Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Misselijkmakende ledenPagina's : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

Rachid_Breda
25-06-2012, 11:52


Inna lillahi wa inna illayhi raji3oen. Enorm jammer dat er nog steeds zulke misselijkmakende leden aanwezig zijn :jammer:

Rachid_Breda
25-06-2012, 12:13
Klopt, en daar zijn er een aanzienlijk deel Marokkanen onder. Klopt, en die zijn geen haar beter dan jou, alleen heb ik bij hun nog wel de hoop dat het ooit goed gaat komen aangezien hun jonge leeftijd, bij jou is de hoop allang vervlogen, als je op jouw leeftijd nog zo misselijkmakend gedraagt tussen pubers dan wordt het echt tijd om je te laten onderzoeken door een psychiater beste rijmaran en dat is een welgemeende tip.

oeps
25-06-2012, 12:45
Klopt, en die zijn geen haar beter dan jou, alleen heb ik bij hun nog wel de hoop dat het ooit goed gaat komen aangezien hun jonge leeftijd, bij jou is de hoop allang vervlogen, als je op jouw leeftijd nog zo misselijkmakend gedraagt tussen pubers dan wordt het echt tijd om je te laten onderzoeken door een psychiater beste rijmaran en dat is een welgemeende tip. Jij hebt helemaal geen gevoel voor humor. Moslim zeker ?

Rachid_Breda
25-06-2012, 13:19
Jij hebt helemaal geen gevoel voor humor. Moslim zeker ? Als jij dit onder humor verstaat dan wordt het toch echt tijd voor jou om de gordijnen te openen en vaker naar buiten te gaan, het kluizenaarsleven doet jouw geen goed :( Ja ik ben moslim, wil je een handtekening?

020
25-06-2012, 13:39


Klopt, en die zijn geen haar beter dan jou, alleen heb ik bij hun nog wel de hoop dat het ooit goed gaat komen aangezien hun jonge leeftijd, bij jou is de hoop allang vervlogen, als je op jouw leeftijd nog zo misselijkmakend gedraagt tussen pubers dan wordt het echt tijd om je te laten onderzoeken door een psychiater beste rijmaran en dat is een welgemeende tip. :haha: Toché!

Moker__Oujdi
25-06-2012, 14:21
Klopt, en die zijn geen haar beter dan jou, alleen heb ik bij hun nog wel de hoop dat het ooit goed gaat komen aangezien hun jonge leeftijd, bij jou is de hoop allang vervlogen, als je op jouw leeftijd nog zo misselijkmakend gedraagt tussen pubers dan wordt het echt tijd om je te laten onderzoeken door een psychiater beste rijmaran en dat is een welgemeende tip. :goedzo: Kom vaker reageren?

fesmaroc
25-06-2012, 14:27
Klopt, en die zijn geen haar beter dan jou, alleen heb ik bij hun nog wel de hoop dat het ooit goed gaat komen aangezien hun jonge leeftijd, bij jou is de hoop allang vervlogen, als je op jouw leeftijd nog zo misselijkmakend gedraagt tussen pubers dan wordt het echt tijd om je te laten onderzoeken door een psychiater beste rijmaran en dat is een welgemeende tip. Juist!

Rachid_Breda
25-06-2012, 18:24
Grapjas, de schunnigheid al gelezen dat die kerels hier neerpoppen? Mijns inziens schort er wat aan de opvoeding in de Marokkaanse gezinnen, ik heb het al lang opgegegeven om nog serieus te reageren...je krijgt steeds zo'n bende walgelijke creaturen over je heen. Ik pas me gewoon aan aan het niveau van deze site. En wees gerust, met mijn geestelijke gezondheid is alles prima in orde. Toch bedankt voor je bezorgdheid. ;) Een welgemeende tip voor de mod's, doe er wat aan, jullie hebben de boel laten escaleren. Dat dit forum een mesthoop is geworden is deels aan jullie te wijten. Nu nog het reageren opgeven en je doet jezelf en vele andere een enorm plezier, want zelfs mijn kindje van 2,5 schreeuwt niet zo extreem om aandacht als dat jij hier op het forum doet. Ik begrijp natuurlijk wel dat je door tienermoslims te 'plagen' tenminste een beetje aandacht krijgt in jouw leven, maar jij hebt al een leeftijd bereikt dat je moet gaan denken aan een potje Jeu de Boules en niet aan 'chillen' met jongeren. Hier een site (http://www.oopoeh.nl/) waar jij hopelijk ook iets aan kan hebben, daar kunnen eenzame ouderen zich namelijk opgeven als oppas voor huisdieren, dan doe je tenminste iets nuttigs :goedzo:

jewwhisperer
01-07-2012, 15:11
Nu nog het reageren opgeven en je doet jezelf en vele andere een enorm plezier, want zelfs mijn kindje van 2,5 schreeuwt niet zo extreem om aandacht als dat jij hier op het forum doet. Ik begrijp natuurlijk wel dat je door tienermoslims te 'plagen' tenminste een beetje aandacht krijgt in jouw leven, maar jij hebt al een leeftijd bereikt dat je moet gaan denken aan een potje Jeu de Boules en niet aan 'chillen' met jongeren. Hier een site (http://www.oopoeh.nl/) waar jij hopelijk ook iets aan kan hebben, daar kunnen eenzame ouderen zich namelijk opgeven als oppas voor huisdieren, dan doe je tenminste iets nuttigs :goedzo: :lol:

Globibest
01-07-2012, 15:15
Komt door racistische provocerende varkenskoppen zoals jou en die rijmaran ya brandstofhelprodukt..:goedzo: En sommige trotse marokkanen als ik, zouden zo je kuttekoppen af kunnen hakken als ik in ieder geval de kans zou krijgen..:goedzo: Ik mag aannemen dat rachid mekijkt......en nu ook kritisch naar zichzelf aan het kijken is.

Eddy
01-07-2012, 18:51
Grapjas, hang je nu alweer achter me aan, maar soit...ik heb de indruk dat je medelijden hebt met wat jij tienermoslims noemt en wat elk gezond denkend mens uitschot noemt, soit, ik heet dan ook niet moker23 bvb. Meer jouw soort en zovele andere armzalige moslimstienertjes waar je niets aan doet...die laat je gewoon vuilbekken. :hihi: En wees gerust, ik ben niet eenzaam noch oud, maar toch tof die bekommernis om mij vanwege uw edel persoon. :D Wat hang jij achter Marokkaanse jongeren aan? Een weldenkend mens ben jij in ieder geval niet; die heeft wel iets beters te doen dan te klieren, te stoken en te stangen op een Marrokkaans forum terwijl een beerput in zijn achtertuin, zijnde het vlaams fascisme (http://www.brusselsjournal.com/node/1271) haar stank zich over 's lands grenzen verspreidt!.

fesmaroc
01-07-2012, 18:58
Wat hang jij achter Marokkaanse jongeren aan? Een weldenkend mens ben jij in ieder geval niet; die heeft wel iets beters te doen dan te klieren, te stoken en te stangen op een Marrokkaans forum terwijl een beerput in zijn achtertuin, zijnde het vlaams fascisme (http://www.brusselsjournal.com/node/1271) haar stank zich over 's lands grenzen verspreidt!. :goedzo:

oeps
01-07-2012, 19:08


Wat hang jij achter Marokkaanse jongeren aan? Een weldenkend mens ben jij in ieder geval niet; die heeft wel iets beters te doen dan te klieren, te stoken en te stangen op een Marrokkaans forum terwijl een beerput in zijn achtertuin, zijnde het vlaams fascisme (http://www.brusselsjournal.com/node/1271) haar stank zich over 's lands grenzen verspreidt!. Het is wel heel smerig om een willekeurige Vlaming fascisme te verwijten alleen omdat er een fascistische partij in België bestaat. Wat jij doet is puur fascisme.

AirbusA380
01-07-2012, 19:46
Het is wel heel smerig om een willekeurige Vlaming fascisme te verwijten alleen omdat er een fascistische partij in België bestaat. Wat jij doet is puur fascisme. Ik voel me als Vlaming nu wel aangevallen met dat "Vlaamse fascisme" :(

oeps
01-07-2012, 19:55
Ik voel me als Vlaming nu wel aangevallen met dat "Vlaamse fascisme" :( Tja .... van Eddy mag je blijkbaar weinig kritiek op moslims geven als er in je land één of andere imbeciele politieke partij bestaat. Het is gewoon oude wijn in nieuwe zakken : de politiek-correcten komen meteen met fascisme aan als je hun "zielige pupillen" durft tegen te spreken.


Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27