Bekijk volle/desktop versie : dit zijn de beste versiertips.



23-06-2012, 23:29
De titel zegt het al


Tip 1.
Flirtsignalen
Mannen pikken flirtsignalen van vrouwen niet op. Of ze denken dat we wél flirten terwijl we hen alleen maar beleefd toelachen. Tja, 'goed' flirten kan soms nog best lastig zijn. Ook al haal je als vrouw de hele trukendoos vol verleidingsmanoeuvres uit de kast, het heeft weinig nut. Slechts 1,6 procent van de mannen herkent vrouwelijke versierpogingen. Dus mannen: gedraagt een vrouw zich anders dan normaal? Wellicht onderneemt ze een weloverwogen flirtpoging.

Tip 2.
Flirten , Hoe?Mannen zetten andere middelen in om hun slachtoffer te veroveren. Zo gebruiken Britse mannen hun mobiele telefoon om indruk te maken op hun prooi. Voor hen geen roze ladyphone, maar heldhaftige gadgets met minstens een videocamera en een mp3-speler. Gebruiken vrouwen het apparaat doorgaans om interessante gesprekken te voeren, mannen zien het object duidelijk anders. Ze zwaaien enthousiast met hun statussymbool in de hoop de aandacht te trekken en concurrenten de troef af te steken.

Tip 3.
body longuage: Vrouwen hebben het flirten vaak goed in de vingers en zijn bewezen natuurtalenten. Ze voelen intuïtief aan hoe ze zoiets aan moeten pakken. Staat een man het liefst nonchalant met zijn handen in de zakken van zijn afgetrapte jeans een vrouw indringend, al dan niet hypnotiserend, aan te kijken, een vrouw doet dat tóch anders. Zij gooit haar lichaam in de strijd en verleidt een man zonder dat hij het doorheeft. Subtiel én succes verzekerd!

Tip 4.
initiatie: Mannen willen graag veroveren en zien zichzelf graag als stoere initiatiefnemers. Maar niks is minder waar. Een vrouw geeft meestal het eerste flirtsignaal af en bepaalt de regels van het spannende spel. Aangezien de man deze verleidingskunst niet geheel verstaat, denkt hij de belangrijke eerste stap te zetten. Vrouwen laten hem vaak in deze waan. Het is wél de man die de vrouw durft te benaderen. Maar vaak heeft de vrouw hem daar ook vrij duidelijk toe aangespoord. Uiteindelijk geldt: vrouwen kiezen en mannen worden gekozen.

bechara ze worden gekozen door vrouwen

Tip 5.
geur Flirt met geur. De juiste geur werkt verleidelijk op zowel mannen als vrouwen. In veel parfums zitten geurstoffen verwerkt die een bijzondere uitwerking hebben. Dit roept ongemerkt en geheel subtiel de associatie van verleiding op. Om te zorgen voor een onweerstaanbare aantrekkingskracht, sproei je iets vaker en minder zuinig met die parfumfles. Mannen mogen nog iets vaker hun deodorant gebruiken, want juist vrouwen zijn buitengewoon gevoelig voor geur.

24-06-2012, 00:05


ok en nu moeten wij massaal aan de parfum gaan en onze lichaam in de strijd gooien om de mannen te verleiden?
asjemenou.. ik dacht het tog echt niet!!