Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : ik ben 20.......wordt het dan niet tijd om te trouwen???Pagina's : [1] 2

MissLovePeace
25-03-2002, 23:36


Ik zit met een heel klein probleempje. Ik ben 20 jaar en de eerste vraag die mensen mij altijd stellen als ik met mijn ouders op bezoek ga is: BEN JE NOG NIET GETROUWD??? WAT RAAR!!! Al mijn familie denkt dat er binnenkort een bruiloft zal komen of zo. "Hallo ik ben pas 20 jaar hoor", denk ik dan, maar je moet natuurlijk ook nog verloven enzo en dat duurt ook een tijdje. mijn vraagje aan jullie..... wat is nou een leeftijd waarop je zo langzamerhand wel verloofd moet zijn?? natuurlijk is dat voor iedereen verschillend, maar hoe ouder je wordt, hoe minder mensen je hand komen vragen. Dat is gewoon een feit. wat vinden jullie?? Alvast bedankt.

Cina
25-03-2002, 23:42
trouwen wanneer je er klaar voor bent!! en niet omdat anderen dat zo graag willen...als het aan je familie lach trouwde je gelijk al in de wieg! ik ben zelf nog maar 17 en er is al om mijn hand gevraagd! tssss... maar als jij er klaar voor bent is er geen probleem. de een trouwt op de achtiende, de ander op z'n dertigste....

touraya
26-03-2002, 00:09
meid luister niet naar de mensen om je heen, want dat gaat je alleen maar gek maken.......trouwen moet je doen wanneer jij wil en met wie jij wil......je trouwt immers maar 1 keer in je leven insha'allah.......en anderen hebben daar nixx over te zeggen behalfe jij zelf!!!!! en maak je maar geen zorgen...... nou groetjes van ikke....... :zwaai:

Cina
26-03-2002, 00:14
was al benieuwd naar je leeftijd Emshoom? ewa 33, hed walloe sokar?

SaraZena
26-03-2002, 00:16


Ik ben 24 en ze komen nog om me hand vragen, waar maak je je druk om, joh, niet doen, je bent nog hartstikke jong. Ze zeggen dat 25 het limiet is voor een meisje, nou dan heb ik nog een paar maanden te gaan dan :D

Cina
26-03-2002, 00:21
haha Emshoom! misschien moet je zo'n apparaat neerzetten waaruit ze een nummertje kunnen trekken en de tuin ombouwen tot een wachtkamer :D volgende klant...

SaraZena
26-03-2002, 00:21
Origineel gepost door Emshoom ik heb bijna geen handen meer, pfffff, ze komen al 10j vragen om mijn handen , zo erg is het al gekomen, mijn huis puilt uit van de suiker en mijn tuin van die rotschapen, pfffffff, nu heb ik zo'n plaatje naast mijn deurbel hangen; " inagdaben niet welkom hier " Geef mij een schaap dan, mijn vlees is op! :D

SaraZena
26-03-2002, 00:24
Origineel gepost door Emshoom sabarinatje? ik geef jou een schaap , wel op 1 voorwaarde hé voorwaarde? Ik hou niet zo van voorwaardes :maf2:

SaraZena
26-03-2002, 00:28
Origineel gepost door Emshoom mijn voorwaarde was; enkel als je van dat schaap heerlijke "whoppers" zult maken:D hahahaha, wat dacht jij dan? hihihi haha, ik dacht niets, maar whoppers maken moet geen probleem zijn ;)

EsteeLauder01
26-03-2002, 00:31
Origineel gepost door Emshoom ik heb bijna geen handen meer, pfffff, ze komen al 10j vragen om mijn handen , zo erg is het al gekomen, mijn huis puilt uit van de suiker en mijn tuin van die rotschapen, pfffffff, nu heb ik zo'n plaatje naast mijn deurbel hangen; " inagdaben niet welkom hier " Emshoom, ik weet niet of dat zo een goed idee is, dat bordje aan jouw deurbel. Zie dat jouw ware toevallig komt aanbellen en ze ziet dat bordje en maakt rechtsomkeer. Dat is toch een spijtige zaak, vind je niet...dus weg met het bordje. En die schapen, die kunnen bij mij in de tuin, geen probleem. Ik ben altijd bereid om een vriend in nood te helpen. Die suiker, ja, geef die ook maar aan mij. Hoef ik voor de rest van m'n leven geen suiker meer te kopen.

SaraZena
26-03-2002, 00:32
Origineel gepost door Estée Lauder Emshoom, ik weet niet of dat zo een goed idee is, dat bordje aan jouw deurbel. Zie dat jouw ware toevallig komt aanbellen en ze ziet dat bordje en maakt rechtsomkeer. Dat is toch een spijtige zaak, vind je niet...dus weg met het bordje. En die schapen, die kunnen bij mij in de tuin, geen probleem. Ik ben altijd bereid om een vriend in nood te helpen. Die suiker, ja, geef die ook maar aan mij. Hoef ik voor de rest van m'n leven geen suiker meer te kopen. EERLIJK ZULLEN WE ALLES DELEN, ESTEETJE! :D

EsteeLauder01
26-03-2002, 00:37
Ok Sabrinat, alles eerlijk verdelen. Trouwens, wat ga ik doen met zoveel schapen??

SaraZena
26-03-2002, 00:39


Origineel gepost door Estée Lauder Ok Sabrinat, alles eerlijk verdelen. Trouwens, wat ga ik doen met zoveel schapen?? whoppers van maken en verkopen, we gaan wel naast de concurrent staan en verkopen het voor iets minder, deal? Dan kan jij dat reisje maken naar je weet wel waar!!! ;)

EsteeLauder01
26-03-2002, 00:45
Wauw Sabrinat, dat klinkt erg aanlokkelijk. Misschien kunnen we zelfs samengaan. Emshoom, kom op met die schapen en zet er wat vaart achter. M'n reis wacht. Hop hop met die beentjes, jaja, die van jouw Emshoom, niet die van de schapen.

SaraZena
26-03-2002, 00:48
Origineel gepost door Estée Lauder Wauw Sabrinat, dat klinkt erg aanlokkelijk. Misschien kunnen we zelfs samengaan. Emshoom, kom op met die schapen en zet er wat vaart achter. M'n reis wacht. Hop hop met die beentjes, jaja, die van jouw Emshoom, niet die van de schapen. Heel graag zelfs, mijn vriendin komt daar vandaan en ze zegt dat het echt een mooi land is :)


Pagina's : [1] 2