Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Wat is je wens?Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7

shoukria
01-06-2012, 10:22


wat wens je op dit moment en waarom? het paradijs, gezondheid en gelukkig zijn staan zo wie zo op nr 1.

berberpareltje
01-06-2012, 12:32
Het Paradijs. Gezondheid is voor mijn niet van belang en gelukkig zijn word ik pas als ik goede daden heb verricht.

shoukria
01-06-2012, 12:35
Het Paradijs. Gezondheid is voor mijn niet van belang en gelukkig zijn word ik pas als ik goede daden heb verricht. paradijs zo wie zo schat gezondheid is heel belangrijk;) goede daden kan je ook onbewust verrichtten schat;) heb je geen wens dat je waar wilt maken op dit moment?

berberpareltje
01-06-2012, 12:36
paradijs zo wie zo schat gezondheid is heel belangrijk;) goede daden kan je ook onbewust verrichtten schat;) heb je geen wens dat je waar wilt maken op dit moment?Ik heb 1 wens en dat is 3omra naar mekka gaan met de ramadan:love: Die wil ik mee maken en der na mag ik dood.

shoukria
01-06-2012, 12:38


Ik heb 1 wens en dat is 3omra naar mekka gaan met de ramadan:love: Die wil ik mee maken en der na mag ik dood. :haha: gekkerdje inoe insha Allah maar je bedoeld niet deze ramadan toch? insha Allah zul je nog mooie lange gezonde jaren meemaken menna daarna mag ik dood umrah is niet hetzelfde als hidj heh:hadj:

berberpareltje
01-06-2012, 12:41
:haha: gekkerdje inoe insha Allah maar je bedoeld niet deze ramadan toch? insha Allah zul je nog mooie lange gezonde jaren meemaken menna daarna mag ik dood umrah is niet hetzelfde als hidj heh:hadj:Nee niet deze volgend jaar Inscha'Allah. ik weet maar dat hebben we niet in de hand we kunnen elke moment gaan lieverd. Dat weet ik daarom begin ik met a3romra en dan hidj:love: Dit zal mij zo gelukkig en rein maken...Hoop dat ik het waar kan maken.

shoukria
01-06-2012, 12:44
Nee niet deze volgend jaar Inscha'Allah. ik weet maar dat hebben we niet in de hand we kunnen elke moment gaan lieverd. Dat weet ik daarom begin ik met a3romra en dan hidj:love: Dit zal mij zo gelukkig en rein maken...Hoop dat ik het waar kan maken. insha ALlah ik wil dat pas als ik ben getrouwd:o dat weet ik schat daarom doe iik ook dua:sjans: dus je wilt niet dood na de umra omdat je hidj nog moet verrichtten:hihi: insha Allah met Allahs hulp komt het goed, dat je de intentie hebt is helemaal netjes masha Allah:sjans:

berberpareltje
01-06-2012, 12:47
insha ALlah ik wil dat pas als ik ben getrouwd:o dat weet ik schat daarom doe iik ook dua:sjans: dus je wilt niet dood na de umra omdat je hidj nog moet verrichtten:hihi: insha Allah met Allahs hulp komt het goed, dat je de intentie hebt is helemaal netjes masha Allah:sjans:Shoukran lieverd. Juist pas der na mag ik gaan :hihi: Inscha'Allah ga jij ook mee maken lieverd....Ghair Inscha'Allah. Moge Allah ons op goede pad leiden Ameen. :sjans:

shoukria
01-06-2012, 12:51
Shoukran lieverd. Juist pas der na mag ik gaan :hihi: Inscha'Allah ga jij ook mee maken lieverd....Ghair Inscha'Allah. Moge Allah ons op goede pad leiden Ameen. :sjans: insha Allah hoop het ook iedereen die daarnaartoe is gegaan wil niet terug komen, mijn oom is zo vaak gegaan is gwn te mooi daar:love: maar dus dat is je wens en insha Allah komt ie uit:kus:

berberpareltje
01-06-2012, 13:35
insha Allah hoop het ook iedereen die daarnaartoe is gegaan wil niet terug komen, mijn oom is zo vaak gegaan is gwn te mooi daar:love: maar dus dat is je wens en insha Allah komt ie uit:kus:Een vriendin van me is daar ook gegaan met de ramadan en ze wou ook niet terug zegtr ze .....Inscha'Allah met Allah's wil. Nu jij wat is jou wens dat je heel graag in vervulling ziet gaan?:hihi:

shoukria
01-06-2012, 14:03
Een vriendin van me is daar ook gegaan met de ramadan en ze wou ook niet terug zegtr ze .....Inscha'Allah met Allah's wil. Nu jij wat is jou wens dat je heel graag in vervulling ziet gaan?:hihi: ja niemand wil terug keren:love: heb je mijn vorige ava gezien met die man met baard en kind. Ewa dat is op dit moment mijn wens en dan met hun insha Allah naar Mekka:o

berberpareltje
01-06-2012, 14:17
ja niemand wil terug keren:love: heb je mijn vorige ava gezien met die man met baard en kind. Ewa dat is op dit moment mijn wens en dan met hun insha Allah naar Mekka:oIk heb gezien die is Masha'Allah:love: Inscha'Allah gaat jou wens in vervulling.

shoukria
01-06-2012, 14:22


Ik heb gezien die is Masha'Allah:love: Inscha'Allah gaat jou wens in vervulling. ja vind ik ook:love: insha Allah schat nog andere wensen:hihi:

berberpareltje
01-06-2012, 14:23
ja vind ik ook:love: insha Allah schat nog andere wensen:hihi:Ik heb nog 1 wens:haha: En dat is een huis in marokko...Ik heb al een huis in Egypte maar nu 1 in marokko Inscha'Allah:hihi:

shoukria
01-06-2012, 14:29
Ik heb nog 1 wens:haha: En dat is een huis in marokko...Ik heb al een huis in Egypte maar nu 1 in marokko Inscha'Allah:hihi: echt? zo netjes. Waarom Egypte/ ga je daarnaartoe verhuizen later? Ali ibn Tarik (imam) is ook daarnaartoe verhuisd voor zijn geloof en kinderen. insha Allah meid nog andere wensen:hihi:


Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7