Bekijk volle/desktop versie : WMF 89 delig, 9 persoons bestekset van zeer goede kwaliteit!!



15-06-2012, 21:08
Conditie: Nieuw
Type: Bestekset
Materiaal: Rvs of Chroom

Nieuwprijs: 1.079,00.- (alleen ter indicatie)

IK DOE HEM WEG VOOR 300.-

WMF 89-delig, 9-persoons bestekset vervaardigd uit gepolijst rvs met Cromargan protect®, serie Loft

Loft is een bestekmodel dat bescheiden overkomt en tegelijkertijd opvalt. De heldere geometrische lijnvoering en de gematteerde oppervlakken maken Loft tot een design-georiënteerd bestek, met een simpele en elegante uistraling. Vanwege de zakelijke en streng formele stijlelementen is de collectie haast puristisch te noemen. De gematteerde zijkanten van de steel verlenen het bestek elegantie. De overgang tussen handvat en lemmet/ lepelblad is duidelijk geaccentueerd.


Design:

xPeter Bäurle


Materiaal:

xCromargan® roestvrij edelstaal 18/10



Gedeeltelijk gematteerd handvat, gepolijst lepelblad


Vaatwasmachinebestendig


Bestek Cromargan protect®

Voor het eerst kunt u nieuw bestek kopen dat voor altijd als nieuw blijft. Na intensief onderzoek is WMF erin geslaagd om Cromargan® zodanig te verfijnen dat het meer bestand is tegen krassen dan normaal roestvrij staal. Het resultaat is Cromargan protect®, een briljante innovatie, met internationaal patent en exclusief van WMF. Bestek gemaakt van Cromargan protect® is extreem bestand tegen alle tekenen van slijtage. Zelfs intensief gebruik en continue reinigen in de vaatwasmachine kan Cromargan protect® niet beschadigen. Het Cromargan protect® bestek is er in een matte en een gepolijste versie. Het bestek ziet er zelfs na jaren gebruik nog als nieuw uit: bijna zoals het er op de eerste dag uitzag.

Bestek Cromargan®
Cromargan® is een geregistreerd handelsmerk en staat voor roestvrij edelstaal 18/10. WMF bestek Cromargan ® in een oogopslag. De beste Cromargan ® bestek van WMF zijn onverwoestbaar, vaatwasmachinebestendig, corrosiebestendig, maatvast, smaakloos en heeft een geweldig design.

Set (89-delig) bestaat uit:

9 tafelcouverts 3-delig (mes, vork, lepel)
9 dessertcouverts 3-delig
12 koffielepels
12 taartvorkjes
1 pollepel
1 sauslepel
2 dienlepels
2 vleesvorkjes
1 taartschep en 1 suikerschep
1 slagroomlepel
1 saladecouvert 2-delig

Nieuw in doos en nooit gebruikt!

16-06-2012, 16:04


Wassi manis thoushad manaya.