Bekijk volle/desktop versie : Februari 2013 MAMA's Inshaa Allah' ♥



01-02-2013, 21:15

Citaat door hawael:
trouwens waar blijft ilovecartman? wie weet is ze nu bevallen. ik ben benieuwd
Nu je het zegt is ze al een tijd niet geweest. Ben benieuwd. Ze zal dan de vijfde zijn die bevallen is. Tot nu toch alleen maar meisjes. Ben benieuwd wanneer de eerste jongetje komt.

01-02-2013, 23:26



Citaat door aitsaid_meisje:
Nu je het zegt is ze al een tijd niet geweest. Ben benieuwd. Ze zal dan de vijfde zijn die bevallen is. Tot nu toch alleen maar meisjes. Ben benieuwd wanneer de eerste jongetje komt.
Somayra en ik zijn as dinsdag uitgerekend en krijgen beiden een jongen. Dus wie weet, een van ons

01-02-2013, 23:28

Citaat door fatimaatje_inou:
Ik sta nu ingepland voor maandag ochtend om in te leiden. zelf denk ik dat er niks dit weekend gaat gebeuren maar als het eerder komt is het altijd welkom. maar ik hou maandag aan.
InshaAllah komt het vanzelf opgang. Zo niet, dan wens ik je heel veel sterkte. Moge Allah het voor jou vergemakkelijken

02-02-2013, 09:01
Eventjes piepen of er weer iemand bevallen is

02-02-2013, 10:39


ik wil zoo graag bevallen. ik had met 37-38 wkn zoveel voorweeen en krampen en nu niks. over 2 dgn ben ik 40wkn.

Ilovecartman al bevallen?

02-02-2013, 11:38
Hier nog 1 week en 4 dagen te gaan.

Spannendddd.. Voor de dames die eerder moeten. Veel succes!!
X

02-02-2013, 12:13
mabrouk aan alle dames die al bevallen zijn !!!

02-02-2013, 17:16
Niemand verder bevallen?

Ik mag nu ook wel bevallen, maar eerst dit weekend de kleertjes wassen. Voor de rest alleen nog luiers halen.

By the way ben zo dom. Wilde de kleertjes sorteren om te wassen, zie ik dat ik maar 1 setje maat 50 heb! 2 setjes 56 en de rest 68.
Dit word online shoppen, want stad heb ik een hekel aan gekregen, ben zo vaak geweest en toch het belangrijkste vergeten.

02-02-2013, 18:09

Citaat door hawael:
Niemand verder bevallen?

Ik mag nu ook wel bevallen, maar eerst dit weekend de kleertjes wassen. Voor de rest alleen nog luiers halen.

By the way ben zo dom. Wilde de kleertjes sorteren om te wassen, zie ik dat ik maar 1 setje maat 50 heb! 2 setjes 56 en de rest 68.
Dit word online shoppen, want stad heb ik een hekel aan gekregen, ben zo vaak geweest en toch het belangrijkste vergeten.
Gelukkig ben je nu begonnen met sorteren en niet pas in week 39
Heb je geen winkelstraten in de buurt waar je rustig kan winkelen. Zij hebben meestal wel een Hema in de straat.

02-02-2013, 18:16
Gefeliciteerd aan alle dames die zijn bevallenn!!

02-02-2013, 23:48
Hi ladies.

Ik hoor nu eigenlijk bij de januari groep..

Hier mijn bevallingsverhaal.

Dinsdag 29 jan braken mijn vliezen. Ik lag net een half uurtje op de bank na een druk dagje schoonmaken en nog ff naar de winkel.
Ik was toen 37 weken en 2 dagen. Ik heb het ziekenhuis gebeld en moest even langskomen. Mijn man gebeld. Die heeft gewerkt tot half zes en zou rechtstreeks naar t ziekenhuis komen. En ik met de bus, haha. Voelde me verder goed en wilde ff nog niemand inlichten. Ik had me verschoond, maar onderweg kwam er nog meer. Natte broek dus, maar gelukkig had ik een lange jas.
In het ziekenhuis hebben ze me aan de ctg gelegd en gecontroleerd of het echt vruchtwater was. Op de scan wat harde buiken gezien, maar niet pijnlijk.
Rond acht uur konden we naar huis. We hebben wat gegeten en toen werden de harde buien wat pijnlijk. Maar prima te doen. Ik ben gaan turven. Ze kwamen wel gelijk om de vijf a zes min, maar duurdn max 45 sec.
Ik ben toen gaan slapen en mijn man bleef tv kijken. Vanaf elf uur duurden ze langer dan een minuut en kwamen ze om de vijf min. Maar nog steeds prima te doen qua pijn. Om twaalf uur riep ik mn man. We hebben even een half uurtje aangezien en toen gebeld. We mochten terugkomen naar het ziekenhuis. We kwamen daar ong kwart voor twee aan, op ons gemakje, hihi. Weer aan de ctg. Mn man was bekaf en viel in slaap. Voor mij werd het steeds pijnlijker, maar de ctg registrerd niets. Ik voelde ze ook alleen maar heel erg onderin mn buik en dat rondje hadden ze bovenop geplaats. Maar.. Zeiden ze.. Dat maakte niets uit, want via de harfslag van de baby zouden ze wel zien dat er een wee kwam. Na een dik half uur, moesten we wachten op de arts. Die kwam rond vijf uur ofzo. Ik wetbhet niet meer. We waren net daarvoor naar eennverloskamer gebracht. Mn man kreeg ook een bed( en ik de mijne van hem terug). De arts melde dat ze niet wilde toucheren. Hoe minder kans op risicos , hoe beter. Ze was even gebleven om te zien hoe het met me was. Ze kwam met de melding dat ze het vermoedden had dat het nog mar pijnlijkeke harde buiken waren en geen ween. Ik heb de weeen echt in stilte opgevangen. Ogen dicht, en constant Allahoe Akbar gedacht. Ik schreeuwde niet en kon nog goed wegpuffen.
Toen ze weg was voelde ik me zoo , tja , genaaid. Ik besefte toen pas wat ze zei en was boos. Ik had echt wel weeen hoor, maar toch niet iedere vrouw loopt dan te schreeuwen. In ieder geval maar verder wachten. De ochtendarts zou rond negen uur komen kijken.intussen kreeg ik bij elke wee zo'n pijn in mij heupen en benen. Ze kwamen nog steeds snel achter elkaar. Tussendoor viel ik een minuutje in slaap en dan kwam het weer. Die pijn in mn heupen werd steeds vreselijker. Alsof ze worden platgedrukt naar elkaar.
De arts om negen uur zei weer hetzelfde als de vorige. Ik lag al di tijd aan de scan en die liet wel wst zien, maar niet veel. Moge Allah mij vergeven, maar bij de wee die toen kwam, heb ik echt laten zien dat ik wel pijn had. Ik schaM me gewoon voor vreemde mensen om te laten zien dat ik pijn heb.. ( i know, heel onnozel) gelukkig zei ze daarna dat ze wel even ging kijken. Ik had 2 cm. Pfff.
De hele ochtend weeen gehad en ik was kapot! Mijn moeder was er rond half een en ik kon niet eens reageren. Ik jad maar 30 sec tussen een wee. Mijn man moest mee elke keer herinneren hoe ik moest ademen. En nog liet die rot scan niets zien. Mijn heupen voelden gebroken op honderd plekken en niemand besteedde daar aandacht aan. Rond twee uur had ik 3 cm en rond drie uur 4 cm. Mijn moeder en man hadden besloten voor toch een ruggeprik. Ik ben doodsbang voor naalden en infuus, dus ik wilde niet. Maar ik was ook te ver heen en stemde maar in. Achteraf ben ik daar zoo blij om. Infuus is twee keer verkeerd geprikt en ruggenprik drie keer. Gelukkig kon ik mijn eigen paniek knopje uitschakelen. Heb al die tijd aan Allah swt gedacht. Bij de ruggenprik was mijn man het zat en stuurde onnodige stagiaires en weet ik veel weg. Hun supervisor was een man, maar die nam het prikken niet over. Toen het eindelijknwas gelukt, bleven ze kennelijk doodleuk in de kamer napraten terwijl ik daar half open en bloot lag
even daarna begon het te werken. Zooo wat een opluchting. Ik kon eindelijk weer ademen en praten en mn ogen open doen. Eindelijk. Mn schoonmoeder kwam toen net even langs.. Van vier uur smiddags tot ong. Acht uur savond had ik ff rust. Om acht uur kwamen ze weer toucheren, ik had tien cm!! Ik keek haar echt zo aan, wat praat jij nou. Doordat ik op mijn rug lag, dat kon ik echt niet bij mn heupweeen zonder verdoving, kon de ctg scan de weeen ook zien. Maar nog steeds geen hoge pieken.
De hartslag van de kleine is al die tijd via een slangetje op het hoofdje gecontrolleerd en ze was ook nog vollop aan het bewegen.
Ik moest nog wel wachten op de persweeen en ze mocht wat dieper gaan liggen. Die persweeen kreeg ik ook gelijk. We hebben kort dasrn even ' geoefend' met persen omdat ik nu toch wel bang werd. Dat ging goed. Maar toch moest ik nog wat persweeen opvangen. De eerste twee ging prima, daarna moest ik wel meepersen. Dat mocht ook wel. Om kwart over acht zijn we er klaar voor gaan liggen. En man en moeder voor staan. Ik heb drie persweeen gehad, elke wee drie keer persen. Om 20:29 was ze geboren. Ik was zoo bang en het deed zoooooooooooon pijn! ( sorry dames die nog moeten bevallen)
Ik ben her en der wat ingescheurd, maar heel netjes zeiden ze. De kleine kwam met haar hoofdje eruit en draaide uit zichzelf. Hihi. Ze werd gelijk op mn buik gelegd en was zoooo mooi. Heel gaaf huidje.
Daarna gehecht , de baby werd gecontrolleerd en weer bij mijngelegd. Papa heeff adhaan in haar rechteroortje gefluisterd.
Om half tien hebbe we haar aangelegd en ze begon gelijk te drinken.
Om elf uur ong werden we naar de kraamafdeling gebracht. Helaas moest mn man naar huis, er was geen plek voor hem.

Zoo het is heel uitgebreid geworden. Vinden jullie vast niet erg. Let ook niet op de typefouten. Ik typ dit op mm tel
ik ga zo mn kleine verschonen en voeden.

Ik merk wel dat het fijn is om even alles te schrijven. Ik heb nog niet alles kunne plaatsen en als ik terug denk moet ik ook even huilen.
Schijnt normaal te zijn zeggen ze. Vooral omdat ik drie nachten niet heb geslapen. Door wat kleinigheidjes na de bevalling , mochten we pas vrijdag naar huis. Eerste nacht alleen was ook vermoeiend. Vanmiddag heb ik voor t eerst langer dan een uur geslapen.

Voor alle dames die nog moeten bevallen. Heel veel succes en sterkte. Gedenk Allah subhana wa Ta Allah.. En geef goed aan hoe JIJ je voelt!

03-02-2013, 00:23
ooh.meid, klinkt pijnlijk!! oeffffff..! vooral dat persen!! hmdlh dat alles goed ging en probeer toch ff te rusten..

ik ben zojuist een beetje vruchtwater verloren maar heb geen vk.gebeld. ik wacht het nog ff af..

03-02-2013, 10:57


Hier ook bevallen wel vroeg, maar alhamdoelillah we maken het goed. Bevalling is ingeleid maar verliep makkelijk en soepel. Ik wens jullie allemaal zo'n bevalling toe inshallah.

03-02-2013, 11:21
Mamavanm Mabrouk met de geboorte van je baby! Is het een jongen of een meisje?
Inchallah gaat alles goed en mogen jullie snel naar huis, aangezien de baby te vroeg is geboren.

Het gaat hier razend. Ik denk dat somayra next is!

Dhabia84 wat jammer dat je uren pijn hebt moeten lijden voordat ze actie ondernamen. Elke bevalling is anders en elke vrouw is anders. Dit zouden ze langzaam aan toch wel door moeten hebben. Niet alles is van machines af te lezen. Geniet nu maar lekker van jullie kleintje.

03-02-2013, 11:29

Citaat door Miss_Majda:
Gelukkig ben je nu begonnen met sorteren en niet pas in week 39
Heb je geen winkelstraten in de buurt waar je rustig kan winkelen. Zij hebben meestal wel een Hema in de straat.


Nee hier zou ik echt naar de stad moeten. Ik heb alleen supermarkten en bakkerijen in de buurt.
Bang voor eerder bevallen ben ik eerlijk gezegd niet. Ik voel nog niks en beval altijd overtijd. Alleen door al die vroeg bevallen februarimama's wil ik wel alles op tijd af hebben, want wie weet dit keer haha.

Pagina's : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 [204] 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246