Bekijk volle/desktop versie : Koning Mohammed VI gaat langs bij koning Abdullah bin Abdulaziz



12-09-2012, 15:24
Abdullah bin Abdulaziz Al-Saud verblijft momenteel in zijn riante paleis in Casablanca.





Voor Mohammed VI genoeg reden om even langs te gaan. De twee landen en hun koningen kennen een uitstekende onderlinge band. Abdullah bin Abdulaziz heeft zelfs een immense woning in Casablanca waar hij momenteel vakantie viert. Eerdere berichtgevingen over een hartaanval blijken dus niet waar te zijn. Koning Mohammed VI nam zijn minister van Binnenlandse Zaken, Mohand Laenser, mee.


De Bewaarder van de Twee Heilige Moskeeën zoals Marokkaanse media de vorst van Saoedi-Arabië noemen ontving de Marokkaanse delegatie met open armen. Tijdens het bezoek werden gesprekken gevoerd in privésfeer dus er werd geen officiële verklaring afgegeven.


Abdullah bin Abdulaziz bood zijn vriend Mohammed VI bij aankomst overigens dadels en melk aan, zo weet Hibapress.


Foto's: 1, 2, 3

13-09-2012, 10:45


die man moet echt wat aan zijn shape doen. Vandaag of morgen krijgt hij het aan zn hart oid.
Mag een voorbeeld aan zn vader nemen. Altijd 'strak' in pak en niet zoals hij opgeblazen (door waarschijnlijk al dat lekkere vreten wat hij voorgeschoteld krijgt)



13-09-2012, 11:13
@Mozzie1981

M6 kan een ziekte hebben dat met bepaalde medicatie bestreden dient te worden, Prednison bijvoorbeeld is een zwaar middel en zorgt er ook voor dat je lichaam vocht vasthoudt en daardoor opzet/ dikker lijkt, terwijl er geen vet aankoomt, bijverschijnselen zijn ook een beetje trillen etc..


13-09-2012, 11:16
onze koning ziet er slecht uit!! Opgezwollen handen, gezicht, buik, alles!

Sonia bakker finek??

14-09-2012, 09:12


@labrat: daar heb je helemaal gelijk in. Hij kan natuurlijk een ziekte hebben. Aan de ene kant leeft de man in ongelofelijke luxe, heeft alles wat hij wil. Kan me aan de andere kant voorstellen dat hij onder immense druk leeft (het is nooit goed)


16-09-2012, 18:47
een gemiddelde marokkaans junk ziet er beter uit dan onze koning

dat is de toorn van allah swt tegenover de geldaanbidders in rabat!

op al oula durven ze hem niet eens meer in legeruniform te laten zien. tijdens nationaal feestdag herhalen ze oude beelden toen hij nog niet ziek was wat een verschil