Bekijk volle/desktop versie : The Rockefellers



31-05-2012, 02:17
Gedurende de 20ste eeuw stond de naam Rockefeller synoniem voor macht en geld. Met die naam – en met het eraan verbonden fortuin- lag zowat alles binnen handbereik. Eén van de belangrijkste personen is David Rockefeller.Deze Rockefeller wordt wel de machtigste man ter wereld genoemd, ver verheven boven alles en iedereen. Deze man lijkt te worden gedreven door de geest van de antichrist, want geen enkel genie is in staat op eigen kracht klaar te spelen wat deze Rockefeller bereikt heeft.


De Rockefellers beheren de Chase Manhattan Bank, stichtten en besturen de Council on Foreign Relations en de Trilaterale Commissie. Zij hebben grote invloed gehad op de Amerikaanse presidenten vanaf Woodrow Wilson (1856-1924, president van 1912-1924). De Chase Manhattan Bank was de eerste Amerikaanse bank die een kantoor opende in Moskou (tijdens het communistische bewind aldaar). De Rockefellers zaten ook achter de stichting van de Amerikaanse Raad van kerken en de Wereldraad van kerken. Deze organisaties hebben overal geldelijke en morele steun verleend aan door de communisten opgeleide en bewapende “Vrijheidsstrijders”, waardoor in veel Afrikaanse landen communistische regeringen aan de macht kwamen.


De familie Rockefeller bezit wereldwijd diverse banken en een groot aantal oliemaatschappijen. De macht van de Rockefellers is zo groot dat familieleden vele landen afreizen om regeringen van economische en politieke adviezen te voorzien. De Rockefellers zijn de belangrijkste promotors van de oprichting van de Verenigde Naties, na de tweede Wereldoorlog. Zij schonken de grond voor het gebouw van de VN in New York. Een groot gebaar, maar het valt in het niets met hun steeds toenemende rijkdom


[video=youtube;xz0ODZiKavs]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xz0ODZiKavs[/video]

31-05-2012, 10:56


STandard oil werd door Rotschild gefinancierd, dat zijn de grote kingpins al een paar honderd jaar.