Bekijk volle/desktop versie : Shimmy Shake Show & Shimmy Shake Factor CO Talentendag 2012



11-04-2012, 11:18
Verdiep u in de spannende wereld van de oriëntaalse crossover buikdans. Deze buikdans is een nieuw genre dat wereldwijd populariteit en beoefenaars kent en sinds 2007 door LiteSide verder is ontwikkeld met de Shimmy Shake.

LiteSide organiseert dit jaar niet één, maar twee buikdansevenementen. Op zaterdag 14 april 2012 zal om 20:30 uur in de Stadsschouwburg in Utrecht de Shimmy Shake Show plaatsvinden. Het weekend erop op zondag 22 april 2012 om 14:00 uur is het tijd voor de Shimmy Shake Factor CO Talentendag in de Sugar Factory in Amsterdam.

Shimmy Shake Show 14 april 2012
Deze dag gaat om 16:00 uur van start met een kindervoorstelling gevolgd door een workshop waarin de kinderen de basispasjes van de buikdans leren. Vanaf 20:30 uur is de Stadsschouwburg geopend voor de Shimmy Shake Show; een wervelende show waarin zowel jonge- als gevorderde buikdanstalenten u trakteren op een zinderende crossover buikdansvoorstelling.

Shimmy Shake Factor CO Talentendag 22 april 2012
De Shimmy Shake Talentendag presenteert u dit jaar twaalf acts die via een reeks selectiedagen in aanmerking zijn gekomen voor het coachingstraject. Bereid u voor op een middag vol unieke crossover buikdansacts, heerlijke oriëntaalse hapjes en een swingende sfeer.

Wilt u een van deze spetterende feesten bijwonen? Kijk dan voor het evenement op 14 april op http://www.stadsschouwburg-utrecht.nl en voor het evenement op 22 april op http://www.sugarfactory.nl.

Kijk voor meer informatie op http://www.liteside.nl.

Tot ziens bij de Shimmy Shake!