5 eieren
1 glas suiker
1 glas gries meel
1 glas maan zaad
1 pak vanille suiker
1 pak bak poeder
Je klopt eerst 5 eieren met 1 glas suiker. heel lang kloppen tot het fijn is.
Daarna voeg je de rest bij en klop je het weer samen.
Wanneer je het in een glazen oven schaal hebt gedaan geef je het in de koude oven.
En je zet de oven pas op 140 graden na dat je de cake in hebt gedaan.
Je kan na kijken of de keek gaar is met een sate stokje.
Nu ga je voor 1 glas suiker 2 glazen water gebruiken en 20 min laten koken.
Wanneer het water met suiker lauw is en het cake ook.
Gooi je de water over het cake en verdeel je het netjes over het schaal.
nu laten wij het water en cake even in trekken en beginnen we met het maken van de kwark.
voor de kwark heb je hebt nodig:
1 pak kwark
2 pak langhoudbare slagroom
1 pak klop mix
1 glas suiker.
Goed kloppen tot een slagroom en smeer het netjes over het keek en laat het keek in de koelkast rusten.
Als je het s'avonds maakt kan je het pas de volgende dag eten.
Als je het in de ochtend maakt kan je het in de avond eten. (want het keek moet rusten.)