Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Ontroerend verhaal uit GazaPagina's : [1] 2

toxic66
14-03-2012, 15:18


Lees mee... Dit is Israel... En dit is wat Palestijnen dag in dag uit moeten mee maken.. Read and share. Dit is het minst wat we kunnen doen.. http://tribute2palestine.blogspot.com/

toxic66
14-03-2012, 17:00
Kortzichtig Ben Jij

hanna_24
14-03-2012, 22:21
fuck de palestijnen de mensen in bni bouyach hebben steun nodig Vrees Allah Subhana Wa Ta3ala, Vrees Hem! Toon Berouw! je zal hiervoor berecht worden. Wij zijn moslims, nationaliteit maakt NIET uit. Moge Allah Subhana wa Ta3ala ons leiden

fierljepper
14-03-2012, 22:28
fuck de palestijnen de mensen in bni bouyach hebben steun nodigHet ene leed doet niets af aan het andere...

El3onsoria
14-03-2012, 23:43


fuck de palestijnen de mensen in bni bouyach hebben steun nodig Moge Allah je leiden a verdwaalde zionist.

tamar
15-03-2012, 01:44
Waar gaat dit over......In heel het midden oosten worden mensen en kinderen vermoord Uhmah toch.. Nee je bek open trekken tegen Israel daar zijn onze marokkaantjes goed in vanachter hun beeld schermpje maar zelf iets ondernemen tegen dergelijke regiems daar doen ze niets aan. Ik zal jullie dit vertellen: het wordt als maar ergen in het midden oosten en denk maar niet dat het westen zich nog een keer in een wespen net steekt aangezien het altijd van het westen moet afkomen.. Hier op het forum was het ook niet goed dat het westen zich met Libië bemoeide. Zoek het zelf uit dat bespaar ons enorm veel geld. En die Ummah kan je vergeten

toxic66
15-03-2012, 01:45
Zou den jullie het via jullie netwerk/Facebook/twitter willen delen. Het is het minste wat we voor de Palestijnen kunnen doen. Ad3af el iman..

Apeldoorner
15-03-2012, 02:17
Waar gaat dit over......In heel het midden oosten worden mensen en kinderen vermoord Uhmah toch.. Nee je bek open trekken tegen Israel daar zijn onze marokkaantjes goed in vanachter hun beeld schermpje maar zelf iets ondernemen tegen dergelijke regiems daar doen ze niets aan. Ik zal jullie dit vertellen: het wordt als maar ergen in het midden oosten en denk maar niet dat het westen zich nog een keer in een wespen net steekt aangezien het altijd van het westen moet afkomen.. Hier op het forum was het ook niet goed dat het westen zich met Libië bemoeide. Zoek het zelf uit dat bespaar ons enorm veel geld. En die Ummah kan je vergeten Het westen steekt vaak alleen een hand uit, wanneer er voordeel valt te halen.

toxic66
15-03-2012, 02:26
Het westen steekt vaak alleen een hand uit, wanneer er voordeel valt te halen. Klopt volledig. Ze hebben lybie niet geholpen omwille van lybie , of omwille van Arabische baby's die ze graag willen beschermen. De oliecontracten vlogen de deur uit voordat het 1ste NATO vliegtuig van de grond ging. En nu zitten ze daar als "VN" macht zogenaamd, totdat ze alles lekker verdeeld hebben. En alle hypocrisie rondom Syrische babys , doen ze ook niet omdat ze zo van Arabische kinderen houden. Het Westen is het ergste wat je kan overkomen.

tamar
15-03-2012, 02:32
Het westen steekt vaak alleen een hand uit, wanneer er voordeel valt te halen. Geef me één hind of dat het in Libië zo was. Het gebrul van de Lieden hier op Marokko.nl na dat er een inventsie was geweest was groot. Dat gore westen heeft het weer verziekt...daarvoor! brulden ze dat het westen moest ingrijpen. Nu ook weer in Syriè waar al die Moslims elkaar uitmoorden. Iran weet het niet meer nog Hesbollah en ook in de westoever gooien ze een paar raketten met het andwoordt van Israel. Ik hoop dat alle Moslims de handen ineenslaan en met het woord allah is groot de Ummah bewerkstelligen. Jammer voor jou zie ik dit nog in geen duizen jaar gebeuren.

adje
15-03-2012, 16:16
alweer een broodje AAP!!!!!!!!!!

DiepOngelukkig
15-03-2012, 17:41
Kortzichtig Ben Jij Hij is achterlijk, hij begrijpt zelf niet wat hij zegt.

Simcha
15-03-2012, 17:41


Klopt volledig. Ze hebben lybie niet geholpen omwille van lybie , of omwille van Arabische baby's die ze graag willen beschermen. De oliecontracten vlogen de deur uit voordat het 1ste NATO vliegtuig van de grond ging. En nu zitten ze daar als "VN" macht zogenaamd, totdat ze alles lekker verdeeld hebben. En alle hypocrisie rondom Syrische babys , doen ze ook niet omdat ze zo van Arabische kinderen houden. Het Westen is het ergste wat je kan overkomen. Waar haal je het recht vandaan om Libie en Syrie met elkaar te vergelijken? Het leger van Libie was zwak, wisten amper de apparatuur te gebruiken die ze tot hun beschikking hadden (alleen met Russische huurlingen). Syrie heeft een leger van 300.000 man en nog eens 300.000 reservisten. Ongeveer 1500 tanks en nog eens tweeduizend gewapende voertuigen. Bovendien kunnen ze een chemische oorlogsvoering starten. Even Syrie binnenvallen is een WO3. Kneus.

toxic66
15-03-2012, 19:38
Waar haal je het recht vandaan om Libie en Syrie met elkaar te vergelijken? Het leger van Libie was zwak, wisten amper de apparatuur te gebruiken die ze tot hun beschikking hadden (alleen met Russische huurlingen). Syrie heeft een leger van 300.000 man en nog eens 300.000 reservisten. Ongeveer 1500 tanks en nog eens tweeduizend gewapende voertuigen. Bovendien kunnen ze een chemische oorlogsvoering starten. Even Syrie binnenvallen is een WO3. Kneus. Wat heb jij toch heel veel woede in je, zeg :s Ten eerste, ik heb ze niet met elkaar vergeleken. Probeer ff goed te lezen. Ik heb gezegd dat het Westen alleen zich ergens mee bemoeien uit eigen belang. In lybie, werd alles tot het laatste eurocent door de lyrische olieveld betaald, en alle contracten voor wederopbouw staan op naam van het Westen. Los van het feit dat waar het Westen tussenkomst, er alleen maar bederf achterblijft. Libiërs kunnen het tot de dag van vandaag het niet eens met elkaar worden. En no-fly zone boven Syrië zou op zich kunnen, en zo modern is het leger van Syrië niet. Ze beschikken over Russiche wapens. Maar ja, wie betaalt dan voor de NATO kosten, olie heeft Syrië niet, en waar ligt het eigenbelang vaat Syrië betreft? Kneus

skygod
27-04-2012, 22:47
Wat een onzinverhaal, doordrenkt van haat. Interessant is dat er iets gezegd wordt over de Egyptische grens met Gaza. Verder geen geldige bron, zou ook interessant zijn om de namen van betrokkenen te kennen . Israel heeft in die periode een paar terroristen geelimineerd dacht ik.


Pagina's : [1] 2