Bekijk volle/desktop versie : Hodgson tot 2016 bondscoach van Engeland



01-05-2012, 22:21




Roy Hodgson is definitief de nieuwe bondscoach van Engeland. De 64-jarige oefenmeester heeft een contract voor vier jaar getekend, maakte de Engelse voetbalbond dinsdag bekend. Hij is de opvolger van Fabio Capello, die in februari plotseling ontslag nam, en zit tijdens het komende EK al op de bank.

De keuze voor Hodgson is een verrassing, want vriend en vijand zag de afgelopen periode Harry Redknapp als de ideale man op Capello op te volgen. Zelfs diverse spelers van de Engelse nationale ploeg schoven de huidige trainer van Tottenham Hotspur naar voren als de man die Engeland moest gaan leiden. De nationale voetalbond dacht daar echter anders over en nam afgelopen weekend contact op met Hodgson. Vandaag (dinsdag) kwamen beide partijen tot een definitief akkoord.

Als trainer zat Hodgson op de bank bij onder meer Liverpool, Fulham, Inter en de nationale teams van Zwitserland, de Verenigde Arabische Emiraten en Finland. In 2010 tekende hij voor drie jaar bij Liverpool, maar dat huwelijk strandde na ruim een half jaar. Kort daarna trad hij in dienst bij zijn huidige club West Bromwich Albion.

01-05-2012, 22:39


Rooney is er lekker niet bij tegen Frankrijk 1 ste wedstrijd op het EK door die schorsing hij mag pas 2 de wedstrijd spelen, Benzema gaat Engeland pakken zoals gewoonlijk

01-05-2012, 22:49
Engeland is altijd slecht tijdens een grote toernooi...ze hebben vaak faalangst

01-05-2012, 22:53

Citaat door LaasteGeruchten:
Engeland is altijd slecht tijdens een grote toernooi...ze hebben vaak faalangst
plus ze hebben een nieuwe trainer ze moeten eigenlijk bij 0 beginnen, Laurent Blanc zit al 2 jaar bij les blues en heeft alles op de rail gekregen.

01-05-2012, 23:01


Deze trainer is best een goede trainer ...toen hij bij Zwitserland zat ..Hij deed het daar heel goed