Bekijk volle/desktop versie : Sarkozy kreeg miljoenen van Khaddafi (ra7imahu allah)



13-03-2012, 09:43
Daily telegraph heeft een rapport uitgegeven waarin staat dat Sarkozy 65.7 miljoen dollar heeft gekregen van wijlen kolonel Khaddafi voor de presidentcampagne

Dezelde president bleek zijn doodsteek te zijn

bron: http://www.aljazeera.net/news/pages/9399475b-367c-497d-b727-285e0056599d?GoogleStatID=1

13-03-2012, 09:44


westerse politiek is smeriger dan pedofilie

13-03-2012, 10:54

Citaat door Brabus:
Daily telegraph heeft een rapport uitgegeven waarin staat dat Sarkozy 65.7 miljoen dollar heeft gekregen van wijlen kolonel Khaddafi voor de presidentcampagne

Dezelde president bleek zijn doodsteek te zijn

bron: http://www.aljazeera.net/news/pages/9399475b-367c-497d-b727-285e0056599d?GoogleStatID=1



Jij snapt echt niet hoe het werkt he!!! De Khaddafi -moge de duivel hem goed beminnen om alvast te oefenen op jouw komst- is niet zielig omdat hij er 1 heeft genomen. Het gaat om wat hij zijn bevolking heeft aangedaan!

Wat de Fransen hebben gedaan is niets nieuws, en dat doen ze nog steeds...het beste voor de eigen bevolking is wat telt voor hen. Hoe denk je dat de rest van de wereld omgaat met de Arabieren?
Arabieren zitten in allerlei meetings met de echte wereldleiders, maar hebben niets anders dan geld in te brengen.
Wanneer er banken overeind moeten worden geholpen of wanneer er een oorlog moet worden gefinancieerd worden de Arabieren aan het woord gelaten.

US to SA: Akhmer ben 9ezzz ben Hatshoe, we need your support!

Akhmer xsmilingx: Yes sir, how much?

US: About 50 000 000 000 Akhmer. Israel is counting on your friendly sup...eh subbort! We really appreciate your friendship and will send you a goldplated Iphone and IPad.

Akhmer: Ooooo...Ibone and Ibad!!! Ok, but not mention Israel in media because situation iz exblozive! Beoble in our country need money too and they do not like Israel!!

US: Don`t worry about the "but", we have got your bu...eh back!! xsommige niet-Arabieren bijten in hun eigen lip om niet in lachen uit te barsten maar voor de rest is het te laat na de laatste opmerking!x

Akhmer kijkt onzeker om zich heen: O Ok! Why is everyone laughing?

US: See, this is how much we love your friendship! You p..eh.. but a smile on our faces!!

De Fransen hebben ook de vader van jouw huidige koning in de reet genomen en hem verteld dat ie het door moet geven, maar daar heb je geen problemen mee!
Hassan bukte gretig en na zijn pil heeft ie "het" doorgegeven zoals het bevel luidde...de rest is geschiedenis.

Een rijk land wat betreft grondstoffen, edoch zo arm gebleven dat zelfs de bewoners van Marokko zoals Branus die niet vies waren van de pil het land hebben verlaten voor een onzekere toekomst in Europa. Armoede is geen grap!

13-03-2012, 12:37

Citaat door brabus3:
wat een bla bla zeg. Reageer op mij als je een keer van je haat af bent.


Ik reageer echt niet op jou om een discussie uit te lukken. Jij bent keihard geprogrammeerd en het enige wat je met zo`n programma nog kan is deleten. Niet flexibel genoeg voor functionaliteit die nodig is in het heden of de toekomst! Zelfs de kloksnelheid is statisch opgenomen in de taal! Het heeft weinig zin om een upgrade te proberen...

Zelfs dementerende opa`s van lui die hier posten kunnen zonder problemen je profiel schetsen, want het lange termijn geneugen is nog wel intact!
Jij werd gebruikt door de Fransen en Spanjaarden toen zij het voor het zeggen hadden. Jij werd vervolgens gebruikt tegen de Algerijnen door diezelfde Fransen vanuit Marokko. Toen de vreemde bezetters vertrokken gaven zij bevriende Marokkanen de scepter en die Marokkanen hebben geheel in de spirit van de vreemde bezetters ook weer jou geactiveerd om de eigen bevolking te onderdrukken .
Jij werd goed gebruikt, maarJij bent een heel oud programma vrind. Je gaat al alle generaties van Marokko mee en ik vind het bizar dat er nog enige ondersteuning wordt geboden anno 2012....al komt die magere ondersteuning vaak uit dezelfde hoek als waar jij in de eerste plaats bent gemaakt!

13-03-2012, 13:05


Khaddafi is een klootviool, maar dat neemt niet weg dat het westen hem op z'n plek hield. Zeker Frankrijk.

13-03-2012, 13:12
Natuurlijk, bilderberg regeert en hoé