/Santegoeds-werkt-mee-aan-mediastrategie-voor-Badr.dhtml
Heb ik toch weer gelijk gekregen met onderstaande opmerking ...


Citaat door Peej:
De enige die Badr Hari heeft geschaad als K1 vechter is Badr Hari zelf. Door twee keer na te trappen op het hoofd van een tegenstander terwijl die tegenstander al down was.

En verder heeft Badr Hari zelf ook meermalen de media gezocht. Dus hij moet niet zeuren.

De rechter zal in een eventuele uitspraak wel bepalen of hij alles wat in de media is gekomen mee heeft laten wegen in zijn straf. Dat gebeurd wel vaker.
Hij zoekt de Televaag en de Privé zelf op...

10-11-2012, 12:10


Kuffar en roddel, wat een combi maar dat krig je als je geen echt leven hebt

10-11-2012, 12:12
And nobody fucking cares.

10-11-2012, 12:22

Citaat door ZeroCool:
Kuffar en roddel, wat een combi maar dat krig je als je geen echt leven hebt
Jij noemt Badr Hari een kuffar?

11-11-2012, 05:03


Badr hari een lelijke marokkaanse man estelle een lelijke hollandse vrouw

soort zoekt soort kennelijk