Bekijk volle/desktop versie : PVDA wil actie tegen Syrië



29-07-2012, 12:57

Citaat door Nefret_01:
Tweede Kamerlid Frans Timmermans (PvdA) wil van minister van Buitenlandse Zaken Uri Rosenthal weten wat er in internationaal verband kan worden ondernomen tegen het bloedvergieten in Syrië.

Dat blijkt uit Kamervragen. "Wat kan de EU, wat kan Nederland doen om samen met gelijkgestemde landen met name Rusland en China te bewegen niet langer een carte blanche te geven aan het regime van Assad?'', wil Timmermans van de minister weten.

Hij vraagt zich verder af of het mogelijk is de verschillende strijdende partijen op neutrale bodem bij elkaar te krijgen om afspraken te maken over een staakt-het-vuren.
Bron:




Citaat:
Dat zullen een hoop forumleden niet leuk vinden!
.

30-07-2012, 00:41


Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties dus. Dit ministerie kennen kennen ze in geen enkel land.
Het is beter om Buitenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties van te maken.
De eerste suggestie wekt de indruk dat het buitenland haar goedkeuring geeft aan het rechtse beleid.
Zo is er in de Scandinavische landen een minister van energie.

xbijsluiterx
Tevens vereist het logica om je te realiseren dat middels deze constructie ook duidelijke binnen wettelijke kaders afspraken zijn gemaakt over binnenlandse aangelegenheden.

Mijn tip aan derden om misverstanden in bv misdrijven te voorkomen is er voor te zorgen dat de ministerie van vws en justitie nooit
vd zelfde partij mogen zijn als dit mogelijk is. Ik hoef u niets te vertellen over netwerken en heitje voor een karweitje.
Niks is niet meer waard.

Niet klagen maar dragen en vragen om kracht. Maya, die kritische ondergrens? (Maya 2012)

Een bijsluiter is een folder met informatie over een geneesmiddel die bij dat middel verstrekt wordt. Hij is wettelijk verplicht en wordt streng gecontroleerd, in Nederland door het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen. Pas als de tekst volledig en helder is, en gestaafd wordt met wetenschappelijk onderzoek, mag een bijsluiter gedrukt en verspreid worden.

30-07-2012, 00:56

Citaat door Iranian-Shia:
pvda... salonsocialisten
PVVDA is het, dienaars van VS.
Heel de wereld is dienaar van vs tegenwoordig hoe graag ze ook zich anders voordoen!!