Bekijk volle/desktop versie : Ga Nooit met de taxi



15-10-2012, 19:27
Het is Halloween, de feest waarop alle mensen verkleed langs deuren gaan. Elk jaar weer. De mensen vieren dat de oogst dit jaar is gelukt en dat ze veel vruchten en groenten hebben. Nina, Daisy, en Ashley zijn 3 beste vriendinnen en kennen elkaar via hun moeders sinds ze geboren waren. Elk jaar gaan de meiden verkleed langs deuren , maar dit jaar niet. Dit jaar zijn ze zelfstandig genoeg om naar de jaarlijkse se Halloween feest te gaan in een spookhuis. Het is een oud vervallen villa. Mensen vertellen al eeuwen dat het daar spookt. En de tieners geven daar elk jaar een Halloween feest. Nina en haar vriendinnen lopen richting het oude villa. Eenmaal bij de deur aangekomen stoppen ze. “Weet je zeker dat we dit aankunnen Nina?”vraagt Daisy bezorgt. “Meiden we zijn 13 dit is maar een feestje hoor. En bovendien dit si toch wat we van plan waren om te gaan vieren? We verheugen ons sinds ons 6e al op deze feest , dus waar wacht je op?” zegt Nina hardop. “Oké dan het is maar een feest dus tja” zegt Daisy weer. “En ze vertellen trouwens elkaar alleen maar griezelverhalen en en ik geloof heus niet in die onzin” zegt Nina weer. “En de verhaal over het meisje die een bloedbad nam?” zegt Ashley. “Dat is ook allemaal onzin, kom op jullie durven toch wel?”vraagt Nina ongeduldig. Nina is een echte griezelfanaat ,ze houd van griezelen en die onzinnige verhalen. Ze bellen aan en de organisator doet open. “Hallo meiden welkom en geniet”zegt de man. “U heeft voor een goed griezelige sfeer hierin de voortuin gezorgd meneer” zei Nina. “Ik ben er gek op!” zei ze weer. “Nou meis dan zou ik maar gauw binnen komen want ze gaan over 5 minuten de griezelverhalen ronde doen”en hij glimlacht griezelig naar de meiden. Nina en haar vriendinnen stappen braaf naar binnen en begroeten hun vrienden die er ook zijn. “Wow wat is het hier donker zeg”zei Ashley. “Waar gaan we zitten?”vraagt ze weer. “We gaan naast elkaar zitten op de grond bij de rest”zei Nina op een akelige fluisterende toon. “Ze beginnen al kom!”fluisterde Daisy. De meiden gingen zitten en een van de tieners begon zijn woordje te doen. “Zo mensen welkom allemaal. De meesten van jullie zijn hier voor de eerste keer. Ik zal jullie uitleggen wat we op deze feestje doen. Op elke Halloween nacht houden we een feestje hier in de spookhuis. We vertellen elkaar de engste waargebeurde verhalen en gaan de spooktocht maken rond deze villa. Jullie zijn nu een van ons. We beginnen altijd met wat lekkers eten en wat dansen en kletsen. Daarna doen we de verhalen ronde. Straks doen we de spooktocht. Om 1 uur zal het feest afgelopen zijn.



Upsss?

15-10-2012, 20:58


Je hebt een fan!! Uppaa

16-10-2012, 18:21
Laten we beginnen met het eerste verhaal ,wie wil die vertellen?”Nina steekt vol zelfvertrouwen haar vinger op. “zo onze eerste jaars die wil een verhaal vertellen. Denk je dat je het aankunt en is het ook eng genoeg voor de oudere?”zei hij weer. “Natuurlijk ik ben heus niet bang hoor”zei Nina weer. “Nou ga je gang dan maar” en de lichten gingen uit. Slecht een paar kaarsen hielden de kamer verlicht. Genoeg om de gedaantes te kunnen zien en onze gezichten. “okee mensen.

Dit is een waar gebeurde verhaal uit 1256. Het speelt zich af in de vroege middeleeuwen. “ zei Nina op een griezelige toon. Daisy klampte zich vast aan Ashley en zei deed het zelfde. “Op de nacht van …” begon Nina met haar verhaal. En ze vertelde alles in details. Zoals ze wel eens eerder hoorde van haar buurvrouw. Wanneer Nina klaar was met vertellen klapte iedereen voor Nina. Ashley en Daisy vertelden daarna ook nog een verhaal. Toen iedereen minstens 1 verhaal had verteld kwamen ze aan bij het volgende onderdeel. De spooktocht. Ze zwerfden rond het huis en in en schrokken zich dood. Iedereen had plezier en genoot van de geweldige feest. Nina en haar vriendinnen schrokken het meest van de verhaal over de taxi. Het feest was afgelopen en Nina vond het te ver om naar huis te lopen zo midden in het nacht. Dus ze besloten de taxi te nemen. Ze stapten in en zeiden waar ze heen wilden. Ashley fluisterde aan Nina over het verhaal van de taxi maar Nina zei dat het maar onzin was. Maar diep vanbinnen voelde ze angst.

Nina en haar vriendinnen vielen in slaap. Maar opeens schrok Nina wakker. Ze had gedroomd over dat verhaal. Ze keek rond en zag haar vriendinnen in een diepe slaap. Nina dacht hard na. Wat deed ze hier nou? Ze zou nu eigenlijk allang thuis moeten zijn. Haar huis is ook weer niet zover hiervandaan. Nina wilde de tegen de chauffeur zeggen wanneer ze nu thuis zijn. Maar ze zag dat er helemaal geen chauffeur achter het stuur zat. Nina was nu zo bang. Dit kan toch niet waar zijn? Nina stond op het punt te gaan huilen maar hield zich in. “Rustig aan waarschijnlijk is de benzine op en is de chauffeur gaan tanken” Ze keek uit het raam naar buiten en zag dat ze zich bevond op een lege terrein.



Upsss?

16-10-2012, 20:14
Uppaa en benieuwd naar meer