Bekijk volle/desktop versie : bruid is ontmaagdPagina's : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

28-04-2002, 16:06
assalaam,

ik hoor alleen hier reactie's van why die geen maagd en ik wel.
een aantal meisjes die gereageerd hebben. hebben het alleen over waarom de jongens geen maagd zijn !!!!!!!!!!!!!!!!! is dit jalozie????????

dat is het probleem bij ons., onbewust speelt jalozie een rol.
of het haram is of niet haram, onbewust willen wij altijd hezelfde of meer
maagd zijn doe je voor je zelf.
dat is niet voor niks door god verboden.
en je doet het indirect voor god!!!!!!

ik heb er nooit over nagedacht of een meisje maagd moet zijn of niet.
maar als er meisje er later over heeft gelogen dat ze maagd is, dan zou het een probleem zijn.

p.s. ik ben ook niet heilig, maar alles in het leven doe je uit eindelijk voor je zelf. of je nou je ouders helpt, een broeder helpt of maagd blijft.

vraagje voor degene.. die geen maagd zijn>> zou je wel maagd zijn als 90% van de wereld het wel was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28-04-2002, 16:56


Salaam,

Waar maken wij ons eigen druk om. Je moet iedereen in zijn of haar waarde laten. Als de een er voor kiest om niet als maagd het huwelijk in te gaan dan is dat zijn of haar keuze. Die persoon zal later voor ALLAH
VERANTWOORDING moeten afleggen. Dus met andere woorden laat iedereen zich met zijn of haar eigen dingen bemoeien en oordeel niet op iets waar alleen Allah het antwoord weet.


RESPECTEER EERST JEZELF, WIL JE EEN ANDER KUNNEN RESPECTEREN

29-04-2002, 13:41

Citaat:
Origineel gepost door yamina1


Salem ou raleikom wa rahmatoellah

Nee safira dat was een vraag aan hem gericht.
Iedereen is hier welkom om zijn mening te uiten.
omdat ik niet wist wie hij was behalve dat hij plus minus heet. dus wist niet of hij een moslim was ja of nee en hoe ik anders op hem moest reageren....om verwarring uit de weg te ruimen.

waraleikom salem wa rahmatoellah
yamina
Bedankt voor je antwoord!!! Was gewoon even benieuwd!!

S.

29-04-2002, 14:06
Mensen,

Het kan mij eigenlijk geen bal schelen, of iemand nog maagd is. ga je daardoor de persoon minder graag zien? Ga je van haar scheiden? Ik denk het niet. Zolang de persoon in kwestie maar eerlijk tegen je is geweest, dan is het ok.


groetjes

30-04-2002, 01:27


Wat een drama!

30-04-2002, 21:42

Citaat:
Origineel gepost door foudie
Mensen,

Het kan mij eigenlijk geen bal schelen, of iemand nog maagd is. ga je daardoor de persoon minder graag zien? Ga je van haar scheiden? Ik denk het niet. Zolang de persoon in kwestie maar eerlijk tegen je is geweest, dan is het ok.


groetjes
Asalamo Alaikom....

Zo hoort het ook!!!! Moest ik ff kwijt!!

30-04-2002, 22:35
het gaat erom dat dit achter gehouden is.

het klopt wel dat het niet altijd hoeft te verschillen wanneer een meisje maagd of geen maagd is.

maagd zijn is in principe tussen de gene en ALLAH.
alleen als iemand wel maagd is en verlangd dat de ander ook maagd moet zijn vind ik dat zeker oprecht.

maar als iemand dat niet is en dan toch er naar verlangt, dan vind ik dat misplaats!!!

01-05-2002, 19:06

Citaat:
Origineel gepost door menal20
Lieve mensen,

Ik snap even één ding niet en dat is die yamina1, kind wat loop je nou dom te lullel joh, laat die jongen toch zulke jongens heb je niet veel meer ze zijn erg zeldzaam en hebben we er eindelijk eentje in ons zitten gaat ze hem zitten afkraken get a life, en je zegt ik ga me hier niet met dingen bemoeien nou laat dat dan ook joh raar wijf. Als ik een man was dan had ik jouw zeker naar huis gestuurd al was je nog maagd maar die grote bek van jou staat me niet aan teef zo nou jij weer!!!

vaag allemaal echt vaag, loop hier een beetje iedereen af te bekken die is gek bij mij ben je aan het verkeerde adres xxxxx
Salamo alaikom....

Sorry waar lees jij, dat ze hem afkraakt??// , voortaan moet je dingen maar citeren, zodat we allemaal weten waar je het over hebt!! ennuh nog iets! Ik heb Yamina nooit horen/zien schelden? dus waarom loop jij de hele tijd rare dingen te zeggen...bv....Teef? (hsoema) kllinkt NAAR MIJN MENING heel erg ORDINAIR!! sorry moest ik ook heel ff kwijt!!

Beslama

02-05-2002, 23:45
luister iedereeeen er bestaat geen maagdenvlies hebben jullie wel bilogie gehad.en zijn 2 rooie kleine stukkjes dat aan de binnekant zit je weet wle waar.het kan helemaal weg gaan door het sporten of paardijden.maar jaa meiden maak je maar niet druk of er bloed uit komt of niet.en die jongensss moeten ook maagd blijven dus ze hebben dan eingenlijk nix te zeggennnnnnn

03-05-2002, 22:53

Citaat:
Origineel gepost door R1
Salaaam
Mijn reactie is voor de 17 van (NOG GEEN LID) dame van 16 April 2002 (NOG GEEN LID).
Om te beginen wil ik eerst duidlijk maken dat het advies wat ik je hier na wil geven niet van uit een islamities oogpunt is maar puur mijn eigen meining, dus wat sarah tetouania zegt keur ik niet af want het kan zijn dat het wel volgens de regels van de islaam is.
Om te beginen wil ook ik het je afteraden om je maagd vlies te herstelen of hoe jij het noemt (dicht naaien) niet om dat het van onze geloof niet mag maar omdat je er niets mee opschiet, want de meeste jongens merken het wel geloof mij maar en als je man het eerste keer niets door heeft zal hij later er alsnog achter komen want wat veel mensen niet weten is dat het herstelen van het maagd vlies meestal een onverdraglijke pijn mee brengt tijdens het vrijen en zelfs tijdens het voorspel ik gebruik expre het word onverdraglijk pijn want je kan het niet verbergen, bovendien zal je na zo een operatie ook niet meer zo maklijk vochtig kunnen worden wat opzich ook veel pijn zal veroorzaken en dat allemaal zal heel veel vragen bij je man gaan oproepen dus als je het mij vracht begin niet aan een medieseingrijp zonder dat jij je goed laat informeren.
trouwens je kan er ook met je huisarts over praten want die zal het toch aan niemand door vertelen van wege zijn (beroepsgeheim). trouwens zo een gesprek is voor een huis arts heel normaal want die maken het veel vaker mee dus je hoeft je nergens voor te schamen.
Een om nu terug te kommen op het matschaplijke aspect van jouw probleem, wil ik je herineren dat je nu nog maar 17jr bent ik weet niet hoe het bij jouw thuis maar personlijk vindt ik dat nog aan de vroege kant om te gaan trouwen maar ja ik weet dat het wel vaker voorkomt
dus als je zelf mag beslissen wacht er nog even mee.
De belangrijkste punt waar ik het met (Sarah tetouania) niet mee eens ben is dat je het voor je man moet verzwijgen, want dat moet je dan voor de rest van je leven zo houden en geloof me dat is maklijk gezegdt dan gedaan en trouwens wat moet er nou komen van een relatie die met een leugen begint ik zelf vindt het erger dan het feit dat mijn vrouw geen maagd meer is, wat ik wil ik zeggen als mijn vriendien naar me toe komt om te zegen dat zij geen maagd meer is dan zal ik echt mijn leven lang respect voor haar hebben al is het maar voor haar moed wat het laatste is want daar voor staat een echt man er ook bij stil dat zijn vriendien zo veel respect voor hem moet hebben zo dat zij zo iets kan vertelen want daarbij geeft zij aan dat hun liefde voor elkaar op het eerste plaats komt, en hier door nemt onze manlijkheid toe, en omdat wij even goed weten hoe schaar echt liefde is tegenwordig is, zal ik zo een vrouw nooit kwijt willen raken.
P.S je moet zeker niet wachten met je geheim tot aan de grote nacht want dan geef jij je vriend geen tijd om een goed besluit te nemen dus vertel het hem niet te laat maar zeker ook niet te vroeg maar waneer je weet dat het echt liefde is en geen pubber spel, en als je toch zo verkomt vertel hem dan ook de echt waarheid en kom niet met verhaalen van paardrijden of bij het sporten of het geborte want dat zal hij wel vaker hebben gehoordt, alhoewel dat allemaal wel echt kan gebeuren hoor heren.
Maar om af te sluiten moet ik je wel zeggen wees voorsechtig met je verhaal weet wie je vertrouwt want niet al jouw vriendinen en vrienden kan je voor zo iets vertrouwen en als jij je verhaal niet bij vrienden en of famielie kwijt kan dan zijn er altijd nog hulp lijnen en of instanties.
trouwens moeders/zussen/broers blijven toch hier bij de keuze.
en voor alle heren die zo iets mee maken op dat soort momenten bewijsje dat je een echt man bent en niet waneer je vrouw nog maagd is want dan weet jij nog steeds niet waar zij (hem) heeft gehad.


En vertrouw op allah ook al ben je geen fanatieke moslim want aiiah is er voor iedereen die zijn hulp vraagt.
Met de groeten van Mohamed
Salamo alaikom....

Om ff te reageren op de laatste punt, waar jij het niet mee eens was, ehm, kijk, ik bedoelde niet, dat ze het niet aan haar man moet vertellen, van dat ze al ontmaagd is, maar ik probeerde uit te leggen dat volgens de Islam het niet verplicht is, om het te vertellen aan je echtgenoot. Als je naar mijn mening zou vragen, dan had ik precies hetzelfde geantwoord, natuurlijk moet je eerlijk en open zijn in een relatie, maar stel dat jij zoiets hebt van....?! waarom zou ik het vertellen??? ik bedoel iedereen is anders, de een zou het wel willen vertellen en de ander niet!! ik bedoelde er alleen mee uit te leggen, dat het Niet verplicht is om het te vertellen...

04-05-2002, 11:21

Citaat:
Origineel gepost door Sarah_Tetouania


Salamo alaikom....

Om ff te reageren op de laatste punt, waar jij het niet mee eens was, ehm, kijk, ik bedoelde niet, dat ze het niet aan haar man moet vertellen, van dat ze al ontmaagd is, maar ik probeerde uit te leggen dat volgens de Islam het niet verplicht is, om het te vertellen aan je echtgenoot. Als je naar mijn mening zou vragen, dan had ik precies hetzelfde geantwoord, natuurlijk moet je eerlijk en open zijn in een relatie, maar stel dat jij zoiets hebt van....?! waarom zou ik het vertellen??? ik bedoel iedereen is anders, de een zou het wel willen vertellen en de ander niet!! ik bedoelde er alleen mee uit te leggen, dat het Niet verplicht is om het te vertellen...
hoi,

als het niet verplicht is betekend dat niet dat het niet hoeft.
er zijn ook andere factoren die een rol spelen.
waaronder dat allah altijd weet wat er in je bovenkamer afspeelt.!!!


p.s. je hoort maagd te zijn, dus als je het aan je aanstaande niet verteld hou je hem voor de gek. omdat hij er van uit gaat dat je het wel bent.
maar gelukkig kunnen we allah niet voor de gek houden.

04-05-2002, 15:40
Hallo
alles bonnekes daar in Nederland .
Neem gewoon kippenbloed en je hebt het ook!
beslama

17-05-2002, 20:31


selam alleemaal

wat ik hier allemaal wel niet lees!!!!
ik ben een moderne moslim, de islam dit de islam dat......
maakt niet uit als een meisje ontmaagd is zolang ze gelukkig leven.... bla bla
Jullie weten netals ik dat er alleen maar omheen gedraaid wordt en weten dondersgoed waar t omgaat.
Er is maar 1 islam 1Boek waarin staat hoe een moslim zich moet gedragen en hoe hij anderen moet behandelen.
en het feit dat je de koran uit je hoofd kent en kinderen les geeft betekent niets. je moet het toepassen en anderen ervan proberen te overtuigen dat die verzen niet voor niets zijn vastgelegd.
wat ik de laatste ook zie is dat jongeren die niet helemaal op het rechte pad zijn in de steek worden gelaten.
de meisjes lopen weg wonen met een niet-moslim.
De jongens gebruiken elk spul dat ze in handen krijgen.
maar dit is fout.
de islam vertelt ons geen enkel broeder of zuster in de steek te laten.
je moet ze juist helpen ook al lijkt het niets te helpen.
maar het probleem bij ons(marokkanen) is dat onze trots op de eerste plaats komt.
en wat betreft dat maagd gedoe
het is niet toegestaan om voor t huwelijk gemeenschap te hebben en smoesjes als t kan ook fout gaan als je paardrijd en tampons gebruikt dat gelooft geen hond meer.
en wie brengt je ertoe om tampons te gebruiken.


Allahoema la 3ilma lanaa illa maa 3alamtana inaka anta al3aliemoe alhakiem

Alle lof is voor Allah, we prijzen Hem en vragen Zijn hulp en vergeving en bij hem zoeken wij toevlucht.

Selam Soumaya

22-05-2002, 13:39
he monna

helemaal met je eens meid!!!!
Man en vrouw behoren allebei tot hun huwelijk maagd te blijven, alleen gebeurt dat jammer genoeg niet meer zo vaak!!!
Iedereen is vrij om zelf te bepalen of hij/zij zich daar aanhoudt, alleen vind ik dat als je ontmaagd ben dat je niet stoer moet roepen dat je moslim bent, want je neemt jezelf in de maling.

23-05-2002, 21:19
ja ik vind dat yasmina gelijk heeft en ze spreekt de waarheid.xxxxxx

Pagina's : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10