Bekijk volle/desktop versie : Vader krijgt celstraf en tbs voor doodslaan baby



13-08-2012, 19:20
De vader van de vorig jaar overleden baby Dayton is veroordeeld.





De vader kreeg zeven jaar cel en tbs opgelegd voor het ombrengen van zijn kind. De rechtbank in Maastricht acht bewezen dat de drie maanden oude baby om het leven is gekomen door een klap die de vader zijn zoontje gaf. Na de dood van de baby op 24 juli werd zowel de vader als de moeder aangehouden. De moeder werd vervolgens in september op vrije voeten gesteld.

Volgens de rechtbank is zij ook meerdere keren mishandeld door haar partner.De vader had zelf verklaard dat hij uit paniek had gehandeld omdat zijn zoontje niet meer zou ademhalen. De rechtbank gaat er echter van uit dat de man gefrustreerd was en dat hij zijn frustraties op zijn zoontje heeft botgevierd.


In de periode voor de fatale klap heeft de man zijn kind ook al geslagen, geknepen en door elkaar geschud.Justitie had negen jaar cel en tbs tegen de man geëist.

13-08-2012, 19:56


Zo verschrikkelijk ziek is dit! Je gaat toch niet een klein babytje van 3mnd mishandelen? Dan moet je wel een heel koud hart hebben! Absurd! SubhanaAllah!


14-08-2012, 06:41
Oh my.. dit kan toch niet.


15-08-2012, 16:49
Oo mijn god, dit gaat gewoon te ver! wat heeft dat kind nou gedaan? 3 mnd zo onschuldig en klein..pff



16-08-2012, 00:27


Dit is een shmeita, een echte schmeita, heb je frustraties a vuile Kafir dan moet je maar iemand zoeken die twee keer zo breed is en probeer daar maar je frustraties op bot te vieren, de schmeita zal snel een kopje kleiner gemaakt worden.

Een baby van 3 maanden, A3oedhoe billah, een mensenleven is niets meer waard tegenwoordig. Wat wil je ze doen het tegen de sterren op met jan en alleman er komt geen kind uit liefde voort uit zulke Haraamrelatie en dan krijg je dit!!!