Bekijk volle/desktop versie : Een dans de duivel



13-09-2012, 22:18

Ik kende ooit een jongenman die William heette.
Zijn grootste prioriteit was het verdienen van geld.
Hij was een straatdealer van drugs en alles wat een ziel kapot maakt.
In zijn dromen snoof hij zelfs drugs en deed alles wat God verboden had.
Corrupte gedachtes voor zijn leeftijd van 13,
Hij had zijn vader nooit gekend en zijn moeder was een alcoholist, het kwam zelden voor dat ze niet dronken was. Het hart van haar zoon werd met de minuut kouder en kouder hij begon om te gaan met de foute mensen. Jonge meiden lastigvallen was zijn dagelijkse routine, hij was gefascineerd door materialistische objecten. Maar hij wist dat geld geen respect kocht. Hij bouwde een reputatie want hij dealde en steelde. Hij zat vast toen hij een keer aarzelde om een klus te klaren. De Criminelen waarmee hij omging begonnen aan hem te twijfelen dus hij dacht dat hij aan iedereen moest bewijzen dat hij een hart van steen had. Hij was een jongeman met oneindige gedachtes, perongeluk gestopt met school om op straat drugs te dealen. Hij dansde met de duivel rookte wiet tot zijn ogen bloedde. Hij werd ziek van zijn dagelijkse routine en gaf toe aan de duivel. Dus hij begon meer te beroven, alles maar wat hij kon doen zolang hij het respect maar terug kreeg in de ogen van zijn maten. Begon te vechten om kleine dingen met iedereen. Hij begon met het verkopen van wiet aan moeders en jongemannen van zijn leeftijd. hij werkte zo veel als hij kon omdat hij wilde overgaan op cocaine. Hij werd het zat dat zijn maten hem hetzelfde behandelden. Hij wilde iemand zijn zonder angst. Toen hij aangaf een hogere positie te willen geloofde niemand hem in zijn daden, ze zeiden hem: elke lafaard kan drugs verkopen elke beginneling kan stelen, Alleen een echte man kan iemand steken met een mes en ze in de ogen staren tot ze doodgaan. Hij kwam erachter dat zijn ''maten'' het meenden en hem wilde testen voordat het echte werk begon. Ze vertelden hem iemand te verkrachten zodat hij bewees dat hij een stenen hart had. Hier had hij de keuze voor zijn ogen. Teruggaan naar zijn oude leven of een hogere positie krijgen met echte mannen. Zijn dromen over geld autos en diamanten haalden hem over. Een echte man zijn is alles wat hij ook wilde. Dus ze spraken af op die vrijdagavond om kwart voor 3 's nachts...
Ze reden rond in de buurt terwijl het regende, drinken, roken, en lachen voor entertainment. Totdat ze een vrouw zagen lopen op de straat, ze liep alleen om 3u 's nachts. Klaar met werken en liep naar huis. Ze stapten voorzichtig uit de auto en volgden haar. Door de buurt lopen, de duisterheid sloktte haar op.Ze trokken haar shirt over haar hoofd en sloegen haar tot de grond. Een van de jongens zei: Dit is je kans om rauw en puur te zijn. Willy trok haar omhoog bij dr haar en sleepte haar mee naar een lobby waar niemand te bekennen was. Ze vocht erg tegen maar hij dwong haar de trap omhoog te lopen, ze kwamen aan bij het dak en hielden haar tegen de grond. Ze schreeuwden tegen haar ''Hou je mond!'' en "Stop met bewegen!'' Haar shirt bedekte haar gezicht maar ze slokte naar adem. Dus Willy begon haar te schoppen tot hij haar kaak had gebroken. Hij wist precies wat hij aan het doen was. Ze sloegen haar tot ze haar ribben hadden gebroken en ze stopte met bewegen bloed lektte door haar jas en ze huilde stilletjes. Toen begonnen ze een voor een met het verkachten van de vrouw. William ging eerst en trok en stiktte haar tot dr keel brandde. Ze schreeuwde naar God maar het deed hun niets. Toen ze haar een voor een verkracht hadden lag ze daar op de grond. Bebloed, bont en blauw. Een van willy's vrienden trok een pistool uit zijn zak en vertelde Willy dat zij een getuige was van wat ze haar aan hadden gedaan. Als hij haar doodde zou hij gegarandeerd respect krijgen. Hij dacht erover na voor een minuut, maar een stem in zijn hoofd vertelde hem: ze is toch al dood. Hij leunde voorover en hield het pistool tegen haar hoofd.
Net voordat hij het pistool overhaalde en een einde maakte aan haar leven. Dacht hij aan al het repect dat hij zou krijgen al het geld en alle diamanten. Hij voelde zich sterk met zijn nieuwe broeders om hem heen.
Hij leunde voorover en trok de shirt van het gezicht van de vrouw. Er gierde duizenden emoties door hem heen, verdriet, woede, walg. Want hij keek recht in de ogen van zijn eigen moeder. Ze keek terug en begon te huilen want ze had hem verwaarloosd ze huilde harder dan toen ze haar verkrachten. Zijn wereld stopte, zijn lot was bepaald. Hij herinnerde hoe zijn moeder laat thuis kwam hard werkte voor niets, want wat was hij nu waard? Hij draaide zich om van de vrouw die hem ooit op de wereld zette. Hij schreeuwde uit naar de hemel naar God. Alleen de duivel antwoorde toen wist hij hoe het voelde om een leeg en koude ziel te hebben. Hij sprong van het dak en stierf. Ze vermoorden zijn moeder en spraken er nooit over.

Duivel groeit in de harten van de egoisten. Wit bruin geel zwart huidskleur is niet vereist. Dus als de duivel je om een dans vraagt zeg dan nooit, want een dans met de duivel kan je vooraltijd achterna zitten...

Dance With The Devil Lyrics By Immortal Technique

AUDHU-BILLAH Moge Allah swt. ons behoeden voor al het slechte in onze gedachten en in de realiteit. En onze zondes vergeven die we bewust en onbewust begaan zijn.