Bekijk volle/desktop versie : Verplegers randen 98-jarige aan.



09-11-2012, 10:17
Twee verplegers uit San Diego worden misschien vervolgd omdat ze tijdens werktijd seks hebben gehad. Niet alleen met elkaar, maar ook met een 98-jarige patiënte die net hersteld is van een beroerte. Helaas voor de mannen werd alles pijnlijk vastgelegd op video.

Thinkstock Hè bah stuur doorShare on facebookFacebook Share on twitterTwitter Google+ Share on emailE-mail
Op de beelden is te zien dat de twee mannen masturberen en aan elkaar zitten te friemelen, op het bed van de zieke vrouw. Daarbij strelen ze haar hand en buigen af en toe naar de vrouw om haar te kussen. Ook stopt een van de mannen de hand van de vrouw in zijn eigen kruis.

Het incident gebeurde al in maart 2011, maar de beelden, gemaakt met beveiligingscamera's, zijn nu pas opgedoken. De advocaat van de familie van de vrouw reageert geschokt. Het is het zwaarste geval van aanranding van een bejaarde dat hij in vijftien jaar heeft gezien.

Sinds de sekstapes van de mannen en de bedlegerige vrouw zijn opgedoken, doet het Openbaar Ministerie onderzoek. Waarschijnlijk worden de vergunningen van verzorgers Russel T. en Alfredo R. voor altijd ingetrokken, schrijft SanDiego6.com.




http://www.wtf.nl/grenzeloos/6069/verplegers-randen-98-jarige-aan.html

09-11-2012, 10:34


Tfoe vuile honden. Je hoort dot soort dingen vaker en vaker. Ish koeltoer.


Tick, tock, this is a clock....

09-11-2012, 10:35

Citaat door Yas_Mi_Ne:
Tfoe vuile honden. Je hoort dot soort dingen vaker en vaker. Ish koeltoer.


Tick, tock, this is a clock....