Bekijk volle/desktop versie : Al Yateem



19-07-2012, 21:14
As-salaamoe‘alaykoem wa rahmatoe-Allaah wa barakaatoeh,

Wie zijn wij?
Stichting al-Yateem is een welzijnsorganisatie die zich sterk maakt voor hulpbehoevenden en minderbedeelden in Marokko. Stichting al-Yateem wil deze mensen hetgeen schenken, wat voor jou en ons vanzelfsprekend is: de primaire basisbehoeften van een mens; eten, drinken, kleding, onderdak en veiligheid. Dit zijn gunsten waar we niet dagelijks bij stil staan, maar voor vele mensen elders in de wereld niet zonder meer vanzelfsprekend zijn. Stichting al-Yateem geeft om deze mensen en wil een steentje bijdragen aan het realiseren van de basisbehoeften van deze mensen.

Wat kun jij doen?
Stichting al-Yateem blijft achter de schermen bezig met het bedenken van nieuwe mogelijkheden om onze behoeftige broeders en zusters in Marokko te helpen. Ook blijft Stichting al-Yateem bezig met het bedenken van manieren waarop wij u als donateur het best kunnen helpen om bij te blijven dragen aan deze prachtige investeringen voor uw Hiernamaals!

Als resultaat presenteert Stichting al-Yateem u ‘Project 1000’. Deze actie is in het leven geroepen om een groter aantal donateurs te werven voor onze projecten, onder het mom ‘vele handen maken licht werk’. Stichting al-Yateem is voor deze actie op zoek naar 1000 vrijgevige donateurs die bereid zijn om maandelijks een bedrag van €10 te doneren aan Stichting al-Yateem. Wij zijn op zoek naar 1000 donateurs die samen met ons dit prachtige pad van goedheid willen bewandelen, 1000 donateurs die willen investeren in hun Hiernamaals, 1000 donateurs met een hart voor de oummah, 1000 donateurs die niet meer vanaf de zijlijn toekijken maar in actie komen!!!

Wellicht bent u die persoon die maandelijks geen grote bedragen kan missen, of de persoon die zich schaamt om een klein bedrag als donatie te schenken. Middels deze actie veegt Stichting al-Yateem deze excuusjes van tafel en maakt het ook voor u mogelijk om bij te dragen aan het goede waar Stichting al-Yateem zich sterk voor maakt!

Kijk voor meer informatie op onze website: http://www.al-Yateem.nl.

Én vergeet ons niet te volgen op;
Facebook: http://www.facebook.com/Stichting.alYateem
Twitter: http://https://twitter.com/alYateem_NL
Youtube: http://www.youtube.com/user/StichtingalYateem