bismila
07-12-2004, 12:23
wie kan me helpen om deze produckt te maken of ergens hier in rotterdam of ergens anders te kopen.
het is vlees die je in marokko gewoon kan kopen hij ziet eruit .
stukjes vlees in eigen vet of in boter het heet lechlere(ik hoop dat ik het goed schrijf)
je kan het bakken met eieren of met iets anders en het is heel lang houdbaar in de koelkast.
berbers noem je dat elkedied
ik weet niet hoe je dit maakt maar het is echt lekker
wie kan me hier bij helpen en vraag het je moeder meschien weet zij het wel want de jongeren van tegenwoordig vinden het maar niks maar ik hoop niet iedereen.
het is vlees die je in marokko gewoon kan kopen hij ziet eruit .
stukjes vlees in eigen vet of in boter het heet lechlere(ik hoop dat ik het goed schrijf)
je kan het bakken met eieren of met iets anders en het is heel lang houdbaar in de koelkast.
berbers noem je dat elkedied
ik weet niet hoe je dit maakt maar het is echt lekker
wie kan me hier bij helpen en vraag het je moeder meschien weet zij het wel want de jongeren van tegenwoordig vinden het maar niks maar ik hoop niet iedereen.