Bekijk volle/desktop versie : Cast anti-islamfilm: we zijn misleid



15-09-2012, 22:10
Cast anti-islamfilm: we zijn misleid


Beeld uit 'Innocence of Muslims'
YouTube
Toegevoegd: donderdag 13 sep 2012, 11:44
Acteurs en crewleden van de anti-islamfilm die in moslimlanden tot veel ophef heeft geleid, zeggen dat ze op grove wijze zijn misleid door de filmmaker. In een ingezonden brief aan Amerikaanse media laten ze weten dat ze de film 'Innocence of Muslims' "voor de volle 100 procent afwijzen".

"De hele filmploeg is van slag en we voelen ons belazerd door de producent", zeggen ze. "We zijn onthutst door de ingrijpende veranderingen van het script en door de leugens die zijn verteld aan iedereen die iets met deze film te maken heeft gehad."

Ondergedoken
Meerdere medewerkers van de film zeggen dat ze geen idee hadden dat het om een anti-islamfilm ging. Ze dachten dat ze meededen aan de opnames van het oorlogsdrama 'Desert Warrior', "een historische avonturenfilm in de Arabische woestijn". De film werd een jaar geleden opgenomen in Los Angeles.

In het oorspronkelijke script zou er helemaal geen sprake zijn geweest van het karakter Mohammed. De profeet zou pas in de montage in de film zijn gekomen.

In de uitgebreide trailer op YouTube is duidelijk te zien dat stukken waarin de islam wordt bekritiseerd, zijn nagesynchroniseerd. "De acteurs zeiden hun tekst en de producent heeft die achteraf opnieuw laten inspreken", zegt een crewlid. Volgens een van de actrices in de film heette de man die Mohammed speelt eigenlijk 'Master George'.

Filmmaker Sam Bacile, vermoedelijk een pseudoniem, is ondergedoken en heeft niet op de beschuldigingen gereageerd.

http://nos.nl/artikel/418226-cast-antiislamfilm-we-zijn-misleid.html

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zo zien we dat degenen die de profeet beledigen zelf in feite de laagste van het laagste schepsels zijn, zoals maar weer eens blijkt.
Liegen en bedriegen is voor hen alsof het niets is.

Alhamdoelilah Allah vernedert deze mensen altijd en wederom zien we het.

15-09-2012, 22:15


Moge Allaah subhana wa ta'ala deze man en figuren zoals hem vernederen op Yawm Al Qiyamah.
De dag dat zij de Haqq te weten komen en zullen wensen dat zij Muslimeen waren.

15-09-2012, 22:18
Is toch te bizar voor woorden dat iemand bedriegen, liegen, stelen, onzedelijkheid toeschrijft aan de profeet, terwijl deze persoon daarr gewoon zelf allemaal meester in is.

Bedriegen en liegen: Hij heeft zijn eigen crew voorgelogen en bedrogen
Stelen: Hij wordt verdacht voor fraude
Onzedelijkheid: Hij is een softpornoproducent

15-09-2012, 22:57
Ameen