Bekijk volle/desktop versie : Benefiet Korancompetitie 2012 op 14 april!



12-04-2012, 14:09



Salaamu alaaikoum broeders en zusters,

Binnenkort staat de Benelux Korancompetitie 2012 voor de deur. Zoals je misschien al weet, wordt de Korancompetitie al een drietal jaren georganiseerd door de samenwerkende moskeeën in Nederland en België.

In februari 2012 hebben de samenwerkende moskeeën vereniging El Mishkaat opgericht. Vanaf dit jaar neemt vereniging El Mishkaat de organisatie van de Benelux Korancompetitie over.

Graag willen wij de Korancompetitie en andere activiteiten van vereniging El Mishkaat verder professionaliseren. Tevens zijn wij op zoek naar een meer solide financiering om de continuïteit van de Korancompetitie te kunnen waarborgen.

Door eventuele bestuurswisselingen in onze moskeeën en andere sentimenten binnen onze gemeenschap kan de financiering van de Korancompetitie in gevaar komen. Daarom doen wij een beroep op de gehele moslimgemeenschap in de Benelux. Ook sponsors zijn van harte welkom! Moge Allah ons hierbij helpen.

Langs deze weg willen wij jullie allen vragen om je bijdrage te leveren voor de nobele doelen van vereniging El Mishkaat.

Via iDeal op onze website http://www.el-mishkaat.com kun je een bedrag tijdens, voor of na het benefiet van aanstaande zaterdag overmaken. Tevens kun je je bijdrage op onze bankrekening storten.

De benefiet van de Benelux Korancompetitie vindt plaats op zaterdag 14 april, vanaf 17.00 uur. Een benefiet met koranrecitaties, videolink met geleerden en prijsvragen!

Moskee Othman
Boezemdwarsstraat 1
3034 EP Rotterdam

Draag jij je steentje bij en ben je erbij? Of kijk jij live mee via http://www.dawah-tv.nl? Draag je steentje bij en er zal voor jou inshaAllah een steentje worden bijgedragen. Baraka Allah oe fiekoem!