Bekijk volle/desktop versie : Benefiet in Utrecht



12-10-2012, 01:01
Bismi-llaahi-Rrahmaani-Rrahiem,

Assalaamu 3alaikum wa-rahmatu-llaahi wa-barakaatuh,

Beste broeder, zuster,

Wij zijn Stichting Al-Istiqaamah; de eerste islamitische hulpverleningsinstantie te Nederland die brede Islamitische hulpverlening biedt aan meiden en vrouwen van twaalf jaar en ouder die te kampen hebben met sociale, maatschappelijke, geestelijke, opvoedkundige en alle andere voorkomende problemen. Kortom, wij zijn een organisatie die zich richt op de noden en behoeften van dezelfde moslimgemeenschap waar ook jij deel vanuit maakt. Via deze e-mail willen wij jou vragen om ons hierin te ondersteunen.

Op vrijdag 19 oktober (tijdens de herfstvakantie) organiseert Stichting Al-Istiqaamah een Benefietmarkt in het pand van Stichting alFitrah gelegen in de Utrechtse wijk Overvecht. De Benefietmarkt is een markt specifiek voor zusters alleen waarin zij in staat worden gesteld om:

Stichting Al-Fitrah beter te leren kennen door kennis te maken met haar verschillende projecten zoals Stichting Al-Istiqaamah;

Op basis van lezingen kennis te vergaren in een omgeving waarin het versterken en bevorderen van onderlinge zusterbanden centraal staat;

Sadaqah uit te geven omwille van Allaah subhaanahu wa-ta3aala.
Wil jij de tevredenheid van Allaah subhaanahu wa-ta3aalaa behalen door de da3wah te ondersteunen en tegelijkertijd jouw bedrijf, producten en/of diensten promoten? Stichting Al-Istiqaamah biedt jou deze mogelijkheid! Je kunt namelijk voor een bijdrage van € 25,- al een kraampje bemachtigen welke van 11 uur tot 17 uur geheel tot jouw beschikking zal zijn! Daarnaast vragen wij tevens om een deel van uw omzet te doneren als sadaqah omwille van Allaah subhaanahu wa-ta3aalaa en hanteren hierbij een minimum van 25% van de omzet. De gehele opbrengst zal ten goede komen aan Stichting Al-Istiqaamah welke draaiende wordt gehouden door een groepje vrijwilligsters en broeders en zusters die netals jij grote waarde hechten aan het voortbestaan van dit project.

Voor reservering en/of vragen kun je contact opnemen via info@istiqaamah.nl. Moge Allaah subhaanahu wa-ta3aala ons leiden tot hetgeen Hem tevreden stelt.

Wassalaamu 3alaikum wa-rahmatu-llaahi wa-barakaatuh,