Bekijk volle/desktop versie : Wil je voor Anderlecht spelen?



02-03-2012, 15:22
[video=youtube;tQ28eBsUCFg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tQ28eBsUCFg[/video]

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tQ28eBsUCFg

Op 2 & 3 april 2012 organiseert RSC Anderlecht de eerste editie van de "RSCA Talent Days". Daarmee zet RSCA de deuren van haar jeugdopleiding open voor jonge voetballers tussen 8 en 12 jaar jong. Heel wat medewerkers waaronder administratief personeel, trainers en talentscouts zullen de jonge talenten omkaderen om hen een onvergetelijk RSCA-moment te bezorgen.

"RSC Anderlecht trekt sinds enkele jaren volop de kaart van de jeugd. De bouw van het nieuwe jeugd- en trainingscentrum in Neerpede was de eerste grote stap van de beleidsdaad. Vandaag wil de club nog een stap verder gaan en trachten om de grootste talenten zo vroeg mogelijk naar RSCA te halen. Daarin kadert dit initiatief voor de allerjongsten perfect", aldus manager Herman Van Holsbeeck.

Jean Kindermans, hoofd jeugdopleiding, benadrukt het belang van de vroege rekrutering. "Belgische clubs trekken steeds meer de kaart van de jeugd, deels om economische redenen, deels om voetballers zo jong mogelijk op te leiden in de stijl van het huis. Het is daarom essentieel om de jonge talenten zo jong mogelijk kennis te laten maken de specifieke omkadering eigen aan de RSCA opleiding.

"Via deze steun wil de Bank aantonen dat de samenwerking met Sporting zich niet enkel beperkt tot het eerste elftal, maar dat we eveneens partner zijn van de club op alle niveaus. We schatten de jeugdopleiding heel hoog in en zijn overtuigd van het belang van het organiseren van zo'n evenement", verklaart Walter Torfs, Head Brand, Communications & Quality chez BNP Paribas Fortis.

De RSCA Talent Days worden georganiseerd met de steun van BNP Paribas Fortis, hoofdsponsor van Royal Sporting Club Anderlecht. Inschrijven kan vanaf vandaag via http://www.rsca.be/talentdays !

02-03-2012, 15:25


Als je een talentvolle broertje of neefje hebt kun je die best eens inschrijven voor zo'n talent day.