Bekijk volle/desktop versie : Met spoed opzoek naar een tegelzetter, loodgieter en stukadoors!!!



12-07-2012, 12:34


12-07-2012, 12:57


Wat betekent SMJ voor jou?

SMJ staat bekent om zijn diversiteit aan activiteiten, lessen en lezingen. Hieronder een aantal activiteiten die SMJ verzorgt:

Wekelijkse lessen: geloofsleer, Quraan, Arabisch (NL-talig, Arab-talig en in het Turks)
Periodieke lezingen (NL, AR, Turks, Berbers)
Ramadan activiteiten
Verkoop van boeken, kleding en andere producten
Jongerenavonden
Huiswerkbegeleiding
Jaarlijkse conferenties
Zusterdagen
Bekeerlingendagen
Jaarlijkse jongerenkamp
Verschillende Media-activiteiten (zie http://www.Dawah-TV.com http://www.Dawah-TV.nl)

Wat doet Dawah-TV?

Dawah-TV is het medium van SMJ, dat voortgekomen is uit de wil om de Dawah verder te verspreiden en de drempels weg te nemen die men in de weg kunnen staan om dichter bij de Islam te komen. Dus komt u niet naar SMJ, dan komt Dawah-TV wel bij u in de huiskamer! Dawah-TV heeft als doel een ander perspectief te bieden dan de hedendaagse media, die bol staan van negatieve berichtgevingen over moslims en de islam. Ook worden vele lezingen en conferenties live uitgezonden via Dawah-tv zodat het voor een ieder mogelijk is kennis op te doen. Wij proberen dus zoveel mogelijk de dawah te verspreiden.



SMJ heeft een nieuw pand, wat nu?

Wanneer de moskee gerealiseerd is, zullen de activiteiten zich uitbreiden incha Allah. Wij hebben dan de beschikking over een groot pand, waar we onafhankelijk zijn van anderen en welke we optimaal zullen gebruiken om onze Oemmah dienstbaar te zijn. Help ons dus deze verheven ambitie te verwezenlijken en minacht het niet. In deze tijd waarin alle speren op de Islam gericht zijn, snakken wij naar kennis over het geloof en een gevoel van saamhorigheid. Vergist je dus niet, het is een grootse zaak!
Help het huis van Allah!

Toon jouw dankbaarheid aan Allah door het geld waarmee Hij jou heeft begunstigd uit te geven voor ꪮ van Zijn huizen. Wens je zelf een huis in het Paradijs, dan spreken we jou in het bijzonder aan! Onze geliefde profeet (salla Allahoe 'alaihi wasallam) heeft namelijk gezegd: "Wie omwille van Allah een moskee bouwt; voor hem bouwt Allah het gelijke hieraan in het Paradijs." (Boekhaari en Moeslim).
En denk niet dat jouw rijkdom afneemt door sadaqa te geven. Het zorgt juist voor een toename en behoud ervan, zoals onze geliefde profeet (salla Allahoe 'alaihi wasallam) heeft gezegd: "Geld (eigendom) neemt nooit af door (het geven van) sadaqah." (Moeslim.)

Alle hulp is van harte welkom en alle soorten donaties zijn mogelijk; grote bedragen, kleine bedragen, maandelijkse donaties en eenmalige donaties.

Je kunt ons ook in natura steunen, zoals het helpen inzamelen bij moskeen, familie, buren, vrienden en kennissen. Voor onze zusters bestaat ook de mogelijkheid om met goud deze moskee te helpen.
Ook willen wij graag een beroep doen op mensen die spaargeld bezitten. Is er nog ergens spaargeld wat niet gebruikt wordt, leen het aan ons en weet dat dit ook sadaqa is. De beloning hiervoor zal groot zijn, want jij red hiermee een moskee in zijn voortbestaan.

Noorkreet!
Steun ons op de weg van Allah en red daarmee het bestaan van SMJ!

U kunt ons op de volgende manieren steunen:

-Een donatie via de bank: U kunt zelf een bedrag overmaken op onze rekening;
Postbank: 3234066 t.n.v. Stichting MoslimJongeren
-Via internetbankieren zelf instellen dat u maandelijks een bedrag naar ons laat overmaken.
-Een machtiging invullen op onze site om maandelijks of eenmalig een bedrag te doneren.
-Via onze site http://www.moslimjongeren.nl met iDeal direct eenmalig een bedrag overmaken
-Ons een bedrag lenen voor een bepaalde tijd
-Doneren in de vorm van gouden sieraden
-Langs brengen: Bel: 0617255560