Bekijk volle/desktop versie : Broer van PVDA raadslid Akrouh neergestoken



26-09-2012, 03:42
Spotted

De achttienjarige broer van Hilversums PvdA-raadslid Saami Akrouh is vrijdagavond neergestoken bij het Cruyff-court in Hilversum-Noord. Hij kreeg het aan de stok met vier volgens het raadslid van Marokkaanse komaf 'échte kut-Marokkanen'. Twee verdachten, Hilversummers van 16 en 23 jaar, konden worden aangehouden.

Rond tien uur zat het slachtoffer met een of twee vrienden op een bankje. Ze zouden samen uitgaan. Een groep van vier Marokkaanse jongens vroeg de bankzitters om een sigaret. ,,Toen de vriend van mijn broertje uit angst een sigaret gaf, pakten ze het hele pakje. Vervolgens grepen ze de jongen vast. Toen mijn broertje zei dat ze hem los moesten laten, kon de vriend wegkomen. Maar toen stond mijn broertje er alleen voor en hebben ze hem te grazen genomen'', vertelt Akrouh.

Ze hadden het uitsluitend op zijn hoofd voorzien. Hij heeft wonden tot op zijn schedel, zó hard hebben ze geslagen. In het ziekenhuis kregen we als familie te horen dat we met het ergste rekening moesten houden. Hij had eraan kunnen bezwijken. Zijn schedel kon gebroken zijn, ook kon hij wel blind zijn door een keiharde klap vlak boven zijn hoofd. De daders hebben ook geroepen 'steek hem neer, maak het af'. Dit was pure agressie, compleet uit het niets.''

Uiteindelijk blijken de gevolgen van de mishandeling mee te vallen. Het slachtoffer is weer thuis uit het ziekenhuis. ,,Maar zijn hele hoofd is nog opgezwollen en hij kan nauwelijks praten.''

Omstanders hebben 112 gebeld, waarop de politie snel kwam. Twee van de gevluchte daders konden worden gearresteerd. Volgens de politie is op het hoofd van de Hilversummer ingestoken met een schroevendraaier.

Saillant detail is dat uitgerekend Akrouh deze week een uitgesproken mening gaf over het Hilversumse straatgeweld. Hij pleitte namens de Hilversumse PvdA voor het toepassen van snelrecht bij deze misdrijven. Zo wil hij voorkomen dat slachtoffers al snel weer worden geconfronteerd met daders.

[URL="http://www.forums.marokko.nl/showthread.php?t=4414923"]Over Kut-Nederlanders...!!![/URL]


Op vrijdagavond trokken duizenden jongeren naar Haren voor een 'feestje' dat via Facebook bekendheid had gekregen. 'Onder de invloed van alcohol sloeg de sfeer snel om en werd er met flessen gegooid. Ook fietsen, dranghekken, bloembakken en alles wat los en vast zat vlogen door de lucht,.'

Het 'spoor van vernieling' dat het tuig achterliet, is terug te herleiden naar de alles kan en mag mentaliteit. Allerbelangrijkst is het alcoholgebruik en drugsmisbruik onder sommigen, die al vrij jong van hun ouders alcoholische dranken mogen drinken. Het alcoholgebruik ontspoort verder mede door tradities die aangegrepen worden om ff los te gaan zoals de Koninginnedag en Oud en Nieuw. Een andere factor is het gebrek aan waarden dat de plaats heeft ingenomen van hogere morele waarden ,de housepil.Slikken tot je stijf staat.Sommigen zouden zelfs geradicaliseerd kunnen zijn door een letterlijke lezing van 'carpe diem.' Daarnaast heeft het individualisme het idee van vrijheid geperverteerd, waardoor sommigen menen zich te kunnen gedragen zoals het hen uitkomt, zonder enig respect voor een ander. Nederlanders 'denken dat alles mag , zijn arrogant en denken dat hun niets kan gebeuren', is ook de indruk die in in het buitenland steeds vaker wordt gewekt. Er wordt verondersteld dat Nederlanders meer en meer onder invloed verkeren van alcohol en drugs.Alles kan en mag ,zo is de opvatting van Nederlandsers.

Dus ook wij hebben kut-nederlanders

[video=youtube_share;marztPwjIKc]http://youtu.be/marztPwjIKc[/video]


26-09-2012, 12:44


fuck die verkaaste homo man