Bekijk volle/desktop versie : Gaan ze wel stelen of niet?



23-10-2012, 14:03
Help! Gaan ze nou wel 485 euro stelen of niet?

Beste student,

De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft een machtiging van u ontvangen om het collegegeld voor het collegejaar 2012-2013 van uw rekening af te schrijven.
Het door u verschuldigde bedrag 485,40 zal op 25/10/2012 van de door u aangegeven rekening worden geïncasseerd.

Ik verzoek u vriendelijk er zorg voor te dragen dat er voldoende saldo op de bankrekening staat om dit incasso te kunnen uitvoeren.


De langstudeerdersmaatregel is met terugwerkende kracht afgeschaft. Alsuw collegegeld is verhoogd met de langstudeerboete,zal deze maand geen incasso plaatsvinden.
De incassotermijn van oktober zal worden verrekend met de reeds geïncasseerde langstudeerboete. Wij zullen het restant van de reeds geïncasseerde langstudeerboete
voor 1 december aan u terugbetalen. Met ingang van de incasso van 26 november zullen wij het wettelijke collegegeldtarief incasseren.



Heeft u een uitschrijfverzoek via Studielink ingediend? Dan loopt de automatische incasso door totdat uw uitschrijfverzoek is verwerkt. Dit kan zes tot acht
weken duren. Na verwerking van uw uitschrijfverzoek wordt de incasso stop gezet en wordt het eventueel teveel ingehouden collegegeld terug gestort op uw rekening.

Meer informatie vindt u op de website: http://www.eur.nl/inschrijven

Met vriendelijke groet,

Bureau Onderwijsgelden