Bekijk volle/desktop versie : Kipbastilla en visbastilla



04-04-2012, 20:13
Wie heeft de lekkerste recept van kipbastilla en visbastilla? Liefst met duidelijke uitleg en als het mogelijk is met fotos! thnx

04-04-2012, 20:21


Kipbestilla:
http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=1508312&p=35745046#post35745046

Visbestilla:
http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=847171&p=16548970#post16548970

Ik heb ze allebei uitgeprobeerd, en vind ze het lekkerst tot nu toe!!

04-04-2012, 20:26
ooowh superbedankt!! ik ga ze eens proberen van het weekend

04-04-2012, 20:33
Graag gedaan meid!

09-04-2012, 11:23


ja die recept van kippastilahebikvaker gemaakt en lukt altijd

17-04-2012, 22:32
de bstilla van mocrorachid is de beste ik maak het vaak en krijg altijd complementen

18-04-2012, 09:21
in kipgerechten hoort geen komijn zoals staat beschreven in de kipbastilla, die kun je beter weglaten.

18-04-2012, 14:57
ja klopt bepaalde dingen heb ik wegelaten hou sowiso niet van komijn

19-04-2012, 00:22
Ik vind persoonlijk dat er in een visbastilla meer vis in moet, zoals zeevruchten enzo. Deze vind ik wel heel simpel eerlijk gezegt..

19-04-2012, 10:33
Klopt het is idd wat weinig vis, ik voeg altijd wat extra calamaris en garnalen toe... zeevruchten vind ik persoonlijk maar rotzooi, ......... maar eerlijk het visrecept is echt heerlijk, twarkellah voor de auteur......

20-04-2012, 01:55

Citaat door Fruitella_:
Klopt het is idd wat weinig vis, ik voeg altijd wat extra calamaris en garnalen toe... zeevruchten vind ik persoonlijk maar rotzooi, ......... maar eerlijk het visrecept is echt heerlijk, twarkellah voor de auteur......
sommige pakjes zeevruchten zijn echt rotzooi zoals die van de jumbo daar ziiten hele kleine miezerige stukjes in, ik gebruik die van ah is goede kwaliteit en mooie stukjes vis ook goed voor paella.
het beste blijft toch vers of die bij de vishandel uit de vriezer.

20-04-2012, 01:58
verdubbel gewoon de vis in het recept of gebruik een kleinere schaal van 30 cm