Bekijk volle/desktop versie : Wie wil graag jihad worden?



Pagina's : [1] 2

08-12-2004, 01:50
wa alaikoum salaam wa ramatoelah wa barakatoe

wie wil jihad worden als nederlanders of belgen onze broeders en zusters vermoord ?

beslama fi amaan ALLAH
wa alaikoum wa ramatoelah wa barakatoe



08-12-2004, 01:59



Citaat door moslim82:
wa alaikoum salaam wa ramatoelah wa barakatoe

wie wil jihad worden als nederlanders of belgen onze broeders en zusters vermoord ?

beslama fi amaan ALLAH
wa alaikoum wa ramatoelah wa barakatoe


alles goed,.... zit je wel in het ziekenfonds?

08-12-2004, 02:02

Citaat door HollandseVriend:
alles goed,.... zit je wel in het ziekenfonds?
ben je nederlanders???

08-12-2004, 02:03

Citaat door Abou_Batata:
Het is: wie wil MUJAHID worden niet wie wil jihad worden. Triest
Zegghh, rel reli, wil jij mijn vraag wel es beantwoorden

08-12-2004, 02:05


ik bedoel nederlander

08-12-2004, 02:09

Citaat door Abou_Batata:
He is a resident of the Netherlands, person of Dutch origin indeed.

Kaaskop in hart en nieren
Wanneer krijg ik nou eindelijk antwoord op mijn vraag couscousje?

08-12-2004, 02:10
ik wil weten wie wil jihad dus er wil niemand jihad worden oke dat is beter

08-12-2004, 02:11

Citaat door Radio-WAF:
Wanneer krijg ik nou eindelijk antwoord op mijn vraag couscousje?
WAT BEDOEL JE MET ONDERTEKENING???????

08-12-2004, 16:23
Wat is dit nu weer voor onderwerp?? Weetje wel wat jihaad is moslim82??

08-12-2004, 16:24

Citaat door ~Aicha~:
Wat is dit nu weer voor onderwerp?? Weetje wel wat jihaad is moslim82??
jihad is een heilige oorlog

08-12-2004, 18:07

Citaat door moslim82:
jihad is een heilige oorlog
Blijkbaar ken je de volledige definitie niet:

Het woord ‘jihaad’ is afkomstig van het Arabische woord ‘jahada’, hetgeen ‘inspannen van de eigen kracht, poging, streven of vermogen bij het bestrijden van het kwade’ betekent. Het woord ‘jihaad’ wil zeggen dat je in je hart een oorlog voert tegen alles wat volgens de Islam niet juist is.


Dit wil dus niet zeggen dat daar geweld bij komt kijken. De innerlijke jihaad is het allerbelangrijkst!

08-12-2004, 18:08

Citaat door Ferdi:
Ben ik blij dat die moslim82 in Belgie woont zeg, sjonge dat soort mensen zouden maar in je land wonen.
Lang leve het Vlaams Belang!!!
No comment! Het enige dat jij wil, is provoceren!

08-12-2004, 18:30


Ma sha Allah Aicha!

Beter zou ik het niet kunnen verwoorden, jammer genoeg worden dit soort topics niet al teveel bezocht. De waarheid is duidelijk, maar men houdt meer van de zoete verleiding van de leugens.

Moge Allah je bijstaan en leiden sis.

Wa jazaaki Allaha khairen.

Essalamu Aleikum Wa Rahmatullahi Wa Barakaatuh.

08-12-2004, 18:47

Citaat door Mohammad_139:
In de naam van Allah, De Barmhartige, De Genadevolle
Assalaamo Alaikoem,

Dit is een boodschap voor alle moslims die in Nederland en Belgie wonen.

Wij hebben allemaal kunnen waarnemen in welke situatie onze broeders en zusters in Afghanistan Palestina en Irak zich bevinden. Het aantal slachtoffers loopt in de honderdduizenden. Steden zijn in reuines veranderd. Onze mede moslims hebben op dit moment harder hulp nodig dan ooit. Beste moslim, weet dat als jij nu je broeders en zusters in de steek laat, Allah jou in de steek zal laten op een moment dat jij het hardst hulp nodig hebt.

"..Maar als zij hulp inzake het geloof zoeken dan is het uw plicht hen te helpen.." (quran: anfal(8) vers 72)

Aangezien heel de aarde een toegestane plaats is voor een slagveld kunnen wij de vijanden van Islaam op elke plaats bestrijden. Allah swt zegt in de quran: "Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, doodt dan de afgodendienaren waar je hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag..." (quran: Attauba (9) vers 5)

Wij moslims die in het hart van de Westerse beschaving leven hebben een hoop mogelijkheden om de vijand van de Islaam grote schade aan te brengen. Het is een grote opoffering maar dit zal insha Allah ook veel vruchten opleveren voor de Islaam, en voor onze geterroriseerde broeders en zusters in afganistan, Irak, Palestina en andere gebieden. Het is een opoffering van een kleine groep voor de rest van de oemmah.

"O, jij die gelooft, bestrijdt de ongelovigen die in uw NABIJHEID zijn en laat hen hardheid in u vinden en weet, dat God met de godvruchtigen is." (quran: Attauba(9) vers 123)

Wanneer wij onze verantwoordelijkheid nemen in het bestrijden van de vijanden van Allah swt in onze nabijheid, en de moslims in Engeland hun verantwoordelijkheid nemen in hun regio, en de moslims in de VS, Duitsland en andere landen hetzelfde doen zullen de moejahidien met de hulp van Allah de macht kunnen grijpen in Afghanistan, Irak en andere gebieden en zo de wetten van onze Almachtige Schepper kunnen implimenteren en de ware Islaam en rechtvaardigheid op aarde vestigen.

Het is belangrijk dat wij wat klaar maken voor deze strijd die hoe dan ook, in de insha Allah in de nabije toekomst zal losbreken. Allah swt verplicht ons in de Qoran om ons voor te bereiden met alle mogelijke middelen om de vijanden van Allah en onze vijanden te terroriseren: "En maakt alle mogelijke strijdkrachten en vastgehouden paarden voor hen gereed, waarmee gij de vijand van Allah en uw vijand en anderen buiten hen, die gij niet kent, doch die God kent, moogt terroriseren. En wat gij ook voor de zaak van Allah besteedt, het zal u ten volle worden terugbetaald en u zal geen onrecht worden aangedaan."(quran: Anfal(8) vers 60)

Broeders en zusters, het is belangrijk dat wij deze verantwoordelijkheid sireus nemen. Hun bestrijden in hun eigen zwakke terotorium zal insha Allah van grotere waarde zijn dan onze strijd tegen in de Islamitische gebieden, aangezien zij in de Islamitische gebieden snel toevlucht zoeken bij massa vernietigingswapens bij een hevige verzet, zoals de bommen met radio actieve koppen die zij in afghanistan hebben gebruikt.

In onze strijd is het belangrijk dat wij onze gelederen sluiten, en een hechte eenheid vormen. De vijand van Allah swt mag geen kans krijgen om verdeeldheid te zaaien tussen moslims.

Beste broeders en zusters, het is teevens van groot belang dat de gelovigen ten strijde worden opgeroepen. De vijanden van de Islam bewapanen zich op alle mogelijke manieren terwijl zij de moslims in slaap proberen te wiegen. De taak om de gelovigen ten strijde te roepen is eigenlijk een taak van de Profeten. In soerra annissa(4) vers 84 word aan onze Profeet vzmh geopenbaard: " Strijd daarom voor de zaak van Allah - slechts gij wordt verantwoordelijk gesteld - en spoor de gelovigen aan. Het kan zijn, dat Allah de macht der ongelovigen zal beteugelen en Allah is sterker in macht en streng in het opleggen van straf."

Aangezien er geen profeet meer zal komen is het een taak geworden van de geleerden. De massa van de mensen die zich bij de mensen van kennis rekenen zijn helaas geestelijk al verslagen, en zijn alleen nog maar bezig om de islaam aan te passen aan de wensen van de vijanden van de islam (Een islam onder de vlag van koefr ideologien zoals Democratie, Kapitalisme, socialisme enz.). De meeste oprechte geleerden die standvastig zijn gebleven zijn of opgesloten of vermoord.

Beste broeders en zusters, laat de vlag van Jihaad niet op de grond liggen. Laten wij deze verantwoordelijkheid samen dragen, en laat ons onze mede broeders en zusters aanzetten om ook deel te nemen aan deze immense verantwoordelijkheid.

Het is van groot belangdat wij dit soort texten die uitnodigen naar Jihaad door te sturen naar onze kennissen en vrienden, desnoods met een annonieme email adres zodat ook zij zich bij ons kunnen aansluiten.

Wij bragen Allah swt om ons sabr te geven in onze strijd, om ons standvastig te maken en om ons te steunen tegen het ongelovige volk. amien.

Een moslimbroeder.
Mag ik aan jou vragen wat jouw definitie is van een ongelovige???

08-12-2004, 18:47
Sjonge, jonge, Mohammad_139.. vind je het nou echt nodig om dezelfde post maar lukraak overal in te dumpen? Crossposten is best wel irritant hoor!

Pagina's : [1] 2