Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Overig Afscheidsgedicht???? Please Help Me.yasmina.
26-03-2002, 09:56


hoi allemaal... ik heb een aantal topics gelezen van jullie en ik vind echt dat (sommigen) prachtig kunnen dichten..... nou heb ik een vraag en hoop dat jullie me echt kunnen helpen..... bij ons gaat er een directeur weg en iedereen moet een klein stukje-gedichtje schrijven... die directeur is een aardige man....houdt veel van dieren (heeft paarden, schapen, kippen). Hij heeft 20 jaar lang voor deze zaak gewerkt...wat hij heeft opgebouwd.... Hij heeft nu het hele boeltje verkocht...maar wel tegen zijn zin.....door omstandigheden MOEST hij zijn aandelen wel verkopen.... As donderdag is ie hier voor het laatst...en we organiseren een afscheid voor hem.... Hopelijk kunnen jullie me helpen een gedicht te schrijven..... ik weet echt niet hoe ik moet beginnen en wat ik erin moet zetten... wens hem natuurlijk veel geluk toe in zijn verdere leven etc. etc... maar wie oh wie kan er zo een gepast gedichtje verzinnen? Ik hoop dat jullie me kunnen helpen...... justda2ofus misschien???? please?! groetjes Yasmina

yasmina.
27-03-2002, 16:25
PRACHTIG!!!!!!!!!!!!!!! thank you very much!!!! ik had ook al een gedichtje gevonden op internet: Wanneer je blij bent zie dan diep in je hart en je zult zien dat wat je verdriet gegeven heeft ook vreugde brengt Wanneer je verdrietig bent zie dan opnieuw in je hart en je zult zien dat je huilt om wat je vreugde schonk Ik wens u en uw gezin veel geluk toe. Vond dit wel een goeie omdat ie met tegenzin afscheid neemt....hij wil eigenlijk helemaal niet maar is er eigenlijk toe gedwongen dus vandaar.... ik vond dit gedichtje wel wat hebben.... geldt eigenlijk wel voor alles liefdesverdriet iemand die is overleden een bedrijf waarbij je weggaat.... etc etc.....dus vond het wel gepast... In iedergeval heeeeel erg bedankt voor je hulp!!!!!

mii_b0z
07-06-2005, 13:54
halo0o0 kkan ook wel gedichten voor je als je het wil:banana: dusss seg maar waar het 0ver m0et gaan en kgeef je het :d

xx_mocro_xx
22-03-2006, 15:46
egt moooi ik ken er zelf ook een paar

Sneeuwwitje18
16-11-2006, 22:37


halo0o0 kkan ook wel gedichten voor je als je het wil:banana: dusss seg maar waar het 0ver m0et gaan en kgeef je het :d Jaja, right :hihi: