Bekijk volle/desktop versie : Wie kan me helpen, ik zit vast BE route.



21-07-2012, 12:28
Salaam allemaal,

Mijn partner verblijft momenteel illegaal in belgie. ik ben daar gaan wonen in antwerpen. we hebben een appartement aangenomen 3 dagen geleden en het contract getekend en de sleutels ontvangen. Nu lees ik op foras dat ik bij inschrijving via het e formulier op internet had moeten aangeven dat ik hiernaartoe ben gekomen voor een buitenlandse partner en dat we dan samen een afspraak krijgen en de wijkagent komt kijken of we er echt wonen en dan daarna beide 5 maanden kaart krijgen.

Ik dacht dat dit niet kloptte, omdat ik nederlands systeem ben gewend en in NL kan een illegaal niet zo gemakkelijk in NL verblijven en inschrijven. Dus heb ik me alleen ingeschreven gisteren via internet en aangegeven dat ik hier voor werk ben gekomen. hmdl heb ik ook al een baan via het uitzendbureau.

Wat moet ik nu doen? welke infornatie klopt, ik snap niks van de BE route en lees overal iets anders.

21-07-2012, 13:03


Lieverd, denk dat je dit beter even bespreekt met een advocaat die gespecialiseerd is in regularisaties.. Je zal hier veel correcte, maar ook niet zo correcte of relevante informatie ontvangen waardoor je misschien dingen gaat doen die wel/niet kloppen..

21-07-2012, 13:06
Ik heb niet echt geld voor een advocaat dus vandaar dat ik het hier vraag er zijn zoveel meiden die dit hebben doorlopen, niemand die me even op weg kan helpen?

22-07-2012, 10:59
je kan aankloppen bij geneeskunde voor het volk. Die hebben ook advocaten. En die zijn niet zo duur denk ik. Hun dokters zijn iig gratis. Je kan alleszins eens bellen voor info.
Succes