Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Waarom is de Islam altijd vredelievender geweest het Westen?Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7

iwajah
14-06-2012, 15:48


Door de geschiedenis heen zijn wij moslims altijd veel toleranter en vreedzamer geweest dan Westerlingen. Wij hebben geen Holocaust meegemaakt, geen nucleaire oorlogsvoering,, geen WO 1 en 2, geen Amerikaans-Indiaanse genocide, geen Apartheid, geen segregatie, enz, enz. Als je ook maar een beetje bekend bent met geschiedenis, dan moet het volledig duidelijk zijn dat islamitische gemeenschappen altijd veel toleranter zijn geweest dan Westerlingen. De koran zelf heeft die verdraagzaamheid geregeld door de garantie die het christenen en joden geeft om hun geloof te kunnen belijden. Vergelijk de veelzijdigheid van moslimlanden vandaag de dag alleen al met die in West en Zuid europa, waar andersdenkende en culturele minderheden bijna niet bestaan. Een Egypte bijv dat 1400 jaar van absolute moslim dominantie is uitgekomen met een grote christen minderheid van bijna 10 miljoen mensen. Of een India, waar na 800 jaar van moslim dominantie de overgrote meerderheid nog Hindu is. Als je dan kijkt naar een Spanje, dat na de inname van Islamitisch Granada per direct alle joden uit Iberie schopte. En 100 jaar later volgden de moslims. Of kijk naar Palestina, dat altijd een bloeiende joodse en christelijke aanwezigheid had, tot de komst van de Westerse kruisvaarders, die in een korte tijd alle joden en moslims uitmoordden of verjoegen. En wat gebeurt er dan? Ruim een eeuw later wordt Jerusalem weer verovert door de moslims van Saladin en de joodse en moslim aanwezigheid groeide onmiddellijk. Hoe komt het dan dat de Islam altijd wordt neergezet als haatdragend? Dat is een serieuze vraag gericht aan de anti-moslim bezoekers op deze site, ben erg benieuwd wat hun antwoord daarop is.

hork
14-06-2012, 15:50
Donder lekker op met je leugens!

andalias
14-06-2012, 15:55
Oh dat is irrelevant hoor. Kijk, zo gaat dat te werk. http://i42.tinypic.com/2qurx47.png

iwajah
14-06-2012, 15:57
Donder lekker op met je leugens! waar lieg ik? ga je opa ff vragen wat hij deed tijdens de 2e WO,

hork
14-06-2012, 16:07


waar lieg ik? ga je opa ff vragen wat hij deed tijdens de 2e WO, Hou je walgelijke praatjes maar voor je. De islam is met het zwaard verspreid PUNT.

Gitane
14-06-2012, 16:14
Oh dat is irrelevant hoor. Kijk, zo gaat dat te werk. http://i42.tinypic.com/2qurx47.png :lol: die is wel leuk :hihi:

iwajah
14-06-2012, 16:15
Hou je walgelijke praatjes maar voor je. De islam is met het zwaard verspreid PUNT. zegt een westerling, wiens voorouders de hele nieuwe wereld hebben uitgemoord. Lieve schat, de islam kent een mate van rechtvaardigheid en tolerantie die westerlingen voor de jaren 60 nooit hebben gekend, niet dat ze de afgelopen 60 jaar erg tolerant zijn

hork
14-06-2012, 16:24
zegt een westerling, wiens voorouders de hele nieuwe wereld hebben uitgemoord. Lieve schat, de islam kent een mate van rechtvaardigheid en tolerantie die westerlingen voor de jaren 60 nooit hebben gekend, niet dat ze de afgelopen 60 jaar erg tolerant zijn In tegenstelling tot moslims worden de moordpartijen door westerlingen niet ontkend.

_Destiny
14-06-2012, 16:27
En maar zeuren over het westen, en toch blijven ze naar dat gewelddadige westen komen om het geluk, de welvaart en vredestoestanden in eigen land te ontvluchten. Zijn ze niet grappig? Natuurlijk zijn ze grappig. Onze koning is 1 van de rijkste blame him ow en we hebben hier keihard gewerkt niet echt bepaalde banen waar je u tegen zegt,het was hard zwoegen dus wat nou welvaart? niks is ons gegeven hoor

iwajah
14-06-2012, 16:32
In tegenstelling tot moslims worden de moordpartijen door westerlingen niet ontkend. ja dat is een geruststelling, dat zullen de joden en indianen een fijne gedachte vinden. 'Jullie' zaaien dood en verderf, maar ontkennen het tenminste niet!

Gitane
14-06-2012, 16:33
In tegenstelling tot moslims worden de moordpartijen door westerlingen niet ontkend. Nou dat ligt eraan hoe je tegen bepaalde conflicten aan kijkt.........vanuit welk standpunt en welke overtuiging.....

_Destiny
14-06-2012, 16:33
Daar heb ik het niet over. Leer lezen, vooral begrijpend. :moe: Je zegt dat we onze eigen land ontvluchten voor de welvaart,vredetoestanden blabla nou niet dus

iwajah
14-06-2012, 16:36


En maar zeuren over het westen, en toch blijven ze naar dat gewelddadige westen komen om het geluk, de welvaart en vredestoestanden in eigen land te ontvluchten. Zijn ze niet grappig? Natuurlijk zijn ze grappig. economische migratie, bestaat al sinds Sumerische tijden (en daarvoor ook). Het is goed leven hier, zeker vergeleken met het arme Marokko. Mijn punt is meer dat het beetje raar is om NLers en westerlingen altijd te horen zeiken over de islam en koran, terwijl westerlingen altijd veel gewelddadiger, oorlogszuchtiger en intoleranter zijn geweest dan moslims.

skygod
14-06-2012, 16:47
economische migratie, bestaat al sinds Sumerische tijden (en daarvoor ook). Het is goed leven hier, zeker vergeleken met het arme Marokko. Mijn punt is meer dat het beetje raar is om NLers en westerlingen altijd te horen zeiken over de islam en koran, terwijl westerlingen altijd veel gewelddadiger, oorlogszuchtiger en intoleranter zijn geweest dan moslims. Dat is niet helemaal correct. Voor Mohammed naar Medina kwam waren er 3 joodse stammen. Binnen de 5 jaar nadat Mohammed met zijn gevolg in Medina aankwam waren er daar geen joodse stammen meer..... Er vond een genocide plaats. Ze werden weggepest, vermoord of tot slaaf gemaakt, ook al proberen ze verhaaltjes te verzinnen om het goed te praten, het is en blijft een genocide. In de loop van de geschiedenis zijn er nog dergelijke voorbeelden. Mensen gaan nogal eens uit de bocht, maar nooit zo overtuigd als voor een religie. Daar is de islam niet anders in.

skygod
14-06-2012, 16:50
Je zegt dat we onze eigen land ontvluchten voor de welvaart,vredetoestanden blabla nou niet dus Tuurlijk wel waarom ben jij of je (groot)ouders anders hierheen gekomen?.


Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7