Bekijk volle/desktop versie : hopeloze liefde...op het internet !!Pagina's : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

01-05-2002, 13:53

Citaat:
Origineel gepost door igzeneej
Eh vraagje aan C.B. !!!

Ben jij een soort drugs ???


Alle mensen zijn verslaafd aan je !!!
Alooooo alooooo..ja ja ik ben zeker een soort drugs voor hun..Maar ik kweet alleen niet wat voor drugsss:..Oeeeee ze zijn verslaafd aan me..yeahhhhhhhhh ik voel me gelijk weer een beetje meer CRAZYYYYY !!!!!!!!


Heeeeeee Roooosje roosje roosje..baby.Ik heb je zo zo zo zo gemist..VIJF HELE DAGEN sowwww dat izzzzz teveel !!!!!!!!!!!!!!! Maar ik HOOOOOOP Je GAUW weer te SPREKEN he..

En people..ja ja ik ga vandaag wel een vervolgje schrijven okezz...stoer he..yeahhhhhh !!!!!!!!!!!!

Ciao Baby

01-05-2002, 13:55


Okeeeeeeeee Daaaaaaaaaaaaaaaaaaan !!! :duim:

01-05-2002, 18:30

Citaat:
Origineel gepost door Crazy_Baby
Alooooo alooooo..ja ja ik ben zeker een soort drugs voor hun..Maar ik kweet alleen niet wat voor drugsss:..Oeeeee ze zijn verslaafd aan me..yeahhhhhhhhh ik voel me gelijk weer een beetje meer CRAZYYYYY !!!!!!!!


Heeeeeee Roooosje roosje roosje..baby.Ik heb je zo zo zo zo gemist..VIJF HELE DAGEN sowwww dat izzzzz teveel !!!!!!!!!!!!!!! Maar ik HOOOOOOP Je GAUW weer te SPREKEN he..

En people..ja ja ik ga vandaag wel een vervolgje schrijven okezz...stoer he..yeahhhhhh !!!!!!!!!!!!

Ciao Baby
nou eeeeeh BaBe ik heb je niet alleeen gemist maaar GEMIEEEEST hahahahahaha enneeeeeeeeeeeeeh IGZENEEJ ze is alleeeeen mijn drugs DUS BLIJF AF maaarrree je mag wel verslaafd raken..oeeeeeeh zijn we samen verslaafd SPANNEND.........

MOHIEM PEACE

01-05-2002, 18:32
BERGGEIT DRUGSsSsS oeeeeeeeeeh hahahahahah I LAVE YAH!!

01-05-2002, 21:52


Nou ik ga weer een stukje verder schrijven he..jullie zijn zo verslaafd duzz het mot wel..!!!!!!!!!!


Nou effe weer een stukje verder met Sarah.En dit was de vorige einde..

Ze veegde de tranen van haar gezicht weg..ik kon het zo niet laten..ik nam twee stappen naar haar toe..en ik wou de tranen van haar gezicht wegvegen..ik kon haar zo niet laten..Ik rekte me hand naar haar gezicht toe..en ik voelde haar arm die mijn arm wegduwde..en ´Nee !!! ´Schreeuwde ze ..ik schrok en ik keek haar aan...


Sarah.

schreeuwde ik en hij keek me verbaasd aan..Ik begreep het niet.Waarom keek hij me opeens verbaasd aan..hij wou toch niet meer met mNee ij zijn..hij hield toch niet meer van me.En dan had hij het lef nog na alles wat hij gezegd had..En dan troost hij me nog..alsof hij al niet genoeg gedaan had.Waarom ben ik zo dom geweest waarom ben ik hem achterna gegaan..hoe dom kan je dan zijn..ik had het gewoon zo moeten laten..ik dacht diep in me hart dat hij nog van me hield..Maar dat was niet zo hij hield helemaal niet van me..Hij gaf me valse hoop..en ik dacht dat hij ook met mij wou zijn..Ik had hem alles verteld ik had hem de waarheid verteld..en nog was het niet genoeg..Nog is hij zo boos geworden..Kon hij het met niet vergeven dan..Na alles wat er gebeurd was..Na twee lange vermoeiende dagen...na al die moeite laat hij het los..Wilt hij niet meer met mij zijn..hij wilt alleen zijn..Ik was niet boos om wat er met hem en Melissa speelde..maar toch raakte het me wel...maar ik had geprobeerd om die gevoelens opzij te zetten voor de gevoelens die ik had voor Tarik..Maar nu tevergeefs het was allemaal voor niets geweest..

Ik keek hem aan..en ik moest het ook loslaten.´Tarik..klaar zoals je al zei..wij horen niet bij elkaar..´´Sarah..het spijt me echt..echt waar..ik wou graag bij je zijn maar..´´Maar dat kan niet Tarik jij wilt het niet..jij houd niet van me..Het kan niet van 1 kant komen Tarik...´Hij keek de andere kant op en hij deed zuchtend ze handen in ze zakken..Bij mij kwamen er steeds meer tranen..ik probeerde mezelf in te houden..Maar dat lukte niet..´Sarah..je begrijpt het niet.Als ik er al aan moet denken..´´Aan wat Tarik..aan wat moet je denken´zei ik vervolgens..ik wist niet waar hij het over had..´Sarah je begrijpt het niet..laat maar het is niet erg..het is ok..nu weet ik beter...wij zijn niet voor elkaar bestemd, ik dacht dat we het wel waren..Oh Sarah jij weet nog niet hoeveel ik voor jou opgeven wou..hoeveel ik voor je over zou hebben..Maar ik weet nu beter..´Waar had hij het over..Wat bedoelde hij ermee dat hij veel voor me over had..wat wou hij doen dan..Wou hij met me trouwen ?? Hield hij zoveel van me..dat hij met me trouwen wou..Maar hoe kan dat nou..hij zei dat hij niet van me hield..hoe kan dan een persoon zoveel voor je over hebben dat kan toch niet..? Naar mijn gevoel praatte hij onzin..hij wist het nu beter zei hij..maar waar had hij het over..wat wist hij nu dan beter..ik snapte het niet meer..Maar mischien was dat beter zo..

´Sarah..ik..ik wil je niet zo achterlaten..ik´ ´Wat Tarik wat wil je me zeggen..zeg het nou...je wilt me iets duidelijk maken..dat heb ik gemerkt..zeg het nou maar gewoon.Ik vroeg me af wat hij me vertellen wou..waarom wou hij opeens niet met mij zijn..Dat snapte ik niet..ik wist zeker diep in me hart dat hij wel van me hield..maar hij zei heel wat anders..heel wat anders dan ik verwacht had..Hij gedroeg zich zo vreemd..Ik en Tarik pasten zo goed bij elkaar..we kenden elkaar zo goed..ik weet nog in Marokko..dat me nichten zeiden hoe goed we bij elkaar pasten..en dat ze ons wel als een getrouwde koppel zagen..Ik schaamde me altijd als ze dat zeiden..want de gedachte al dat ik en Tarik voor eeuwig samen waren..Hij en ik getrouwd..dat zou een sprookje zijn.Maar alleen ik zag het zo..Tarik niet..dat begreep ik niet..want hoe kon hij iets loslaten wat zich al zo lang afspeelde..zoveel dingen meegemaakt..Tarik keek me weer aan..hij zou het me zeggen..ik vroeg me zo af wat hij zeggen zou..wat probeerde hij me nou duidelijk te maken..´Sarah ik..´ ´´ Saraaaaaahh !!!!!!!!!!!´Ik schrok wie riep mij nou zo hard...Tarik schrok ook en hij keek ver voor zich uit..Wie was dat..Ik draaide me om en van verbazing en schrik zag ik..


Nou dat was het dan weer verder de volgende keer weer...


Ciao Baby

01-05-2002, 22:59

Citaat:
Origineel gepost door xRoosjex
BERGGEIT DRUGSsSsS oeeeeeeeeeh hahahahahah I LAVE YAH!!
Dan mag ik je nu officieel junki noemen !!!!

01-05-2002, 23:05
Nee nee het is niet die Melissa..ik kan je nu wel 99,9 % Garanderen dat Melissa ´out of the picture is´Okezzzz
Ciao Baby

01-05-2002, 23:06
Eh C.B. je bent net als die soap's je beeindigt het wel op de spannendste moment !!!! we zullen wachten !!!!

SNEL GRAAG !!!!!!!!!!!


DOEI

01-05-2002, 23:10
kheb het gelezen en het enigste wat ik te zeggen heb is:

WAUW WAUW WAUW


Keep on writing girl!!!

xxx

01-05-2002, 23:39
safiii safiii het is haar broer. nu begint de thriller
hahahahahah
jekk
maar go on girl je doet het goed, de spaninggg zit erin

02-05-2002, 10:46

Citaat:
Origineel gepost door igzeneej


Dan mag ik je nu officieel junki noemen !!!!
HAHAHAHAHAHAHAHA ikke junkie.....neeeeeeeeeh.........

maaaarrrreeeeeeeee BeRgGeItJe van me......wanneer vervolg je gaat ons toch niet weer zo lang laten wachten hè...........

mohiem peace...

02-05-2002, 13:16
Nou Roosje van me..ik ga vanavond denk ik een vervolgje schrijven okezz...Het word weer best wel spannend he vind je niet...????? Maaaaaaar ja iedereeeeeen die zit te raden wie die persoon is die Sarah roep enzo..MAar ja dat zien we nog wel okezzz...baby !!!!!!!!!
Ciao Baby

02-05-2002, 13:21


oeeeeh yeh BaBe...SuGaR maak het maar de spannendste van de aller spannendste stukjes......en ik wacht........toedeledoeeeeeee

(vandaag geen mohiem peace)


02-05-2002, 13:41
We wachten weer gespannen af !!!

Maar maak het niet te eng !!!

Zo ja waarschuw me ff dan doe ik me ogen dicht !!!!

Doei doei

02-05-2002, 14:41
He MAak je MAaaaaaaaaar Geen zorgen hoor..hahahah het word niet ENG !!!!!!!!!! Aloo alooooo..vergeet niet dit izz een xLoVe..StoRiex Baby..

Ciao Baby

Pagina's : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33