>
>
> lekkerste vispestilla recept
Bekijk volle/desktop versie : lekkerste vispestilla recept
SimpelZieltje
18-06-2012, 09:20
[welke gebruik jij?]
naamloos_2010
18-06-2012, 09:27
Dit zou ik ook graag willen eten. Een pastilla zoals ze dat bij de catering ook maken.
Yas_Mi_Ne
18-06-2012, 09:29
Die pastilla van de catering smaken over het algemeen nergens naar
naamloos_2010
18-06-2012, 09:37
Citaat door Yas_Mi_Ne:Die pastilla van de catering smaken over het algemeen nergens naar
Degene die ik verschillende keren had gegeten waren zo lekker dat je je handen er bij op wil eten haha. Maar niet iedereen kan ze inderdaad goed maken.
tamshoent1987
20-06-2012, 10:04
Citaat door Yas_Mi_Ne:Die pastilla van de catering smaken over het algemeen nergens naar
Dus dat..
ik heb het laatst gemaakt maar ik ben niet zo een geweldige kok. 1 tip doe er niet te veel paprika poeder in. Dat had ik dus gedaan,
.Slaapkopje.
20-06-2012, 10:13
Ik gebruik deze (want ik heb echt stap voor stap-instructies nodig):
[video=youtube;_zHBMxChA6E]http://www.youtube.com/watch?v=_zHBMxChA6E[/video]
http://www.youtube.com/watch?v=_zHBMxChA6E
Familie zegt dat het lekker is, zelf heb ik geen idee hoe het smaakt, want ik eet geen vis.
OumSalim
20-06-2012, 10:36
visfilet
gamba´s
inktvisringen
prei
paprika rood
vermicelli
knoflook
citroen
visbouillon
zout
peper
komijn
paprikapoeder
gember
verse gember
filodeeg
olie
-Serenity-
20-06-2012, 10:39
Notificatie.
tooto7moe
20-06-2012, 10:46
gewoon waar ik elke keer zin in heb
maar ik zeg:
véél vis, het is namelijk VIS bestilla en geen Mie bestilla.
Niet teveel (te sterk) kruiden, vooral niet al je vele verschillende (verse) vissoorten gebruikt.
Niet te nat maken
en altijd met citroen serveren.
Voor een lekkere visbestilla moet je de vis apart kruiden en apart bakken/grillen. Ik lees ook dat ieder em verschillend maakt, enige groenten die ik gebruik zijn uien, paprika, kosbar-mhaknoes, knoflook en soms champignon.
Privacy |
Cookies©2000-2024 Marokko.nl Virtual Community's - La maison du Maroc. Powered by Marokko Media.