Bekijk volle/desktop versie : Depressie, gepieker en el-Weswes (deel II)



25-03-2012, 20:44




Beste leden en geïnteresseerden,

Ken je dat gevoel? Dat het lijkt alsof iedereen altijd alles op een rijtje heeft en dat jij de enige bent die altijd maar piekert en vaak niet lekker in je vel zit?
Ken je dat gevoel? Dat je depressief wordt van al die problemen die om je heen blijven hangen en dat het lijkt alsof de mensen om je heen een perfect leven leiden?
Ken je dat gevoel? Dat je altijd maar overal aan twijfelt en dat het lijkt alsof de rest van je omgeving altijd zeker is van zijn zaak?
Heb je dat ook? Dat je oplossingen zoekt voor deze problemen, maar dat je gewoon niet weet bij wie je moet zijn?

De Islamitische Studentenvereniging Amsterdam (ISA) herkent dat gevoel bij veel studenten! Zeker nu de regelgevingen omtrent hoger onderwijs aangescherpt worden, hebben steeds meer studenten last van depressieve gevoelens en eindeloos gepieker. Maar er zijn ook talloze andere redenen te bedenken voor deze problemen. ISA organiseert daarom op dinsdag 10 april voor de tweede keer een activiteit over depressie, gepieker en “el-Weswes”. Voor deze activiteit combineert ISA het beste van twee werelden. Psychiater Salah Sidali zal zich buigen over de fenomenen depressie en gepieker en imam Yassin Abouyaala zal zijn kennis over “el-Weswes” met ons delen. Daarnaast zal Mehmet Resit Uygun, islamitisch geestelijk verzorger in het gevangeniswezen, deze drie fenomenen grijpbaar maken met voorbeelden vanuit zijn praktijkervaring.

Wil je meer weten over deze problemen of ben je slechts geïnteresseerd in het academische en religieuze aspect van depressie, gepieker en “el-Weswes”? Meld je dan snel aan, want de ervaring leert dat de plekken snel vol zijn! Stuur hiervoor een mail naar penningmeester@sv-isa.nl. Zie de flyer voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,
Bestuur ISA – Islamitische Studentenvereniging Amsterdam

25-03-2012, 21:15


http://www.sv-isa.nl

http://www.facebook.com/isastudenten

26-03-2012, 01:12
waarom zo laat

26-03-2012, 03:34

Citaat door WinterSoessia:
=

Ben je kook depri

Verstuurd van mijn GT-I9100 met Tapatalk