Bekijk volle/desktop versie : Moeders die hun zonen in elkaar slaan



Pagina's : [1] 2

01-04-2012, 11:04
Please, stop ermee.

M.nl loopt stilletjes aan vol met vrouwenhaters.

Zien jullie niet wat jullie bewerkstelligen?

01-04-2012, 11:10


nou van mij mogen ze best harder slaan

01-04-2012, 11:16
Ik heb me weleens afgevraagd hoe het mogelijk is dat een man zulke intense vrouwenhaat kan koesteren en de constante drang heeft vrouwen te vernederen. Een tijd terug kwam ik dit tegen en dat vind ik nu wel van toepassing:

Waarom mannen vrouwen haten?

Mannen zijn tenslotte het bezinksel, de creatie van een vrouw. Een vrouw baarde ze en kneedde ze in wat ze zijn geworden: ongelukkig, dysfunctioneel, maladaptief, emotioneel meer dood dan levend, vertwijfeld, onzeker, bij tijd en wijle depressief of ondergedompeld in diepe eenzaamheid door een eeuwig voelend gemis. Ze hebben alle redenen deze vrouw te haten, oftewel alle vrouwen.

Vrouwenhaat heeft vele lagen en deze lagen lopen langs vier assen:

1. de heilige xxxx

2. de jager parasiet

3. het frustrerende lustobject

4. speciaal en ont-specialen

Een man verdeelt vrouwen in heiligen aan de ene kant, en hoeren aan de andere kant.

Hij vindt het moeilijk om sex te hebben ('vies', 'verboden', 'krijg je straf voor', 'jezelf naar beneden halend') met vrouwelijke anderen die wat voor hem betekenen (echtgenote, intieme vriendin). Voor hem zijn sex en intimiteit tegengesteld aan elkaar en niet dingen die elkaar versterken en daarom bijelkaar horen.

Sex is gereserveerd voor de 'hoeren'. (Alle andere vrouwen in de wereld behalve de voor hem speciale belangrijke vrouw).

Deze onderverdeling veroorzaakt bij hem voortdurend een cognitivie dissonantie ('Ik wil haar maar...', 'Ik heb niemand nodig maar...'). Het legitimeert ook sadistische neigingen (het afzien en onthouden van sex is een bekende 'straf' die toegepast wordt op vrouwelijke transgressors). Het koudzetten past ook goed bij de frequente idealisering-devalueringscyclus waar mannen doorheen gaan.

De geidealiseerde vrouw is sexloos, de gedevalueerde vrouw is 'het waard' gedegradeerd te worden (sex) en de minachting als ze de sex toestaat, die daar ongetwijfeld op volgt.

De man gelooft dat vrouwen er op uit zijn te 'jagen' op mannen en dat dit min of meer een genetische voorbestemming is. Het resultaat is dat hij zich bedreigd voelt als een vrouw positief in hem geïnteresseerd is, hij voelt zich zoals een prooi zich bedreigd voelt.

Dit is natuurlijk een intellectualisatie van wat er in het echt gebeurt, dat is namelijk het totaal tegenovergestelde, de werkelijkheid is: de man voelt zich bedreigd door vrouwen en probeert zijn irrationele angst voor ze te rechtvaardigen door ze 'objectieve' kwaliteiten toe te schrijven, die de vrouw inderdaad alleskunnend maakt. Dit is een klein detail in een groter geheel en van het pathologiseren (voor ziek verklaren) van vrouwen, met andere woorden, mannen hebben een onweerstaanbare drang (uit angst) ze te kunnen controleren. Vrouwen horen regelmatig van mannen 'je bent gestoord', of duidelijker 'je bent psychisch gestoord'.

Als de prooi (man) eenmaal veilig gesteld is, gaat het fabeltje van mannen, dan wordt de vrouw een body snatcher. Ze ontvangt zijn zaad en produceert een eindeloze stroom van eisende en van't snot druipende kinderen, ze draint de man financieel om haar leven te cateren en dwingt af dat al haar behoeften en dat van haar aanhangende kroost vervuld moeten worden. Anders gesteld: ze is een parasiet! Een bloedzuiger, drainer, wiens enige doel is elke man leeg te zuigen als een tarantulaprooi totdat hij niet langer bruikbaar is en weggeschopt wordt.

En dit is nu precies wat mannen met vrouwen doen. Met andere woorden, het beeld van de vrouwenhater is de projectie van zijn angst.

Alle overtuigd heterosexuele warmbloedige mannen verlangen naar een vrouw, net als elke roodbloedige man (ook vanwege de speciale symboliek die een vrouw in de man z'n leven speelt, zich nederig opstellen naar de vrouw en licht sadomasochistische sex is een manier om terug te gaan naar moeder).

Maar hij is gefrustreerd door z'n onmogelijkheid een betekenisvolle interactie aan te gaan met vrouwen, vanwege haar kennelijke emotionele diepte en krachten, haar psychologische penetratie (echt of toegekend), en door haar sexualiteit.

Haar onophoudelijke vraag naar intimiteit wordt door de man ontvangen als een bedreiging. Hij neemt afstand in plaats van naderbij te komen. Eigenlijk haat hij sex net zo erg als dat hij het nodig heeft.

Hiermee is de man gevangen in een schijnbaar onhandelbaar herhalingscomplex, het naderen-afstandnemen, en dit cyclisch, waardoor de man woedend wordt op de vrouw.

En sommige mannen frustreren zichzelf nog een schepje er bovenop, ze pesten (passief en actief), frustreren, en doen alsof ze a-sexueel zijn, of in ieder geval, laten ze zogenaamd merken de vrouw niet nodig te hebben en wijzen ze haar bruut en wreed af, ook als ze alleen maar probeert toenadering te zoeken.

Vrouwen zijn echt om te haten! Ze verwarren mannen, mannen kunnen niet mét en niet zonder een vrouw.

Daarom kunnen mannen er enorm van genieten om de wensen, dromen, passies en sexuele wensen van vrouwen op het sadistische af te frustreren. Het geeft de man een gevoel van almacht en het plezierige gevoel van potente kwaadwilligheid, dat is lekker. Mannen frustreren vrouwen regelmatig sexueel, en vooral de voor hen belangrijke vrouw in hun leven. Ze verdient het namelijk om sexueel en emotioneel kortgehouden te worden. Des te meer geniet ze en waardeert ze het als de man haar wat toeschietelijker is. De viriele mannen gebruiken vrouwen simpelweg als objecten, gebruiken en weggooien. De emotionele achtergrond is hetzelfde als hierboven omschreven. De mannen die liever afzien van sex, straffen door meestentijds de vrouw sex te onhouden. De potente viriele man straft juist door sex met haar te hebben, en dan vooral frequent en ook hard.

De moeder van de man is zich altijd blijven gedragen alsof hij er niet toe doet (voor haar). Het hele leven van de man staat in het teken van een zielige poging haar te bewijzen dat ze fout zat daarmee. De man zoekt voortdurend bevestiging van anderen in zijn leven dat hij WEL speciaal is, in andere woorden dat hij bestaat en er toe doen. Vrouwen bedreigen dit.

Sex is bestiaal of het is 'gewoontjes'. Er is niks speciaals of unieks aan sex. Vrouwen trekken mannen dus mee naar beneden door sex met ze te hebben, naar het laagste en gewoonste wat er is en sex is eigenlik wat overal speelt: intimiteit, sex, menselijke emoties. Iedereen kan voelen, paren en fokken. Deze bezigheid maakt de man niks bijzonders ten opzichte van anderen, in deze activiteiten. En toch lijkt het erop dat vrouwen alleen maar geïnteresseerd zijn hierin, in dit, in dit gewone wat iedereen kan. Daarom zijn vrouwen eigenlijk een continuering van zijn moeder, ofwel z'n moeder in een andere uitvoering. Vrouwen zijn er alleen maar in geïnteresseerd de man naar beneden te halen naar hun niveau.

Daarom haten mannen vrouwen virulent, gepassioneerd en compromisloos. De haat is primair, irrationeel, en het voelt als doodsangst als een vrouw te dichtbij komt, dat moet afgestraft worden. De meeste mannen weten deze gevoelens te onderdrukken, te vermommen, of deze gevoelens zelfs helemaal weg te drukken. Maar hun oerhaat jegens de vrouw doet wel hun controledrang heen en weer slingeren en zal om de zoveel tijd tot uitbarsting komen en dat ziet er niet mooi uit.

Vrouwen kunnen het best onderdanig zijn, ver beneden het niveau van de man, hij zal haar verachten maar zichzelf ook, waarom heeft hij deze inferieure vrouw nodig? Als er voldoende andere interessante dingen in het leven zijn, is een vrouw net zo irritant en een noodzakelijk kwaad als een verzekeringspolis te moeten betalen (in goede tijden).

01-04-2012, 11:30
dit is echt lachen nu wachten op de weerlegging van Aboe Hari, No Name en alle andere joggies in dit forum

01-04-2012, 11:32



Citaat door Sharpy:
Please, stop ermee.

M.nl loopt stilletjes aan vol met vrouwenhaters.

Zien jullie niet wat jullie bewerkstelligen?
\




je bent geweldig..

01-04-2012, 11:46
zijn jullie vergeten dat de profeet en alle sahabah ook mannen waren

en alle geleerde en imams mannen zijn ?

01-04-2012, 11:51
Het gaat om vrouwenhaters, niet om mannen. Vrouwenhaters kunnen amper mannen genoemd worden.

01-04-2012, 11:56

Citaat door Utrechtjuh:
zijn jullie vergeten dat de profeet en alle sahabah ook mannen waren

en alle geleerde en imams mannen zijn ?
alle profeten waren man.

waarom is dat , denk je dat een vrouw die rol kan vervullen
vrouwen zijn zwak , emotioneel onstabiel.
ze zijn niet standvastig.

kijk maar naar gescheiden ouders , zie hoe die kinderen
worden degene die met de moeder opgroeien.

ze leven volgens hun lusten.

01-04-2012, 11:58
haat heeft altijd een bron.

neits onstaat zomaar uit het niets

01-04-2012, 11:58
Ze zijn zelfs hun eigen vaders broers en ooms vergeten

01-04-2012, 12:05
er is iemand die er duidelijk geen kaas van heeft gegeten hier

01-04-2012, 12:09

Citaat door .Slaapkopje.:
Het gaat om vrouwenhaters, niet om mannen. Vrouwenhaters kunnen amper mannen genoemd worden.


Ik heb een hekel aan homo's maar dat maakt mij nog geen mannenhater. Laten we het erop houden dat de enige vrouwenhaters zichzelf feministen noemen.

01-04-2012, 12:18


Ik wist dat hier spionnen zaten van de Rijksoverheid...Dat jargon komt me zo bekend voor.

01-04-2012, 20:23

Citaat door Maryam85:
er is iemand die er duidelijk geen kaas van heeft gegeten hier
Ja, echt lousiest zelfverdediging ever...

01-04-2012, 20:26

Citaat door Sharpy:
Please, stop ermee.

M.nl loopt stilletjes aan vol met vrouwenhaters.

Zien jullie niet wat jullie bewerkstelligen?
Of nog harder stompen

Pagina's : [1] 2