Bekijk volle/desktop versie : Voor de lady's die in een dipje zitten



10-05-2012, 23:52
[video=youtube;vbaGGys8C3g]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vbaGGys8C3g[/video]



Salem, maak jij momenteel een moeilijke periode mee en ben je bang dat de toekomst nog veel zwaarder wordt?
Heb je het gevoel dat je op dit moment verloren bent?

Luister dan goed..., jouw leven is een boek, het kent velen hoofdstukken, een aantal slechte hoofdstukken wil nog niet zeggen dat het einde van het boek is genaderd?

Je moet naar het volgende hoofdstuk , wat er in deze hoofdstuk gaat gebeuren kun je niet meteen weten, maar wanneer je verder leest dan zul je wel erachter komen.

Wie is de hoofdpersoon van jouw boek? Dat ben jij toch?
Waarom laat je dan andere je verhaal leiden?

Vergeet die zwarte bladzijdes , het is tijd voor een volgende hoofdstuk.

Het is tijd om nieuwe elementen aan je persoonlijke verhaal te voegen, wat zou jij graag in een volgende hoofdstuk willen zien?

Wil je graag trouwen? Dan kan dat, wil je graag slagen voor je rij of school examen? Dan kan dat, wil je dat je gezondheid beter wordt of herstellen van een ziekte dan kan dat.

Alles is voor jou in het volgende hoofdstuk mogelijk en ik zal je vertellen waarom.

De Schrijver van jouw Boek is Allah subhan wa taella , Hij is de Beste Schrijver, soms lees je een verhaal en lijkt het een drama , maar lees je verder dan wordt het verhaal anders.

Wees dus niet bang , wees dus niet verdrietig, het volgende hoofdstuk kan heel mooi zijn, het kan wellicht de beste hoofdstuk uit jouw leven zijn, maar dan moet je erin geloven.

Sta dus niet stil bij de slechte hoofdstukken want het is nog geen einde van het boek, het verhaal gaat door... en de Schrijver heeft jouw uitgekozen als de hoofdpersoon.

Ken jij het verhaal van het lelijke eendje?

Op de een of andere manier was er een zwanenei in een eendennest beland. Moeder eend nam dit ei probleemloos onder haar vleugels en broedde het met liefde uit. Maar, in het nest al, was dit eendje anders als zijn broertjes en zusjes. Het was iets groter en het kwam ook wat later uit.

Het werd buitengesloten door andere eendjes, het was altijd alleen, het was onzeker, het zag er niet uit, om het verhaal kort te houden, het werd steeds ouder, de nek werd langer en het werd een hele mooie sierlijke zwaan.

De zwaan maakte dus slechte hoofdstukken mee, maar kreeg in de volgende hoofdstukken alles wat het wilde.

Jij weet niet hoe jouw leven verder gaat lopen, nu ben je misschien arm maar straks ben je inshallah rijk, nu ben je misschien ziek maar straks ben je inshallah gezond, nu ben je vrijgezel maar straks ben je inshallah getrouwd, nu heb je misschien ruzie en straks heb je inshallah vrede.

Jouw verhaal gaat door, zolang je kunt ademen is er hoop, en zolang er hoop is, is er een grote kans op een goed verhaal.


Zoek je hulp? Heb je een vraag maar schaam je je ervoor? Wees niet bang maar stuur een mail naar info@islamcoaching.com of ga naar http://www.islamcoaching.com

11-05-2012, 10:20


Barek allah fiek lieve zuster moge Allah jou belonen voor deze mooie woorden.