Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Israelische checkpoint - VIDEOPagina's : [1] 2 3 4 5

toffestijl
02-05-2012, 09:48


http://www.youtube.com/watch?v=QorJMPtz1Fw http://www.youtube.com/watch?v=QorJMPtz1Fw

deVerdeler
02-05-2012, 10:11
Zij hebben de Taliban nodig eigenlijk. Zou ze leren.

_Q_
02-05-2012, 10:26
Zij hebben de Taliban nodig eigenlijk. Zou ze leren. De reden dat die checkpoints er zijn dude.

deVerdeler
02-05-2012, 10:31
De reden dat die checkpoints er zijn dude. Nou nee dude. Checkpoints doen niet veel tegen mensen zoals de Taliban. Ik vind hun onrechtvaardig en duivels. Verschrikkelijk.

_Q_
02-05-2012, 10:41


Nou nee dude. Checkpoints doen niet veel tegen mensen zoals de Taliban. Ik vind hun onrechtvaardig en duivels. Verschrikkelijk. Of jij vindt dat ze er wat tegen kunnen doen maakt niet uit. Het is de reden dat ze daar zijn en het aantal aanslagen is zienderogen gedaald. Dat het honden zijn wil ik best met je eens zijn maar ik snap heel goed waarom ze er zijn en daar mag jij je vriendjes van Hamas voor bedanken.

pollewopje
02-05-2012, 10:44
Nou nee dude. Checkpoints doen niet veel tegen mensen zoals de Taliban. Ik vind hun onrechtvaardig en duivels. Verschrikkelijk. Yep...vreselijk en onrechtvaardig waren ook de bomaanslagen op israelische burgers

_Q_
02-05-2012, 10:49
Yep...vreselijk en onrechtvaardig waren ook de bomaanslagen op israelische burgers Shhht, heb het daar nou niet over want dan zou elk normaal mens checkpoints neerzetten en dat is niet de boodschap die hij wil overbrengen. We moeten geloven dat die checkpoints daar alleen maar uit wreedheid van de joden staan. Dus geen rare dingen zeggen he. :hadj: :kus:

deVerdeler
02-05-2012, 11:09
Yep...vreselijk en onrechtvaardig waren ook de bomaanslagen op israelische burgers Dat ook. En de bommen op burgers. Het hele project om een plekje voor de Joden bij de voormalige Engelse Koloniën te creëren was onrechtvaardig.

deVerdeler
02-05-2012, 11:10
Of jij vindt dat ze er wat tegen kunnen doen maakt niet uit. Het is de reden dat ze daar zijn en het aantal aanslagen is zienderogen gedaald. Dat het honden zijn wil ik best met je eens zijn maar ik snap heel goed waarom ze er zijn en daar mag jij je vriendjes van Hamas voor bedanken. Wat heb ik met Hamas te maken? Wtf?

pollewopje
02-05-2012, 11:13
Dat ook. En de bommen op burgers. Het hele project om een plekje voor de Joden bij de voormalige Engelse Koloniën te creëren was onrechtvaardig. Want??? En kom me niet aan met, het was van de palestijnen.

deVerdeler
02-05-2012, 11:14
Die Israeliers voelen zicht machtig tegenover die weerloze burgers, maar wanneer Iran een nucleair programma heeft, dan schijten ze meteen in hun broek. En willen ze de hele wereld in een oorlog helpen. In kindertaal had ik gezegd: "pak iemand van je eigen grootte", maar goed et zijn honden. Je moet gewoon naïef zijn om te denken dat Israel dit ongestraft kan blijven doen. Zelfs grootmachten als de Romeinen of de Islamitische Rijk zijn gevallen en die waren niet eens tyraniek.

_Q_
02-05-2012, 11:14
Wat heb ik met Hamas te maken? Wtf? Broeders toch? Maar de vraag is wat heeft Hamas met de checkpoints te maken?

_Q_
02-05-2012, 11:15


Die Israeliers voelen zicht machtig tegenover die weerloze burgers, maar wanneer Iran een nucleair programma heeft, dan schijten ze meteen in hun broek. En willen ze de hele wereld in een oorlog helpen. In kindertaal had ik gezegd: "pak iemand van je eigen grootte", maar goed et zijn honden. Je moet gewoon naïef zijn om te denken dat Israel dit ongestraft kan blijven doen. Zelfs grootmachten als de Romeinen of de Islamitische Rijk zijn gevallen en die waren niet eens tyraniek. Nee de islamitische landen zijn parels van beschaving. :hihi:

deVerdeler
02-05-2012, 11:17
[/B] Want??? En kom me niet aan met, het was van de palestijnen. Van wie dan? De Engelsen? Alsjeblieft... http://nl.wikipedia.org/wiki/Zionisme

pollewopje
02-05-2012, 11:17
Die Israeliers voelen zicht machtig tegenover die weerloze burgers, maar wanneer Iran een nucleair programma heeft, dan schijten ze meteen in hun broek. En willen ze de hele wereld in een oorlog helpen. In kindertaal had ik gezegd: "pak iemand van je eigen grootte", maar goed et zijn honden. Je moet gewoon naïef zijn om te denken dat Israel dit ongestraft kan blijven doen. Zelfs grootmachten als de Romeinen of de Islamitische Rijk zijn gevallen en die waren niet eens tyraniek. Ze hebben er een paar gepakt van heel wat groter...en dat is het probleem...die landen gebruiken de palestijnenen voor hun haat en wrok gevolens omdat ze in een paar dagen totaal voorschut gingen tegen dat Isreal. Waarom hebben deze landen die jaren lang gebieden in handen hadden deze nooit terug gegeven aan de palestijnenen??


Pagina's : [1] 2 3 4 5