Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : broodje kibbeling.Pagina's : [1] 2

Bokitoo_
19-05-2012, 12:57


Vroeger schreef schreef ik zo af en toe wat ik mee maakte. ik ga vanaf vandaag hier de verhaaltjes pleuren veel leesplezier. Broodje kibbeling Gister avond heb ik de visboer in de war gemaakt. IK vroeg hem naar een broodje kibbeling. Maar hij schudde zijn hoofd en vertelde dat hij dat niet verkocht. Dus besloot ik het anders te vragen. Heeft u een portie kibbeling? Ja dat had hij wel. En heeft u ook broodjes? Ja dat had ie ook. Nou meneer de visboer,Doet u mij maar een portie kabbeling, maar in de plaats van in een bakje graag tussen twee broodjes stoppen. Volgens een van zijn vaste klant die ook in de rij stond. Hoort kibbeling niet met brood gegeten te worden. Zelf had ie schoenen van hout, klompen worden ze hier genoemd. Een stukje boom aan je voeten hebben is normaal, maar een broodje kibbeling vond ie raar. Is lekker hoor meneer moet u ook es proberen! Nee ! dank je antwoordde hij met een gemaakte boerse lach. Meenemen of hier op eten? Ik neem het etend mee. Dus verpak het alsof ik het hier opeet maar wil geen gebruik maken van u tafel als u begrijpt wat ik bedoel. Nee! Geen tasje gewoon twee broodjes met een servetje. Ja zo is het prima. Een goeden dag verder.

berberpareltje
19-05-2012, 17:20
Ik heb ook een verhaaltje:hihi: Over dom gesproken . Ik was laats in het weekend naar een park gelopen waar iedereen daar aan het voetballen waren en ook de kids aan eht spelen en ik was lekker met heerlijk weer daar het aan eht wandelen met een vriendin van me ..Die vriendin van me had een kleintje van 1 en die genoot van al die mensen ..We kwamen lange een weggetje waar ze daar mee bezig waren met werken een paar mannen die riepen iets naar ons en wij draaide ons om en ik zo had jij het tegen ons?Hun ja ..Riep 1 van hun mooi lijntje maar wij verstonden mooi landtje:hihi:Wij zo ja heel mooi landje hij nee mooi lijntje tegen mij ..iK ja ik verstond jou wel hoor hij nee niet mooi landtje maar mooi lijntje heb jij .....Nou ik schaamde me diep en we begonnen te lachen en hij allemaal gebaren maken met zijn handen over mijn lijntje :haha: Nou zo dom ben ik nog nooit geweest :haha:

Bokitoo_
19-05-2012, 17:42
Ik heb ook een verhaaltje:hihi: Over dom gesproken . Ik was laats in het weekend naar een park gelopen waar iedereen daar aan het voetballen waren en ook de kids aan eht spelen en ik was lekker met heerlijk weer daar het aan eht wandelen met een vriendin van me ..Die vriendin van me had een kleintje van 1 en die genoot van al die mensen ..We kwamen lange een weggetje waar ze daar mee bezig waren met werken een paar mannen die riepen iets naar ons en wij draaide ons om en ik zo had jij het tegen ons?Hun ja ..Riep 1 van hun mooi lijntje maar wij verstonden mooi landtje:hihi:Wij zo ja heel mooi landje hij nee mooi lijntje tegen mij ..iK ja ik verstond jou wel hoor hij nee niet mooi landtje maar mooi lijntje heb jij .....Nou ik schaamde me diep en we begonnen te lachen en hij allemaal gebaren maken met zijn handen over mijn lijntje :haha: Nou zo dom ben ik nog nooit geweest :haha: lol hahha

Kendie
19-05-2012, 18:48
Over vis gesproken. Mijn broer komt net met een lekkerbekkie binnen :likje:

Bokitoo_
19-05-2012, 18:57


Over vis gesproken. Mijn broer komt net met een lekkerbekkie binnen :likje: vraag of die er ook een broodje bij heeft

Bladerdeeg
20-05-2012, 16:40
Wattun ongelooflijke kokosmakroon zeg, die visboer.lol Ik zelf woon in Zeeland (Kamperland) en zelfs hier kennen we dat, broodje haring, broodje makreel, broodje gebakken mosselen, broodje poep, broodje gedroogde slibtong, zelfs een broodje schoonmoeder maar dat is niet te nasse..blèèèèhhhhh, dat is iets met gebakken zeewier en snotpoffertjes, ook wel oesters genoemd.....niet te vreten dus. Maar als je een broodje kibbeling besteld, kijkt niemand gek op want dit is hier heel normaal. En wat stukken boom aan je voeten wil ik nog wel discutabel stellen.:hihi:

Abracadaver
20-05-2012, 21:06
Wie is hier nou de visboer? :moe:

herreb
23-05-2012, 08:29
Droogkloot! :haha:

Abracadaver
23-05-2012, 09:25
Het is als vragen om een broodje bitterbal terwijl je weet dat daar kroketten voor zijn gemaakt. Pure provocatie.

Bokitoo_
23-05-2012, 09:45
volgende keer bestel ik een broodje kaas zonder broodje. wordt lachen weet ik nu al

Abracadaver
23-05-2012, 09:51
volgende keer bestel ik een broodje kaas zonder broodje. wordt lachen weet ik nu al Die grap heeft Bonifatius in 754 al een keer uitgehaald in Dokkum.

Joost
23-05-2012, 11:26
Het is als vragen om een broodje bitterbal terwijl je weet dat daar kroketten voor zijn gemaakt. Pure provocatie. Ongehoord! :hadj:

Bokitoo_
23-05-2012, 11:32


Die grap heeft Bonifatius in 754 al een keer uitgehaald in Dokkum. echt?? damm hij heeft dezelfde humor als ik! een leuke fries

Abracadaver
23-05-2012, 13:22
echt?? damm hij heeft dezelfde humor als ik! een leuke fries Ben ik dan weer de enige die heeft opgelet met geschiedenis?

Bokitoo_
23-05-2012, 13:23
Ben ik dan weer de enige die heeft opgelet met geschiedenis? ik heb wel wat mee gekregen maar wist niet dat ie een broodje kaas zonder broodje bestelde


Pagina's : [1] 2