Bekijk volle/desktop versie : Dames help ffl! Hoe heet die ene groente die op een bloem lijkt?



Pagina's : [1] 2

20-09-2012, 17:38
Het wordt in tajine bereidt.
Iemand die de naam kent en weet hoe ik het moet bereiden? Moet ik het weken in azijn of citroensap ofsow?

20-09-2012, 17:39


artisjok?

Dan moet je het weken in azijn

20-09-2012, 17:40
broccoli ???

20-09-2012, 17:40
OH JA artisjokken!!!!!!! Ik vond het via google, maar hoe maak ik het?

20-09-2012, 17:42



Citaat door Yasmina_b:
artisjok?

Dan moet je het weken in azijn
Waarom weken in azijn?
Heb het namelijk nooit gedaan

20-09-2012, 17:42

Citaat door Yasmina_b:
artisjok?

Dan moet je het weken in azijn
Jaa, subhana Allaah ik heb net gevonden. Ik googlde gwn in het engels op different kinds of vegetables.

20-09-2012, 17:42

Citaat door saartje11:
broccoli ???


Ik ga stuk hier. Chokran schat voor je help.

20-09-2012, 17:43
http://www.hoedoe.nl/eten-drinken/basiskeuken/groente/hoe-kook-ik-artisjokken

20-09-2012, 17:43

Citaat door 2meiden:
Waarom weken in azijn?
Heb het namelijk nooit gedaan

Om het langer goed te houden

Citaat door Mysha:
Jaa, subhana Allaah ik heb net gevonden. Ik googlde gwn in het engels op different kinds of vegetables.
Graag gedaan hoor, als je het lang goed wilt houden in azijn weken maar als je tagine maakt gwn er zo bijdoen hoor, dan hoef je het niet te weken in azijn
Weet je hoe je het moet proper maken of moet ik het ff uitleggen? :

20-09-2012, 17:43

Citaat door Mysha:
OH JA artisjokken!!!!!!! Ik vond het via google, maar hoe maak ik het?
Hahahah alles uit pellen en pellen hoe je het ook mag noemen. En dan zie je in het midden heel veeel dunne haartjes die moet je met lepel of mes uit pellen en dan in je pan of laten weken in azijn wat yasmina_B zei..

20-09-2012, 17:45

Citaat door 2meiden:
Hahahah alles uit pellen en pellen hoe je het ook mag noemen. En dan zie je in het midden heel veeel dunne haartjes die moet je met lepel of mes uit pellen en dan in je pan of laten weken in azijn wat yasmina_B zei..
Ik week het helemaal niet als ik hem in mn tagine gooi?
Week jij eerst de jouwe?

20-09-2012, 17:47

Citaat door Yasmina_b:
Ik week het helemaal niet als ik hem in mn tagine gooi?
Week jij eerst de jouwe?
Neee nooit gedaan, ewa schem nighaam ze3ma schem atiri tesnedas e7sen ezaje..

20-09-2012, 17:48



Citaat door 2meiden:
Neee nooit gedaan, ewa schem nighaam ze3ma schem atiri gesneden e7sen ezaje..
Ja als je die in een potje goed wilt bewaren
Niet als je van plan bent om die in je marmita te gooien

20-09-2012, 17:50

Citaat door Yasmina_b:
Om het langer goed te houden

Graag gedaan hoor, als je het lang goed wilt houden in azijn weken maar als je tagine maakt gwn er zo bijdoen hoor, dan hoef je het niet te weken in azijn
Weet je hoe je het moet proper maken of moet ik het ff uitleggen? :
Ja, ik maak tajine en mijn man had 4 van die artisjokken gehaald die hij perse wilt eten, dus ik gooi ze later erbij.
Maar kijk ff naar dit filmpje aub vanaf 03:48 http://www.youtube.com/watch?v=86QHAkenRQI moet het zo schoongemaakt worden, zoals zij dat doet? En als jij het niet zo doet, graag uitleg aub,

20-09-2012, 17:52

Citaat door Mysha:


Ik ga stuk hier. Chokran schat voor je help.
nou ben blij dat ik je aan het lachen heb gemaakt al lijkt broccoli meer op een boom dan een bloem hahahahaha
maar ik hou er van

Pagina's : [1] 2