Bekijk volle/desktop versie : 'Gestopte' Scholes ook volgend jaar nog bij Manchester United



14-05-2012, 22:27
Paul Scholes speelt ook volgend seizoen voor Manchester United. De middenvelder zette in de zomer eigenlijk een punt achter zijn loopbaan, maar keerde middenin het afgelopen seizoen terug om de door blessures geplaagde ploeg van Sir Alex Ferguson te helpen. Scholes bleek nog uitstekend mee te kunnen en plakt er nu nog een seizoen aan vast, bevestigt Ferguson.

De oefenmeester wilde graag dat de 37-jarige Scholes voor zijn selectie behouden zou blijven en krijgt zijn zin. "Het is afgerond, hij blijft", was de korte mededeling van Ferguson tegenover MUTV, het clubkanaal. Als we de geruchten mogen geloven wil Ferguson wel graag een nieuwe aanvallende middenvelder halen en is het de bedoeling dat Scholes volgend seizoen minder gaat spelen. Wesley Sneijder en Shinji Kagawa worden genoemd als mogelijke versterkingen.
Scholes ging zoals gezegd afgelopen zomer met pensioen, nadat hij zijn gehele loopbaan voor United had gespeeld. Tijdens de jaarwisseling wist Ferguson de rossige middenvelder echter over te halen om nog terug te keren en op 8 januari maakte hij zijn rentree. Scholes speelde in de tweede seizoenshelft nog zeventien competitiewedstrijden, waarvan veertien als basisspeler.


Clubicoon