Bekijk volle/desktop versie : fiets gejat



03-08-2012, 09:25
Wat een verhaal..



Vandaag rond 14:00 uur weer de dupe geworden van oplichting. Er kwam bij ons in de zaak een man van 24 jaar en stelde zich voor als Raoul en wonend in Utrecht en had een vriendin hier in Oisterwijk. Hij vertelde dat zijn vriendin geopereerd
was aan een hernia en dat ze graag fietste. Hij was door zijn schoonvader (van der Kamp) gestuurd en deed hiermee voorkomen dat zijn schoonvader ook klant bij ons was. Omdat zijn vriendin graag fietste wilde hij voor haar een elektrische fiets aanschaffen. Hij wilde vanavond samen met zijn vriendin de fiets gaan uitproberen en vroeg of hij eventueel voor zich zelf ook een fiets mee kon nemen. Hij had zijn schoonfamilie geregeld dat zij op een terras hier in Oisterwijk zouden zitten als ze langs kwamen en zou dan op het terras zijn vriendin ten huwelijk vragen. Op zich een heel geloofwaardig verhaal. Aangezien wij aan deze ludieke aktie wel mee wilde werk hebben wij hem alvast één fiets meegegeven . Deze zou hij naar zijn schoonfamilie brengen en zou daarna de tweede fiets op komen halen. Als tegen prestatie zou hij wat leuke foto’s laten maken tijdens het ten huwelijk vragen van zijn bruid. Deze foto’s konden wij dan weer gaan gebruiken op Facebook en Twitter. Na dat hij na een half uur nog niet terug was om de tweede fiets op te halen begonnen bij ons de alarmbellen te rinkelen en hebben wij zijn adresgegevens en telefoonnummer nagetrokken. Dit bleek inderdaad vals. Hierop hebben we meteen de politie gebeld, maar helaas het leed is al weer geschiet.
In plaats van huwelijksaanzoek foto’s hebben we hier een foto van de dader. We willen iedereen verzoeken om deze tekst en foto door te sturen zodat deze persoon gevonden gaat worden.
Foto’s van de gestolen fiets en beschrijving volgen in een nader bericht!
Voor meer informatie kunnen jullie bel naar 06-13180813 of mailen naar info@schepenstweewielers.nl

[/IMG]

03-08-2012, 09:26


Deze fietswinkel heeft dit op Facebook gezet en is meer dan 500 gedeeld.

03-08-2012, 09:29
Waarom iemand onherkenbaar maken op foto als hij wordt gezocht?

Haal dat zwarte balkje weg hoor, het is een dief!

03-08-2012, 09:32
serieus, ik heb echt het gevoel dat ik hem ken!