Bekijk volle/desktop versie : Sji'ieten-haat op dit forum opvallendPagina's : [1] 2

23-08-2012, 12:58
Dit bericht van 'Hart_van_Goud' is nogal kenmerkend voor de manier waarop sommigen menen hier om te kunnen gaan met mensen die een andere religie aanhangen:


Citaat door Hart_van_goud:
Salaam broeders/zusters,

Zoals enkele broerders en zusters wellicht weten zijn er veel Shijieten aanwezig op dit forum die proberen ons te misleiden. Zij zetten ahadits, die gebaseerd zijn op hun denkwijze, op dit forum. Daarnaast maken ze onze grote geleerden belachelijk.

Eeen andere werkwijze van deze koeffars: is een discussie op gang brengen met als doel onze broeders en zusters te doen twijfelen..

Ik stel voor om hieronder de namen bekend te maken van deze koeffars, zodat eenieder deze vieze sekte kan negeren..


1: Statistiek
We kunnen gelukkig veronderstellen dat lid 'Hart_van_Goud' niet model staat voor de meerderheid der Soennietische moslims, die gewoon beleefde mensen zijn en zich niet verlagen tot gescheld.

23-08-2012, 13:16


Iedereen denkt bij zich zelf 'Vieze' maar dat kon ze wel laten. We dienen met elkaar om te gaan en onze eigen weg te volgen. Wel moeten de sjiieten hier geen mensen uitlokken want dit is een soennitisch rubriek. En je hoeft zelf geen mensen hier zwart te maken. Je kon ook de naam weglaten.

23-08-2012, 13:20

Citaat door Roosevelt:
Dit bericht van 'Hart_van_Goud' is nogal kenmerkend voor de manier waarop sommigen menen hier om te kunnen gaan met mensen die een andere religie aanhangen:We kunnen gelukkig veronderstellen dat lid 'Hart_van_Goud' niet model staat voor de meerderheid der Soennietische moslims, die gewoon beleefde mensen zijn en zich niet verlagen tot gescheld.
Wat is het probleem nu? Shieha moeten ze hier ook niet komen verkondigen, die vieze kuffar, En ja er is een bepaalde haat, maar dat zal wel van ergens komen, niet zoals jullie die ons moslims haten omdat we op de waarheid zijn.

23-08-2012, 13:28

Citaat door Roosevelt:
Dit bericht van 'Hart_van_Goud' is nogal kenmerkend voor de manier waarop sommigen menen hier om te kunnen gaan met mensen die een andere religie aanhangen.
Zegt meneer de anti-Islamiet die elk moment aangrijpt om de Islam naar beneden te halen en te vernederen. Hypocriet.

23-08-2012, 13:31


Roosevelt is een jood

23-08-2012, 13:32
Op het forum-display lijkt je avatar op Wilders

23-08-2012, 14:10
Je hebt werkelijk niets beters te doen hypocriet.

23-08-2012, 14:21

Citaat door ysf:
Het is niet voor niets dat de haat van de ongelovigen zich keert tegen de soennieten en ze meestal sympathie hebben voor de shi'ieten. de waarheid wordt door de ongelovigen altijd gehaat. het is alleen al aan het gedrag van een ongelovige als Roosevelt duidelijk te zien wie van de twee groepen zich op de waarheid bevindt.

uit de Koran weten we dat de ongelovigen de waarheid haten en sympathie hebben voor de dwalenden.
Subhana Allah. De Koran beschrijft ons exact dat gedrag wat ongelovigen ook vandaag de dag laten zien.

.

23-08-2012, 16:16
Aandacht tekort....

23-08-2012, 16:29
Mensen die poep en urine eten. Vind je dat niet vies Roosevelt. Sex met baby's is dat niet vies. En de lijst gaat verder.

23-08-2012, 16:56

Citaat door mokrie:
dit is een soennitisch rubriek.
Met alle respect er staat Islam forum & niet shia of sunna forum dus is deze uitspraak ook verkeerd. Mocht het je niet bevallen dat iedereen welkom is broer zijn er genoeg andere forums.

23-08-2012, 16:58
Broeders en Zusters

Waarom blijven jullie deze man maar aandacht geven. Hij opent een topic en er zijn al 10reacties te vinden. Niet op zijn reacties reageren na een tijdje zal die zich gaan vervelen en zal die weggaan. MAAR ALS JULLIE OP HEM BLIJVEN REAGEREN DAN ZIT DIE HIER OVER EEN JAAR NOG STEEDS

23-08-2012, 17:08Citaat door Abu_7aarith:
Wij soenieten zien de Joden en Christenen beter gedrag tonen naar ons toe dan de Shia, net zoals Sheihk Yahya hafidahullaah zei:

Wallaahi de Joden zijn nog barmhartiger dan hun (Raafidah/shia).
Typisch salafi ahlul sunnah wal jamah generaliseren, zeg gewoon wij salafisten vinden dat . of ben je bang dat dan niemand onder de indruk is ?

23-08-2012, 17:35

Citaat door AlAbbas:
Typisch salafi ahlul sunnah wal jamah generaliseren, zeg gewoon wij salafisten vinden dat . of ben je bang dat dan niemand onder de indruk is ?
Zeg gewoon dat jij ook een shi3i bent

23-08-2012, 17:38

Citaat door YessineM:
Mag ik vragen wat ze verkeerd doet? Wat heeft dit te maken met haat? Ze heeft gewoon gelijk en ze probeert gewoon de niet afgedwaalde moslims te waarschuwen voor zulke mensen.
Met de uitdrukking 'vieze sekte'? Hoe zou jij het vinden als je als 'vieze moslim' wordt aangesproken? Je zou toch iets meer respect willen hebben.

De vraag voor onze leden is waar deze haat vandaan komt tegen Sji'ieten, mensen die toch weinig anders doen dan dat ze een verschillende variant aanhangen van de islam. Je ziet zulke uitdrukkingen niet als het gaat om hindoes of boeddhisten.

Pagina's : [1] 2