Bekijk volle/desktop versie : hopeloze liefde...op het internet !!Pagina's : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

16-04-2002, 18:07
Ja ik ga weer verder schrijven...nu met Sarah.


Sarah.

Wat was er nou net gebeurd..ik geloofde me eigen ogen niet.Ik zat op me kamer en ik keek uit het raam..nieuwsgierig keek ik hoe Tarik wegliep...Wat gebeurde er nou net..was dat Tarik die net aanbelde..wat deed hij hier..was hij voor mij gekomen.Ik was in de war..was hij voor mij gekomen..zocht hij mij op wat zou hier doen..zomaar plots opeens..dit kon toch niet.Hoe wist hij waar ik woonde en wat wou hij van me..dit kon niet ik wou dit niet..het was allemaal ellende.

Ik realiseerde me opeens dat als Tarik hier aangebeld had..dat dan Farid net de deur open gedaan had...Farid me jongste broer hij was altijd nieuwsgierig naar wat ik deed en hij was eigenwijs.Me grootste broer niet hij toonde altijd interesse in wat ik deed..en vertelde me nooit wat ik niet mocht en wel mocht.Want als Marokkaanse meisje was het voor sommige best wel lastig om een oudere broer te hebben..Dan hadden ze altijd die angst voor hun broer..want zij leefden natuurlijk in twee werelden.Thuis waren ze de brave zusjes..maar in die andere wereld die wereld buiten het huis..die wereld die ze hadden op school en met hun vrienden...die was anders..dat was een wereld waarvan broers niets mochten weten.Ik was gelukkig en blij als ik daar aan moest denken mijn broers waren zo niet..alleen af en toe me jongste broer..maar dat was niet zo erg..

Toch was het vreemd..nu net nog vijf minuten geleden zat ik op bed te huilen om Tarik...te huilen om het feit dat ik hem vergeten moest..en dat ik niet meer met hem kon zijn..Nu tussen die vijf minuten veranderde alles..die ene bel veranderde alles..Tarik veranderde alles..de jongen waar ik hopeloos verliefd op was..het leek wel iedere keer als ik Tarik even vergat dan kwam hij weer terug..terug in me hoofd...terug in die tijd dat we samen in Marokko waren.Dit kon ik niet langer meer aan net wanneer ik besloten had om hem te vergeten..komt hij weer terug..ik had het kunnen verwachten..maar ik had niet verwacht dat het al zo snel gebeuren zou.

Ik moest weten wat Tarik hier deed ik kon hem niet zo laten gaan..hij liep daar hij zocht mij..dat gebeurde niet zomaar..Ik kon het niet zo laten..zo was ik niet ik moest precies weten wat hij hier deed..ik voelde me raar..heel erg raar ik was vedrietig en boos om wat er gebeurd was..maar tegelijkertijd voelde ik me een beetje enthousiast..enthousiast om het feit dat ik diep heel diep in me hart een gevoel had van hoop..een kleine hoop..mischien zou het alles kunnen veranderen.Als ik wou weten of het alles veranderen kon ..dan moest ik er wat voor doen ik moest hem achterna gaan..Dat moest ik doen achter Tarik aan.

Ik had me kleren al aan..ik zocht vliegensvlug me schoenen op die ik een half uur geleden nog door de kamer had gegooid.Ik wou geen tijd verliezen..dat kon niet.Ik had me schoenen aan en ik rende naar beneden..ik zag me jas al hangen bij de kapstok en ik pakte hem..en deed hem onderweg in de gang snel aan..Dit was het moment ik moest Tarik zien..en ik moest hem alles vertellen hij moest het weten..ik was Mourima dat moest hij weten..want heel mischien zou het niet te laat zijn.Ik deed de deur open en ik rende naar buiten..ik rende steeds sneller..en van de verte zag ik Tarik al rustig lopen..dit was mijn moment..ik voelde de kriebels al in me buik..en ik werd steeds zenuwachtiger van opwinding...´Tarik !!!´Riep ik keihard door de straat..ik riep het hard genoeg zodat ik het niet de tweede hoefde te zeggen..ik bleef staan en ik keek naar hem.Hij hoorde dat iemand hem riep en hij draaide zich om......

Dat was het weer verder...

Ciao Baby

16-04-2002, 18:45


daaaaaammmmeeddd crayyyy babyyyyy

jij bent gewoon goed gewoon de BOMMMMM

ZO GOED KAN JIJ SCHRIJVEN
je houdt zekkkkeerrrr spanning erin

zzooo knap hoor walah

echt ik bewonder het hoor ...
meziaaannn
maar ga plsss door spannend

maar jij bent gewoon GOEDDDDD

16-04-2002, 18:45
Aloooooo alooooo...


Ja ja sorry mensen dit moest ik effe kwijt..ik heb net die laatste stukje verhaal gekopieerd enne in me Word gezet..en wat zag ik nou ik heb eindelijk de 20 ´ste PAGINA BEREIKT...YEAHH daaaaaar ben ik duzz heel erg blij mee..ik heb nog nooit zo een lange verhaal geschreven..maaaaaaaaar ik wil natuurlijk jullie trouwe lezers bedanken..want als jullie er niet waren dan had ik niet echt de motivatie om verder te schrijven !!!!!!!!!!!!!

Duzzzzzzz dankje dankje dankje dankje dankje dankje dankje dankje..


Ciao Baby

16-04-2002, 18:55
wajaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwwww nu ben ik helemaaaal zenuwachtigggggg

16-04-2002, 20:42Citaat:
Origineel gepost door Selmaatje
wajaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwwww nu ben ik helemaaaal zenuwachtigggggg
He Selmaatje jij bent ook altijd zenuwachtig vertel is hoe komt dat ..???


Ciao Baby

16-04-2002, 21:02
waaaaaaaaaaaa neeeeee ik ben nooooit zenuwachtigg maar jouw verhaaltje.....MAAAAAKT me wel zenuwachtigg.. (iwaa kan er ook niks aandoen dat ik me inleef)
hihihih

17-04-2002, 12:45
[dit vindt ik dus echt zielig hoe kan je verliefd worden op iemand die je nooit hebt gezien]

17-04-2002, 12:53
Fiza, als je van begin af aan hebt gelezen weet je dat het verhaal niet echt gebeurd is. En trouwens, hoezo zielig???

Oja nog iets, het is RESPECT en niet REPECT!!!!!!


17-04-2002, 14:04

Citaat:
Origineel gepost door fiza
[dit vindt ik dus echt zielig hoe kan je verliefd worden op iemand die je nooit hebt gezien]
Nou Fiza..je kan degerlijk wel verliefd worden op iemand die je nooit gezien hebt..Ik heb het zien gebeuren !!!

En laten we het effen zo bekijken..als je iemand leuk vind dan is dat meestal omdat je zag hoe die persoon eruit zag..alleen zo vind je hem aantrekkelijk waardoor je meer van hem weten wilt.Duzz dat is iets met uiterlijk en daarna ga je pas de innerlijk leuk vinden.Maaaaaar maaaaaar je kan ook iemand leuk vinden via internet..zonder zijn gezicht gezien te hebben..duzz je vind ze innerlijk leuk zijn karakter dat bestaat zeker...want uiteindelijk als je samen bent..dan houd je toch niet van hem omdat hij zo zo zo een KNAPPE KOPPIE heeft of niet ????


Ciao Baby

17-04-2002, 14:28
Salaam Crazy Baby,

Waneer ga je nou verder?? Ik vind het echt spannend!!


Noor Jihan

17-04-2002, 14:31
Jaaaa Alooooooo Noor_Jihan ik ga zo weer verder..enne ik wist niet dat jij dit ook las..je bent toch een jongen of niet..want vind ik wel leuk als een jongen dit ook interessant vind..Maar ik zeg alvast al sorry als je geen jongen bent je weet maar nooit met deze wereld..

En ja eigenlijk had ik het niet verwacht dat je dit zou lezen..jij bent die gene die op topics van die oproepen plaats met demonstreren toch '???

Nou ik wil effe zeggen dat ik dat heel goed vind enzoo..okezzzzzz


Ciao Baby

17-04-2002, 15:40
Salaam Crazy Baby,

Ales eerst ik ben een meisje, het is een niet veel voorkomende naam dus ik snap het als je je er in vergiste.
Ten tweede je heb t echt veel talent, ben je met je verhaal al naar een uitgeven gegaan?? Ik zou het maar gauw doen ook al ben je nog niet klaar!! En doe het juis voordat je klaar bent voordat iemand anders je voor is.
En ja ik ben de Noor Jihan die mensen probeert te werven voor de demonstratie van 11 mei. Helaas heeft de moderator AL mijn berichten weg gehaald, terwijl hij mij eerst nog vertelde dat ze bij Yasmina zelf ook iets er over gingen schrijven. Maar het schijnt dat ik te veel reclame (of zoals zij dat noemen SPAM) heb gemaakt, zelf ben ik van mening dat je er niet genoeg over kan praten en publiceren. Helaas is niet iedereen het met mijn een s, ik recpecteer dat en zal dus in het vervolg ook niets meer er over in zetten. Ik weet ook dat ik veel erin heb gezet en dat het mensen is gaan irriteren, dus helaas.. Ik hoop alleen dat de mensen toch gaan demonstreren!!
Nou ik zal met smart op het vervolg van jou verhaal wachten. Dit is trouwens een van de beste topics hier!! Ook omdat Abdenour hier niet aan het treiteren is!! Even heeel gauw afkloppen!!
Nou meid we zien het wel verder!! Suc6 nog verder, en moge Allah (SWT) je helpen!!

Noor Jihan

17-04-2002, 16:06


Salaam,

Je precies. Enne geef mij maar een echte man die weet wat de islam is, en dan hoef ik hem echt nog niet eens gezien te hebben.. Als het Allah`s (SWT) dan trouw je toch ermee. Ik heb vertrouwen in Allah (SWT).

Noor Jihan

17-04-2002, 16:09
Ja vind ik ook !!!!!!!!!


Ciao Baby

17-04-2002, 18:09
Nou effe voor een stukje verder met Sarah...!!!!


Hij draaide zich om...en van verbazing keek hij naar me.Ik wist niet wat ik moest doen nu was er geen weg terug ik had hem geroepen..en hij had me gehoord maar toch twijfelde ik.Daar stond ik dan in me eentje een paar meters van Tarik vandaan ik moest het hem nu vertellen anders betekende dit het einde voor ons.Ik keek Tarik van verte aan en ik zag dat hij aan kwam lopen..steeds met grotere stappen...ik begon ook naar hem toe te lopen ook steeds met grotere stappen..het leek alsof we elkaar nu voor het eerst zagen sinds Marokko alsof er helemaal niets misgegaan was..het voelde goed.Ik had een drang om naar hem te rennen..en dat deed ik..ik kon het niet meer langer aan ik wou iedere seconde met hem zijn..alle gevoelens die ik had van Tarik gingen door me lichaam heen..

Tarik begon ook te rennen..we kwamen steeds dichterbijer bij elkaar..ik had hem zo gemist..ik hield zoveel van hem..ik wou alles vergeten alles wat er gebeurd was..ik wou weer bij hem zijn en overnieuw beginnen..ik wou dat hij het ook wou..We renden nog steeds..en we stonden stil want nu stonden we tegenover elkaar..ik keek Tarik nieuwsgierig aan..en hij keek me liefdesvol aan..en ik zag een lichtpuntje in ze ogen..ik voelde een emotie van gemis door me lichaam heen gaan.Ik kon het mezelf niet inhouden en hij niet ook niet..we namen de volgende stap naar elkaar toe en we sprongden letterlijk elkaar in de armen..wat was het fijn om hem weer zo dichtbij me te hebben..ik had me armen stevig om hem heen gedaan..alsof ik hem nooit loslaten wou..hij ging met ze handen door me haren heen..waardoor me hart steeds sneller begon te kloppen..en waardoor ik het steeds warmer kreeg..Ik voelde me gelukkig en opgelucht..en was blij om hier te zijn..hier in de armen van Tarik..iedere seconde was een seconde die ik niet vergeten zou..hij rook ook zo lekker..wat had ik zijn geur gemist.We hadden elkaar nog steeds stevig vast..en er waren geen enkele woorden nodig om dit moment volmaakter te maken dat hij dan al was.Het leek wel een eeuwigheid dat ik hem vast had..en toen lieten we elkaar langzaam los..hij keek me weer gelijk aan..vol met liefde..waardoor ik steeds zenuwachtiger werd en waardoor ik me letterlijk voelde alsof ik in de wolken was.

Hij pakte me gezicht beet met ze handen..en keek diep in me ogen..Daar stond ik dan ik was helemaal verbaasd om wat er net gebeurd was..het was een moment die ik nooit vergeten zou..Nog nooit had ik me zo gevoeld nog nooit waren de emoties zo hevig..Nog nooit voelde ik me zo dichtbij Tarik..Ik realiseerde niet wat er gebeurde ik vergat alles..het was alsof ik en Tarik de enigste waren op de wereld.Ik keek Tarik ook aan..ik keek ook in ze ogen..wat meestal moeilijk voor mij was om vol te houden..want dan werd ik altijd verlegen..maar nu niet nu leek het alsof ik en Tarik elkaar al eeuwen kenden en alsof het de gewoonste zaak van de wereld was...

Hij kwam steeds dichterbijer terwijl hij me beet had..ik wist niet wat er gebeurde hij keek heel even in me ogen..en ik voelde een hevige zoen op me mond.Hij kuste mij ik was in de wolken..dit maakte het moment perfect..ik voelde iedere zenuw in me lichaam..iedere vlinder in me buik..niemand maar niemand dan ook kon zoiets doen met mij..behalve Tarik.Alleen Tarik kon me dit gevoel geven..Toen plots realiseerde ik me dat het niet zo kon..wat gebeurde er nou..het was fijn ik vond het niet erg maar dat kon niet..Ik raakte nog erger in de war dan dat ik tien minuten geleden was..hiervoor was ik niet gekomen..ik moest het hem vertellen..en ik duwde Tarik van me weg..

Nou dat was het dan weeerrrrr..de volgende keeeer weer..

Ciao Baby

Pagina's : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33