Bekijk volle/desktop versie : Politie krijgt tips over verkrachting meisje (6)



02-05-2012, 11:48
De politie heeft sinds dinsdagavond drie tips ontvangen over de verkrachting van een 6-jarig meisje in Ede vorige week.

De tips worden onderzocht, meldt een woordvoerder. De zaak werd dinsdagavond behandeld in het tv-programma Opsporing Verzocht. Door een tipgever werd een naam genoemd. Het is nog onduidelijk of de genoemde persoon iets met de zaak te maken heeft. De politie verwacht in de loop van de week meer tips te ontvangen via Meld Misdaad Anoniem.

Het meisje werd vorige week dinsdag misbruikt in de buurt van een speelplaats aan de Spinozastate. Van de dader is slechts bekend dat het om een blanke jongen of man gaat, hij een fiets bij zich had en mogelijk een blauwe jas droeg. Zo'n vijftien rechercheurs werken aan de zaak.

(Novum)

02-05-2012, 14:18


Zeggen ze dat marokkanen erg zijn!!
sorry hoor!!! maar wij marokkanen!!! misbruiken geen kinderen!!! zijn altijd, vaak hollanders!
dat is pas goor!!

02-05-2012, 18:11
Laten we ons druk maken om het opkomende verschijnsel. Dat lijkt mij belangrijker dan de afkomst van de dader te noemen. Dat vind ik overigens voor alle soorten misdrijven gelden. De energie en tijd die men steekt in het verwijten van een groep is zo verspild, gebruik dat om de dader(s) te vinden.

Iedereen die een misdrijf begaat is erg, maar je vergrijpen aan kinderen moet gelijk staan aan het doden van een ziel. Want dat is wat je feitelijk doet, die kids zijn voor de rest van hun leven getekend.

05-05-2012, 16:24
Marokkanen verkrachten het liefst bejaarden...

Salami.

16-09-2012, 05:09



Citaat door Ill_brains:
Marokkanen verkrachten het liefst bejaarden...

Salami.


zegt een hollandse jongen van 19 die zn buurvrouw heeft verkracht in adam noord