Bekijk volle/desktop versie : Monster in Manhatten



26-07-2012, 17:23

Citaat door SeriouslySenna:
New York speculeert over 'monster'



Het 'Monster van Manhattan'
Denise Ginley
Toegevoegd: donderdag 26 jul 2012, 16:50

Hij wordt het 'Monster van Manhattan' genoemd; het lijk van een aangespoeld misvormd beest op de kust van de East River in New York. De vondst leidde tot een golf van wilde speculaties. Het is onduidelijk of het om een hond, een varken, een rat of iets anders gaat.

Een amateurfotograaf en haar vriend stuitten afgelopen weekend op het opgeblazen kale beest. "We waren geschokt en hebben een paar foto's met de camera op mijn telefoon gemaakt", vertelde Denise Ginley. Later maakten ze met haar camera betere foto's.

"Het lijkt op iets tussen een ongewoon groot knaagdier en een half-menselijke weerwolf", schrijft New York Magazine. Weblog Gothamist concludeert dat het om een dode hond gaat die weken in de rivier heeft gelegen. En een onderzoeker meent dat het om een opgerzwollen wasbeer gaat.

Monsterlijk groot
Volgens de parkafdeling in New York was het een gekookt varken. Het beest is meteen geruimd, tot ergernis van Ginley. "De parkafdeling is wel erg snel met het identificeren en weggooien, maar het is zeker geen varken. Hij had geen gespleten hoeven, maar vingers die dichtbij elkaar zitten."

Ginley: "Het zou een monsterlijk grote rat kunnen zijn, maar het kan ook een monster zijn. Een rat van die grootte zou eigenlijk sowieso een monster zijn, toch?"
.

26-07-2012, 17:25


Mensen zijn nog steeds op zoek naar monsters?

26-07-2012, 17:34
Ghotamist??

26-07-2012, 17:39
Een varken dat misvormd ter wereld is gekomen, geleefd heeft en dood emaakt is of gewoon gestorven. Door het water en de dood is het lichaam opgezwollen.

Zieter iig zielig uit..

26-07-2012, 18:16


Door al die vervuiling in het water zal het mij niet verbazen dat er nog meer van dat soort beesten zullen aanspoelen..