Bekijk volle/desktop versie : Vrijwilligers gezocht! Come and join us!



08-03-2012, 17:03
Beste m.nl leden

Samen met een aantal ondernemers en burgers in Amsterdam wordt een start gemaakt met het opzetten van een Crisis Festival.

Crisis? wat crisis? mag de crisis onze sociale kernwaarden in dit land beïnvloeden? mag de crisis mijn omgang met anderen bepalen?

Nu de crisis nog heerst, lijkt het of we onze beschaving in dit land kwijt zijn. CrisisFestival wil een halte toeroepen aan armoede, segregati...e, asociale gedrag, criminaliteit en sociale uitsluiting. Crisisfestival wil een ruimte creëren voor contact en verbinding in de stad.
Crisisfestival biedt ons de ruimte om dat te doen. Drie dagen vol entertainement, lezingen, workshops en lekker eten met elkaar. Iedereen is welkom!

Wil jij ook een halte toeroepen aan Armoede, uitsluiting, descriminatie,

Het crisisfestival wordt over meerdere dagen verspreid (28 t/m 30 maart) waarop buurtbewoners kennis kunnen maken met het nieuwe debat centrum (ontmoetingscentrum) in Bos en Lommerzal zijn. Ze kunnen de sfeer proeven en de bezoekers en medewerkers ontmoeten. Ook kunnen ze kennismaken met al bestaande activiteiten en kunnen ze zien wat de mogelijkheden zijn om hier zelf iets aan bij te dragen.

Het festival is niet alleen informatief, maar zal ook heel gezellig zijn. Ontmoetingen zullen in ieder geval centraal staan.

Woesndag 28 maart: speciale voor kinderen
Donderdag 29 maart: jongeren
Vrijdag 30 maart: voor iedereen en buurtbewoners afgesloten met een groot diner.


Crisis festival is nog op zoek naar vrijwilligers en stagiaires die graag de handen uit de mouwen steken en willen mee werken aan het organiseren van verschillende creatieve activiteiten.

Vrijwilligers
De inzet van vrijwilligers is onontbeerlijk voor het crisisfestival. Zij voeren met name activiteiten uit op het gebied van workshops, vrijwilligerswerk, promotie en communicatie. Door hun werkzaamheden op evenementen, moet het een dag worden om niet te vergeten. De bezoekers moeten de sfeer kunnen proeven. Mogelijkheden zijn om hier zelf ook iets aan bij te dragen. En belangeloos mee het draagvlak voor crisis festival te versterken.
We hebben een groot gebouw tot onze beschikking waar zich ook een moskee bevindt

Wij zijn o.a op zoek naar een imam die een lezing wilt geven over de crisis.
Ook zijn wij opzoek naar iemand die het leuk lijkt om b.v een debat te organiseren in de moskee.
Dit kan een vrouwelijke of mannelijke spreker zijn

Samen met alle vrijwilligers willen we er een mooie & gezellige dag van maken.

Mocht je interesse hebben dan kun je mij een bericht sturen.

& Ik nodig iedereen uit die een steentje wil bijdragen om Maandag 12 Maart om 19:00 t/m 21:00 naar de eerste vergadering te komen die in Amsterdam zal plaats vinden.

Adres:
Jan Rebelstraat 14e
1069 CC Amsterdam/The Netherlands

Telefoon: +31 (0)20 617 2117
Fax: +31 (0)20 617 8551
E-mail: info@crisisfestival.nl

Met vriendelijke groet,

Crisisfestival